Bude ještě někdy dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
3.3.21 11:09

Nechcete už konečně vy covidostrašpytlové a koronavyděšenci všeho druhu spáchat kolektívní sebevraždu? Všem normálním lidem se bez toho vašeho věčného kvičení uleví a jak říkáte stejně bude, co nevidět konec světa a všichni umřou, tak nám tady dopřejte aspoň trochu klidu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
3.3.21 11:13
@covistras píše:
Nechcete už konečně vy covidostrašpytlové a koronavyděšenci všeho druhu spáchat kolektívní sebevraždu? Všem normálním lidem se bez toho vašeho věčného kvičení uleví a jak říkáte stejně bude, co nevidět konec světa a všichni umřou, tak nám tady dopřejte aspoň trochu klidu!!!

Součástí svobody projevu je nezadatelné právo ze sebe udělat veřejně naprostého debila.

Přeber si to, jak chceš.

• Citovat
  • Upravit
10
3.3.21 11:20
@aquarian píše:
Součástí svobody projevu je nezadatelné právo ze sebe udělat veřejně naprostého debila.Přeber si to, jak chceš.

Pro debila, každej debil.

Přeber si to, jak chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
3.3.21 11:22
@covistras píše:
Pro debila, každej debil.Přeber si to, jak chceš

Ahoj ovichusi, už nám tu bylo smutno.

• Citovat
  • Upravit
12805
3.3.21 11:23
@Arboretka píše:
má ale pravdu předsedo, nic extra šíleného se ti neděje. Je to otravné a dlouhé? No jasně že je, řekla bych, že pro všechny. Ale můžeš sednout a všechno objednat a za dva dny to máš doma, potraviny, drogerii, léky, to všechno si můžeš z minuty na minutu koupit, můžeš jít v klidu ven, do přírody, jste zdraví a spolu. Spousta z nás může do práce, ti co nemohou, dostávají kompenzace. Žádný hlod, to že se tomu lidi poddávají je jejich problém. Opravdu je to nepříjemnost, co se teď děje, ale dokud máš zdraví, není zle.

a to mě nejvíc štve, jak si lidi na ten marasmus zvykli a tvrdí, že je to vlastně fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.3.21 11:24

@covistras já teda o žádných straspytlech nevim. jen o lidech, kteří umějí dohlédnout dal, než konci jejich ego, a pak o těch, jejichž převážnou část slovníku tvoří slova „já, moje, mám právo, nesmí me omezovat, moje, moje, moje“. A ne že bych si snad myslela, že tyhle tvoje bli.ky snad může brát nekdo vážně, ale víš, že tato slova jde v krajním případě považovat za návod (par. 144 odst. 1 tr. zakoniku) a ze preciny jsou za nouzoveho stavu zlociny (vyssi trestni sazba)? Tak si davej pozor na to, co z tebe padá za h…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
3.3.21 11:30
@drewlet píše:
a to mě nejvíc štve, jak si lidi na ten marasmus zvykli a tvrdí, že je to vlastně fajn.

to nikdo netvrdí, ani v této diskuzi, všichni tvrdí, že je to marast, jsou z toho unavení, je to dlouhé, nekonečné. Ale pravdou je, že se může člověk mít relativně fajn i v této době, že je to přesně o tom, že jaké si to uděláš. Že se můžeš deptat a trápit, nebo to brát tak, jak to je a prostě si ten život dělat fajn i v tom marastu. Nejde jít do bazénu, do zoo a na hrad? Nejde, tak jde jít běhat na louku, jezdit na kole, projít se kolem obory a dojít na volně přístupnou zříceninu, o tom píšeme. Nejde si koupit hadry v obchodě? Nejde, tak je objednám přes net. Nejde jít do hospody? Nejde, uvařím si holt oblíbené jídlo doma. U kadeřníka mi to trošku pokulhává, nechce se mi psát hodím vlasy do culíku :mrgreen: Víš co se říká? Dokud nejde o život, tak jde o hou.no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.3.21 11:34
@covistras píše:

Kolektivní sebevraždu už dávno pácháme všichni kvůli chování jaké ve společnosti je. I když je otázka jestli to není spíš kolektivní vražda. Opravdu nechápu jak můžete neřešit co se tady děje. To že nepřítel je neviditelný ještě neznamená že tady není. To že nejsou místa v nemocnicích to je taky asi nesmysl že?!
Kolektivní imunitu jsem považoval za blbost od začátku nikdo nikdy jistě neví jaký bude mít průběh. Navíc kdo může říct jaký následky může mít covid do budoucna. První nákaza mohla mít mírný průběh ale co když od teď každá do teď lehčí viroza může mít fatální následky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.3.21 11:34
@Judy Hopkava píše:
@covistras já teda o žádných straspytlech nevim. jen o lidech, kteří umějí dohlédnout dal, než konci jejich ego, a pak o těch, jejichž převážnou část slovníku tvoří slova „já, moje, mám právo, nesmí me omezovat, moje, moje, moje“. A ne že bych si snad myslela, že tyhle tvoje bli.ky snad může brát nekdo vážně, ale víš, že tato slova jde v krajním případě považovat za návod (par. 144 odst. 1 tr. zakoniku) a ze preciny jsou za nouzoveho stavu zlociny (vyssi trestni sazba)? Tak si davej pozor na to, co z tebe padá za h…

Ten, kdo pochybuje o galaktické nebezpečnosti a smrtnosti Covidu 19 a dále ten, kdo schvaluje atentát ne zastupujicího říského protektora bude zastřelen s celou rodinou!

Svědci covidoví v. r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
3.3.21 11:37
@aquarian píše:

teď mě taky napadlo, jestli se nejedná o ovichuse  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.3.21 11:38

Ještě větší blbec, než jsme doufali. :D Dal no comment. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
3.3.21 11:45
@drewlet píše:
a to mě nejvíc štve, jak si lidi na ten marasmus zvykli a tvrdí, že je to vlastně fajn.
Že je to fajn, to fakt moc lidí netvrdí. Jen prostě ty z nás, kteří žijeme svůj život zrovna teď, zastihla tato pohroma. Tak jako jiné generace, pohromy jiné. Ono nám nezbude vůbec jiného, než abychom se s tím vyrovnali. Psala jsem tu cca už před tím rokem, že to bude velký průšvih a rozhodně jsem nebyla sama. Kdo s tím prostě nějak počítal, ten to teď nese líp. Kdo tančil v létě na KM, nad,, zahnáním víru,, je teď na zhroucení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
3.3.21 11:45
@aquarian píše:

Onťas?
To je fakt Prymula 2.0.
Dveřmi - oknem - komínem - přes sousedovu střechu…
nezničitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
3.3.21 11:47

Bohužel dnes má přístup k internetu opravdu každý. :zed: Přitom ale mají iq tykve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
3.3.21 16:12

@covistras účet som Vám zablokovala. Ešte raz opakujem, že Vaše chovanie je proti pravidlám webu a všetky ďalšie účty, ktoré založíte zablokujeme tiež.

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová