Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
14.8.10 09:39
Jura007 píše:
Luckie, řidič zodpovídá za bezpečnost cestujících i v případě nehody, kterou on nezavinil. V Ostravě se stal případ, kdy do autobusu naboural osobákem nějaký zdivočelý mladík. V tom autobuse byla mamina v sedmém měsíci těhotenství, která při nárazu letěla přes půl autobusu. Její dcerka přišla ještě před narozením o některé prsty na ruce. No a v rámci vyšetření nehody se policajti ptali, jak byli cestující rozmístění uvnitř autobusu… Pokud by při nehodě byl kočárek na jiném než vyznačeném místě, tak má řidič opravdu BIG PROBLEM…

Juro, jo beru.
Ovšem na místě pro kočárky stál pán s jízdním kolem a já a ještě jedna matka se sporťákem jsme stály uprostřed autobusu :nevim: No ale nechme to být :wink:

A co se mačká v šalině, když chci vystupovat? Ze svého dětství si pamatuju tlačítko na stropě, ale to už je dost dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.8.10 09:42

Já to myslela tak, že ji mohl nechat projet tím autobusem a ne nutitvystupovat a nastupovat. Ve většině případů lze projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
14.8.10 09:44

U míst pro stání s kočárkem jsou většinou tlačítka, jedno s kočárkem a druhý s invalidním vozíkem. Stačí zmáčknout jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.8.10 09:45

Holky děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
16.8.10 12:28

ahoj holky jak jste vybírali pediatra? Koukala jsem na netu a těžko říct jestli podle toho vybírat. Bydlíme v Líšni, tak bych byla ráda aby byl co nejblíž.
Máte dobrého a osvědčeného?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.8.10 12:54

Ahoj, já na doporučení a naštěstí je fajn. V Líšni jsem bydlela, chodila jsem jako dítě k (no teď nevím, vzpomenu si). A co zkusit znamylekar.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.10 13:09

Mischni: mam otazku.Jak to vypada stim plavanim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
16.8.10 14:16

Luci koukala jsem právě tam, ale nevím jestli se dá rozhodnout zrovna podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
16.8.10 14:31

No, podlě mě to bude mít stejnou váhu jako názory nás ostatních :-) Někomu se dr. líbit bude a někomu ne - stejně mezi maminkami jako těmi účastmíky na těch www.
Jo a ten můj dr. byl Dufka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.8.10 20:43

kattko - jedem na dovču, takže to pořeším až koncem srpna,jo? Jinak s tím počítám.

Ostatní zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.8.10 21:03

Oki.Takky zdravim a pocitej se mnou a s barou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
16.8.10 21:05

ahoj, koukam, ze taky hledas snazilku z Brna, tak ja se hlasim :-))

carmen píše:
ahoj holky, je tu mezi vami nejaka snazilka, ktere se uz dlouho nedari otehotnet? Zatim jsem z Brna nikoho takoveho neobjevila, ale moc rada bych poznala :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
16.8.10 21:05

ahoj holky, muzu se pridat jsem taky z Brna, tak treba tady u vas najdu nejakou inspiraci a pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.8.10 21:22

susann hoj sem taky momentálně snažilka a nejradši bych našla pak i těhulku z Brna na pokec i osobně a pak bychom mohli i venčit ratolesti :dance: držím ti palce at se brzy zadaří jak dlouho se snažíte?

• Citovat
  • Upravit
24320
16.8.10 21:26

Marry: nechci byt rejpava nezmizel ti nejaky podpis viz snazenicko od :mrgreen: :mrgreen: promin ja si nemohla pomoci.A dalsi rejpava poznamka uz se urco zadarilo ze?? :mrgreen: :mrgreen: PROMIN ALE JA JAKSI NEODOLALA:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová