Bude ještě někdy dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2045
2.3.21 12:52

@lucenka
Jezis, taky jsme byli na dovolené a co? Přijeli jsme zdraví, protože tam se přes léto určitá opatření pořad dodrzovala. A jestli někdo chodí na výletě tady nebo v jiné zemi, je snad jedno ne? Němci taky mohli v lete na dovolenou a jezdili a podívej kde jsou oni. Ty asi jen zavidis, ze na tu dovcu někdo jel co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
2.3.21 12:52
@OldaJ píše:
2023 se vratime do normalu, budeme ockovani, budou leky vsude, do te doby to bude plus minus takove jako posledni rok. V lete se nadechnout, podzim, zima a jaro otrava. Ale lip bude urcite. Zas si tak nestezujme, spanelska chripka vybila desitky milionunlidi behem par let

tak kdyby nebyla lékařská věda na té úrovni, co je, tak by koronavir vybil také … nevím kolik lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.3.21 12:53

„Bude jeste nekdy dobre?“ Mne jeste spatne byt nezacalo :think: Jako jo, castecne se muj zivot zmenil, ale porad je mi dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.21 12:54

Člověk se z toho nesmí zbláznit a brát co nejvíc věcí z nadhledem a humorem.

https://lifestyle.cz/…lat-ze-vseho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@NinaU. píše:
@lucenka
Jezis, taky jsme byli na dovolené a co? Přijeli jsme zdraví, protože tam se přes léto určitá opatření pořad dodrzovala. A jestli někdo chodí na výletě tady nebo v jiné zemi, je snad jedno ne? Němci taky mohli v lete na dovolenou a jezdili a podívej kde jsou oni. Ty asi jen zavidis, ze na tu dovcu někdo jel co?

Nemám co závidět. Němci nerozvolnili přes léto tak jako Češi ;)

• Citovat
  • Upravit
76727

@Pozitivni-obrazy myslím si v podstatě, to co ty, jediná obrana je moc nepřemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
2.3.21 12:55

@lucenka
Ne, ale na dovolené jezdili. Tak to asi nebude tím, ze Češi byli loni na dovolených, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.3.21 12:57

Snažím se najít si radosti. Například včera mi přišla klíčící miska a semínka na klíčení :dance: A taky krásně voňavá pražená káva :dance: Takže klíčím :palec:
Dále, co mi pomáhá - ráno nebýt líná a před prací si odcvičit HIIT. Nabije mě to energií, přijdu na jiné myšlenky a ještě se pořádně rozpohybuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.21 12:58

@Ernais
Pokud byl člověk introvert co třeba dělal něco co může dělat na HO, a ještě k tomu nemá děti, tak se ho to asi moc nedotklo.
Extrovertů, co milujou setkávání s přáteli, chození na všelijaké aktivity, bazény, muzea, divadla, chození po hradech a pod a k tomu mají děti, které žily obdobně a teď trčí doma, těm to změnilo život docela výrazně.
Dobře, špatně…:-)
Máš štěstí na dobrou psychickou výbavu. Já a zakladatelka této diskuze si asi věci víc berem…jo, jsme vlastně v poho. Ale ta změna, ta je těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.3.21 12:59

Dále jsem si objednala nové botky, které by měly dorazit přelomem března/dubna - má dnešní radost :lol:
Minulý týden v pátek jsem si zase koupila diář a nyní mám každý den radost z odškrtnutí úkolů na den :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
2.3.21 13:00

@Pozitivni-obrazy Jsi „postizena“ (nemyslim to zle) svou praci, svym oborem. Souhlasim, ze to nebude tak dobre jako driv, ale nebude to takova apokalypsa, jak popisujes. Ono… cokoli nebude jako drive, protoze stale jdeme dal, nevracime se zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.3.21 13:01
@NinaU. píše:
@lucenka
Ne, ale na dovolené jezdili. Tak to asi nebude tím, ze Češi byli loni na dovolených, ne?

Jenže při těch dovolených dodržovali opatření. Nedělali obdobu ujetý párty na Karlově mostě, zvládali trasovat, dodržovali karanténu,.. ale Češi s kovidem ukazují typickou vlastnost, kdy se snaží všechno všemožně očůrat.

• Citovat
  • Upravit
3600
2.3.21 13:12

Jednou bude zase dobře, prostě bude. Bude to už asi jiné, ještě umře dost lidí a dost rodin to poznamená, ekonomika se bude vzpamatovávat roky. Ale jednou sundáme respirátory ( i když třeba v Číně jsou roušky naprosto běžná věc, možná si budeme zvykat, že se stanou běžnou věcí i u nás), děti budou moct do škol, my budeme moct normálně nakoupit a jít si zacvičit a zase bude dobře. Bude asi jinak, ale zase bude lépe. Můj odhad je, že rok 2021 bude celý takový divný, ale snad na podzim už budou ta opatření mírnější. Za chvíli bude jaro, sluníčko, zase bude psychicky lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
2.3.21 13:14
@Lucie_Sx píše:
Golfsky proud je nejpomalejsi za tisic let,taje permafrost, mizi hmyz a destne pralesy a pod Yellowstonem se mozna vzbudi supervulkan.
Je to „super“ i bez korony…

Jo, bůh ví, co tam na nás čeká, jestli proti tomu není covid jen slabý čajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
2.3.21 13:14
@Zlatývoči píše:
Myslím, že ještě letošní podzim/zimu budou nutná opatření, ale epidemie už bude díky promořenosti a očkování slabší. Od jara 2022 tradá konec zvonec a budeme na tuto dobu už jen vzpomínat. Naše děti budou svým dětem vyprávět o distanční výuce a ty se tomu budou smát. Přijdou studie o tom, jak desinfence a roušky narušují přirozenou imunitu těla a vymyslí se něco lepšího. Toť má optimistická představa o budoucnosti.

No, zlatý voči akorát :) ale máš to pěkný. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová