Bude ještě někdy dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2045
2.3.21 16:49

@lucenka
Lockdown jako takový možná, ale ta situace se nelepší už kolik měsíců, není ani žádná vyhlídka na zlepšení.
Prosím, pokud vám to takto vyhovuje, OK. Mě ne, vadí mi co se děje a jsem z toho otravena.
A jak jsem psala - já měla jednodenní chripecku, tak taky mužu zlehcovat, ze to nic není. Ale to už se zde na emiminu nenosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 17:00
@NinaU. píše:
@lucenka
Lockdown jako takový možná, ale ta situace se nelepší už kolik měsíců, není ani žádná vyhlídka na zlepšení.
Prosím, pokud vám to takto vyhovuje, OK. Mě ne, vadí mi co se děje a jsem z toho otravena.
A jak jsem psala - já měla jednodenní chripecku, tak taky mužu zlehcovat, ze to nic není. Ale to už se zde na emiminu nenosí.

Ale ta situace se jinde na světě zlepšuje. Tak se snad časem k tomu dostane i ČR. Asi nikdo z toho není nadšený. Ale proč se užírat něčím negativním, co stejně nezměníš? Proč si radši nehledat něco pozitivního? :think:

• Citovat
  • Upravit
80113
2.3.21 17:01
@NinaU. píše:
@inkakřivák
Jo, kdyby byla vyhlídka, ze to skončí, prosím. Ale není, nezlob se, ale fakt ne.
To ze tobě situace vyhovuje neznamená, ze někteří z nás by nechtěli zpět svůj běžný život.
A tak jako ty zlehcujes moje pocity a situaci, tak já muzu zlehcovat tu nemoc samotnou, protože zrovna já jsem měla lehkou formu. Ale to už tady na emiminu není in.

Zlepší. Při troše štěstí se naockujeme a budeme se preockovavat stejně jako na chřipku. Takže proč ne? To že ty si myslíš, že ne, je chyba pohledu. Myslíš si, že taktoomezene budeme žít už navždy? To je hloupost. Buď bude očkování, nebo se promorime za cenu spousty mrtvých a občas velmi těžkých následků i u mladých celkem bezpříznakových. Osobně se přikláníme k verzi počkat na icko. Nechce se mi do penálu, ještě mám plno plánů. A kvůli nim mi tyhle nepříjemnosti stojí za to vydržet. Přijde mi prostě srandovní, že to považujete za takovou hrůzu. Já beru jako hrůzu těch dvacet tisíc mrtvých, ne zavřenou kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
2.3.21 17:02

@lucenka
Protože už na tom poslední dobou fakt nic pozitivního nevidím? Třeba proto.
Všechno zavřené už dva měsíce a nic se nelepší. Ockovani jedna velká komedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
2.3.21 17:04

@inkakřivák
Bůhví, jestli jich fakt tolik zemřelo na Covid. A ockovani, to je jedna velká komedie.
OK, navždy asi ne, ale už mi to vzalo rok života, a kdoví jak to dlouho ještě potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 17:04
@NinaU. píše:
@lucenka

Všechno zavřené? Takže nefungují supermarkety? 8o do přírody se mohlo. A to, že si nedojdeš dva měsíce na kosmetiku a ke kadeřnici snad není žádná katastrofa. Všechno zboží se dá objednat z domova.

• Citovat
  • Upravit
1129
2.3.21 17:06
@KalamityJohn píše:
Dobře už bylo!

