Bude ještě někdy dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3600
2.3.21 18:57
@NinaU. píše:
@lucenka
A evidentně se děje i navzdory zavrenym školám, restauracim, službám a x dalším omezením.

Vis, jak by to vypadalo bez omezeni, kdyz to takhle vypada s omezenim? Odbornici-virologove, epidemiologove biji na poplach, ti vi, co rikaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 18:57
@NinaU. píše:
@lucenka
A evidentně se děje i navzdory zavrenym školám, restauracim, službám a x dalším omezením.

Tohle je jenom důsledek předčasného nesmyslného rozvolnění před Vánoci, toho, že lidi nedodržují pravidla, nehlásí kontakty, chodí do práce s příznaky,…

• Citovat
  • Upravit
32158
2.3.21 19:23

@lucenka ale rozvolnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
2.3.21 19:49
@Nekoukej! píše:
Holky co ted rikate na ty Pardubice?

Hruza, zacatek fakt marastu, o tomhle ti odbornici mluvi, kdyz mluvi o kolapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
2.3.21 20:00

@Arboretka no me to dost desi, neumim si predstavit, ze nekdo bude potrebovat akutni osetreni a nepujde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
2.3.21 20:05
@Nekoukej! píše:
@Arboretka no me to dost desi, neumim si predstavit, ze nekdo bude potrebovat akutni osetreni a nepujde to

To si neumi predstavit nikdo. Proto je pro lidi heslo kolaps nemocnic jakysi imaginarni pojem, ktery vnimaji jen jako vydiraci nastroj vlady. Nikdo si neumi predstavit, ze se mu nedostane akutni pece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.3.21 21:30
@NinaU. píše:
@inkakřivák
Bůhví, jestli jich fakt tolik zemřelo na Covid. A ockovani, to je jedna velká komedie.
OK, navždy asi ne, ale už mi to vzalo rok života, a kdoví jak to dlouho ještě potrvá.

Ty jsi ten rok strávila v hybernaci nebo co, že ti ho vzali? Já si ho užila, stejně tak jako roky ostatní. Ale asi nejsem fňukna a radši žiju naplno. Pár věcí dělat nemůžu, ale milion dalších ano. Boty objednávám přes internet pořád, dělala jsem to i před koronou. Oblečení nakupuju v internetových bazárcích pořád, proč kupovat nový, to mi ještě nikdo smysluplně nevysvětlil. Nenechám si život otrávit, je to jen na mě, jak se k tomu postavím.

• Citovat
  • Upravit
Janli
2.3.21 21:36
@cecetka píše:
Dnesni lide nejsou vubec psychicky odolni. Skoda, ze uz neziji nase prababicky. Ty by mohly vypravet :,(

Mě stačí moje babička. Přežila dvě světový války, jednu krizi, španělskou chřipku, tátu měla jako samoživitelka po válce, kdy něco jako mateřská neexistovalo, trpěla tuberkulózou kostí, byla tělesně postižená. Ale ještě pomalu v osmdesáti měla dvě zaměstnání. V porovnání s ní se tu každá má jak prase v žitě i v době nejtvrdšího lockdownu.

• Citovat
  • Upravit
2045
2.3.21 21:37

@Janli
Víš co, klidně si tady zlehcujte pocity jiných lidi, když jen ten vas pohled na svět je správný.
Nepovažuju se za slabého jedince nebo fnuknu, ale rok trvající a často nesmyslné zákazy, změny a nařízení už jsou na mě proste moc.
Nevyhovuje mi to a nelíbí se mi to - a co, to jsem jako horší člověk? Sorry, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
2.3.21 21:54
@NinaU. píše:
@Janli
Víš co, klidně si tady zlehcujte pocity jiných lidi, když jen ten vas pohled na svět je správný.
Nepovažuju se za slabého jedince nebo fnuknu, ale rok trvající a často nesmyslné zákazy, změny a nařízení už jsou na mě proste moc.
Nevyhovuje mi to a nelíbí se mi to - a co, to jsem jako horší člověk? Sorry, to fakt ne.

To proste tady nevysvetlis. Většina uzivatelek je v pohodě s manželem v karantene doma a jsou vlastně rady za opatření protože mají starého aspoň doma a netrajda jim za milenkama a po hospodách :lol: mě jsou třeba pocty mrtvých ukradeny a je mi jedno kdo je na ventilátoru a jaký je stav v nemocnicích, ale není mi jedno ze moje dítě nemůže do školky a je mi lito všech děti co nechodí do školy, je mi lito ze nemůžeme s malým do hernicek a zoo, ze nemůžu chodit normálně do práce a setkávat se s lidmi.. ztráta svobody je horší než smrt, ale to tady nevysvetlis ;) a ještě horší než smrt je deprese a apatie.. zničit všem lidem život jen proto aby se zachránilo par lidi v určitém věku, s tím nesouhlasí ani moje babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.3.21 22:06
@lucenka píše:
Tohle je jenom důsledek předčasného nesmyslného rozvolnění před Vánoci, toho, že lidi nedodržují pravidla, nehlásí kontakty, chodí do práce s příznaky,…

Nechápu, že je ještě někdo takový osel, že si ještě po roce permanentně vyhlašovaných nesmyslů myslí, že pokud bude poctivě nosit na papule handru a bude, jako tasemnice zalezlej pořád v 1 (_I_), tak že bude za 3 týdny už dobře. Nebude, bude to trvat několik let, jako světové války, protože pro část lidí je tato situace požehnáním a životní šancí se zabezpečit na generace dopředu. Zejména státní darmožrouti, kantoři a podobní lehkoživkové si v současné situaci lebedí a čím déle, tím pro ně lépe. Jediná šance, to ukončit je všechno rozvolnit a chránit ohrožené. Ale toho se část lidstva bojí více než čert svěcené vody. Museli by totiž vstát z gauče a jít do práce, tak radši budou vyšilovat, jak jsou všichni ohrožení a vyžadovat další a další uzavírání. Hlavně, že tihle týpkové kvičí, že kolabují nemocníce a Letňany postavili a pak zase zbourali, tak ať nežvaněj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
2.3.21 22:26
@NinaU. píše:
@inkakřivák
Bůhví, jestli jich fakt tolik zemřelo na Covid. A ockovani, to je jedna velká komedie.
OK, navždy asi ne, ale už mi to vzalo rok života, a kdoví jak to dlouho ještě potrvá.

Vzalo ti to rok života? Jak? Loni jsem byla v lednu v lázních, v červnu na Vltavě, vcervenci na sešlosti v Jeseníkách, pár dní v Liberci a okolí, v srpnu dva týdny na Krétě a v září opět Vltava. Mezi tím párkrát návštěva Prahy a semtam nějaký výlet na den dva. Takže si ten život nicis spíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.3.21 22:28
@zudina píše:
To proste tady nevysvetlis. Většina uzivatelek je v pohodě s manželem v karantene doma a jsou vlastně rady za opatření protože mají starého aspoň doma a netrajda jim za milenkama a po hospodách :lol: mě jsou třeba pocty mrtvých ukradeny a je mi jedno kdo je na ventilátoru a jaký je stav v nemocnicích, ale není mi jedno ze moje dítě nemůže do školky a je mi lito všech děti co nechodí do školy, je mi lito ze nemůžeme s malým do hernicek a zoo, ze nemůžu chodit normálně do práce a setkávat se s lidmi.. ztráta svobody je horší než smrt, ale to tady nevysvetlis ;) a ještě horší než smrt je deprese a apatie.. zničit všem lidem život jen proto aby se zachránilo par lidi v určitém věku, s tím nesouhlasí ani moje babička.

Hele, já jsem zase naprosto v pohodě s tím, že chvíli budou lidi dřepět doma, aby se zachránilo pár lidí v určitým věku. Já si totiž myslím, že pro děti je důležitější, aby jejich dědové a babičky žili. A dovolím si to považovat za důležitější než trajdání po herničkách a chození do zoo. Ale víš jak, já jsem sobec, no…

• Citovat
  • Upravit
10
2.3.21 22:43
@Janli píše:
Hele, já jsem zase naprosto v pohodě s tím, že chvíli budou lidi dřepět doma, aby se zachránilo pár lidí v určitým věku. Já si totiž myslím, že pro děti je důležitější, aby jejich dědové a babičky žili. A dovolím si to považovat za důležitější než trajdání po herničkách a chození do zoo. Ale víš jak, já jsem sobec, no…

Doma si dřep sama, děda s babkou musí oběhnout akce v supermarketech!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.3.21 22:45
@covistras píše:
Doma si dřep sama, děda s babkou musí oběhnout akce v supermarketech!!!

Já si do dneška myslela, že jít na nákup jídla je základní potřeba. Mají umřít hlady?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová