Poradna duly
Jana Čurdová
Stefja: ja mam dalsi utz az 13.11 a kontrolu v lednu. Nestezuj si
![]()
Janno ale nedalo mi to a objednala jsem se na 3D 14.11.
Tak doufám, že už tam se to ukáže. Kámoška tam byla asi před 3 měsíci a platila 360kč a ted chtějí 500kč. Jak rychle podražili. Co? Ale i tak to není tak drahé jak v Praze, tam chtějí přez 1000,–.
ahoj devcata,
tak jak to rikam casto, jsem proste vypatlana. jdu na ten ULZ a chci si ho nechat natocit a nejak jsme se nedohodli s mudr, ze si musim prinest kazatu. takze mam prd a vorech. jinak vse ok-videli jsme vsechno-ledviny, mocak, mozek, srdicko atd. pindik se nam taky na chvili ukazal, ale hlavicku moc nechtel. byl tak napul zady. a taky porad s sebou hazel sem tam-rostak
![]()
gissele- na to se snad ani neda nic rict, ja bych se vytocila hrozne a asi bych mela co delat, abych neco nerekla.
jen se pekne vypovidej, potrebujeme to obcas vsechny
Stefja: to je super cena, my budeme platit ( i s fotkama a nahranim CD) 1200Kc
Jitus: hlavne ze je vsechno, kde ma byt
![]()
jojo, vypada to, ze je vse ok. jeste pujdu jednou kolem 30 tydne, tak to si kazetu urcite nezapomenu. ale jeste jsme se s mudr dohodli, ze mi to treba nahraje nekdy behem kontrol, takze odted budu nosit kazetu porad
![]()
jinak nejblizsi 3d je v Pardubicich a delaj jenom hlavu, tak na to pecu. a pak snad neco nad Orlici a Praha. takze 3d nebude, ale to nevy.
holky, kdybyste videlz ty nozicky, paticky jak kopaly, tao bylo fakt uuuzasnyy. a rukou se dloubal bud v nose nebo uchu-no celej tatinek
![]()
jitus supeeeeeeeeer!!!! tak vy mate toho chlapca uz na 100%
to neva ze to nemate nahrane, v buducom tehotenstve uz budes vediet
![]()
devcata budte radi za tie ceny za 3D , na slovensku nevedia co by za to chceli
, teda hlavne v blave
, ale ja chcem do hlohovca tam je to za 1000,– ale este stale sa neozvali, tak neviem
![]()
ze cely tatinek
![]()
ja ti zavidim, ja ho uz chcem tiez vidiet, dufam ze zajtra sa ten primar kukne na mna aj ultrazvukom, ved uz len kvoli tej placente
sice minule sa tiez kukal a viac ho zaujimala ta cysta , takze male som ani nezaregistrovala ![]()
misurdo.nam to rekli z ty plodovky, ze to je kluk, tam to je fakt dost presny(myslim 99 procent) a ja jsem pindika videla i tesne pred odberem plodovky. junior je fakt cily, tak doufam, ze si to vybere a pak bude pekne spinkat
jsem naivka, co
![]()
to by mel uz udelat ten ulz co me. u nas aspon to je bezyn, meri se stehenni kost, kontroluje srdce, fuknce mocaku a tak. tak drzim palce ![]()
ja tiez dufam, ze to nase male nebude po mne
, pri mne moja mama schudla 30kg, hovorila ze bola zufala, lebo som stale len revala
![]()
mne uz akoze ten velky utz robil, bola to rychlovka ako vzdy, ja som cakala ze to bude aspon 15 min.
ale ty si bola asi na takom uplne podrobnom morfologickom
,
ja vlastne byla na ulz na 12 tydnu a ted. byl teda opravdu podrobny a chvili jsme tam pobyli.
ja pry byla hodna a tatinek taky, tak uvidime, jak se ty geny zamichaji, jestli nepreskoci generaci
Jitko tak to je pešek, já jsem na kazetu nezapomněla, ale doufám, že to tam je nahrané. To by mě piclo, kdybych to doma spustila a tam nic nebylo. Teda to naše mimino bylo dneska líné, vůbec se nechtělo hýbat.
Janno dočetla jsem se, že jsi měla narozeniny, tak vše nej. Kolikáté to byli.
Misurdo tobě dělaj častěji UTZ ne? Neboj určitě mrně brzo uvidíš.
32
stara vetev
a diky
ja chci uz taky vedet, co cekame. ja vam ty utz tak zavidim
. Jsem lina jak ves, a neco na mne leze ![]()
32 toje akorát, žádná stará větev. Mě je 27 a naštěstí i rodit bych měla ve 27. Narozeniny mám až v dubnu. Od doby co jsem se vrátila od doktora, tak mě taky škrábe v krku. Vůbec se mi to nelíbí, mám pocit, že jse to zhoršuje.