Poradna duly
Jana Čurdová
diky janno
katka sa nam hodi aj k priezvisku, nemyslim si ze by som to chcela este menit
, ale clovek nikdy nevie
dnes mi je nejak divne, boli ma brusko
bojim, bojim, dufam, ze ma to prejde ![]()
Misurdo prejdě, neboj, neboj. ![]()
Jitko koukám ale já tomu moc nerozumím, nemám představu. Ty čísla mi ńic neříkají.A nějaký typ, jméno společnosti poradte.
uz to preslo, asi tam mala nejak vystrajala, nezbednica jedna
![]()
No vidiš.
Zítra jsem chtěla jít na jogu, ale už mají plno. Tak jsem se objednala hned na příští týden.
to naše mrně taky pořád kope, chruje se. No maminka se dobře napapala, tak proč ne.
Misurdo máš hezky udělané písmenká. Už jsem to viděla na jiných diskusích. Jak to tam děláš?
teda to cvicenie mate dodte narvate
![]()
s tymi pismenkami to spravis presne jak s metrikom, kliknes na tu stranku a tam nalavo ( ci na pravo)? pod weapons of choice si vyberies vzor, napises text a das grab it a ukazu sa ti tam kody, myslim ze je to ten druhy
, tak skusaj ![]()
No to jsem šikulka, nejvědší problém je moje angličtina. Nic nerozumím.
takze verunka?
si sikulka, ja tiez nie som az taky prebornik v anglictine ale tak nejak sa dorozumiem ![]()
dobre rano?
no stejfo
kde si? dufam, ze si v poriadku, len si neskoro prisla do prace a nestihla napisat
![]()
Soukroma diskuze : missurda x stefja
?? tak to ja vam sem taky vlezu, aspon takhle po ranu
![]()
no to bys mohla sem vlezt aj castejsie
![]()
ale stejfa sa dnes nehlasi ![]()
Ahoj, ahoj mám moc práce už od 7, že až ted nakukuji. Ale musím zase pokračovat, takže jenom dávám vědět, že jsem v pořádku. Ale po obědě určitě jsem volná.
oukej, tak uz si ma ukludnula
![]()
a ostatne tehulky? co je s vami? ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Také čekáme miminko v březnu a jsme moc šťastný. Máme doma holčičku Kačenku v červenci jí byly 3 roky. A druhé miminko bude kluk. Řekl nám to dr. ve 20 týdnu, manžel byl moc nadšený a šťastný no jo hrdý taťka. Tak zatím ahoj. Musím jít vařit oběd. Tak pa ![]()