To je fakt. Těch krásných bezstarostných 17 už mi nikdy nebude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26867
2.3.21 17:06
@NinaU. píše:
@lucenka

Proc komedie? Vcera jsem zaregistrovala tatu (78), dnes dostal termin a zitra jde na prvni davku. Vakcin je bohuzel malo v cele EU, ale zrejme nejaky system v tom bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
2.3.21 17:08

@lucenka
Já už jsem to psala, dá se objednat, ale ne vždy se to objednává snadno - například boty, oblečení.
Ze si nedojdu ke kadernici mi třeba vadí docela dost.
A ze je vše zavřené - ano, krom supermarketu je. A stejně se situace nelepší, ba naopak. Tak mi řekni, proč to má všechno smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 17:09
@NinaU. píše:
@inkakřivák
Bůhví, jestli jich fakt tolik zemřelo na Covid. A ockovani, to je jedna velká komedie.
OK, navždy asi ne, ale už mi to vzalo rok života, a kdoví jak to dlouho ještě potrvá.

Takže jsi rok zavřená doma a nebyla jsi na žádném výletě, dovolené? Neviděla jsi celý rok nic zajímavého v přírodě, televizi, nepřečetla sis žádnou knížku, neměla jsi čas na rodinu? :think:

• Citovat
  • Upravit
2045
2.3.21 17:09

@cecetka
Včera jsem registrovala babičku na středu, hned dnes volali a posunuli termín na pátek. Proč tam teda vůbec člověk vybírá termín, když se tím nedá řídit? Tímto tempem se na mladší dostane buhvikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
2.3.21 17:12

@lucenka
Ne, nejsem rok zavřena doma a někteří jako ty to vyčítají, ze jsem například byla na te dovolené.
Ale nemůžu vzít dcerku do Zoo, nemůžu ji vzít skoro nikam, protože proste všechno zavřeli. Téměř žádné zpestření, nemůžeme zajít normálně na jídlo.
Proste mi to vadí, obdivuju, ze tobě ne, ale nezhlehcuj můj názor nebo pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 17:12
@NinaU. píše:
@lucenka
Já už jsem to psala, dá se objednat, ale ne vždy se to objednává snadno - například boty, oblečení.
Ze si nedojdu ke kadernici mi třeba vadí docela dost.
A ze je vše zavřené - ano, krom supermarketu je. A stejně se situace nelepší, ba naopak. Tak mi řekni, proč to má všechno smysl?

Ale vždyť se situace několikrát zlepšila. Nebo si nepamatuješ na rozvolnění v létě a před Vánoci? :think: a holt lidi na to kašlou a porušují různá opatření, tak se pak nějaké rychlé zlepšení dá těžko očekávat.

• Citovat
  • Upravit
80113
2.3.21 17:13
@NinaU. píše:
@inkakřivák

A víš že asi jo? Najdi si statistiky úmrtí za poslední roky a porovnej si to. Ten nárůst tam skutečně je. Očkování je komedie? Bohužel protože vakcíny objednávala EK za co nejvýhodnější cenu, předběhly nečlenské státy celou slavnou EU. Logicky platí kdo dřív objedná a víc zaplatí, tomu prodám. Přesto se očkuje, a nejen papalasi, jak tu taky někdo někde tvrdil. Takže trochu trpělivosti. Fakt to ber jako nepříjemnost. Mohla by být situace tisíckrát horší - třeba svět v normálu a ty upoutána jako kvadruplegik doma na lůžku. Tomu se říká hrůza, ne zavřeným hospodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 17:20
@NinaU. píše:
@lucenka
Ne, nejsem rok zavřena doma a někteří jako ty to vyčítají, ze jsem například byla na te dovolené.
Ale nemůžu vzít dcerku do Zoo, nemůžu ji vzít skoro nikam, protože proste všechno zavřeli. Téměř žádné zpestření, nemůžeme zajít normálně na jídlo.
Proste mi to vadí, obdivuju, ze tobě ne, ale nezhlehcuj můj názor nebo pocity.

Mně vadí zase necoz jiného. Ale rozhodně se tím neužívám a nekazím si tím život ;) a myslím, že to, že dítě bude půl roku bez zoo, je pro dítě mnohem nesnesitelnější než to, že už víc jak rok nemělo možnost vidět se s většinou příbuzných.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová