Bude vám ,,něco,, kazit vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
18.12.18 19:53
@Anonymní píše:
Budu na Štědrý večer sama. Už počtvrté v životě. Chlap musí do práce. Zase na mě padne, že nemám rodinu.

a neoslavíte to dřív? nejde tak o datum,jako o to že jste s manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jack-and-rose
18.12.18 19:54

Mám je zkažené už druhým rokem, protože mi zemřela přítelkyně..... . O té doby to už není ono… Jinak jsem Vánoce miloval, dělal jsem výzdoby, světýlka po celým domě a další tradice a věci okolo, ale hlavně jsem byl se svou milovanou přítelkyní..... Letos jsem se tak tak přemohl, abych udělal výzdobu alespoň pro své mladší sourozence..... . Už aby byl konec Vánoc, a já to mohl skončit a další snad už raději nezažiji…

Ale jinak přeji všem, Šťastné a veselé Vánoce i Nový rok, a hlavně zdraví Vám i Vašim dětem, manželům, manželkám,přítelkyním, přítelům a rodinám, protože zdraví a trochu toho štěstí je asi jediné co je v životě nejdůležitější, vše okolo je vedlejší.....a buďte šťastní za každou chvilku,při které můžete být spolu se svou rodinou a milovanými protějšky, protože nic lepšího totiž neexistuje.....

• Citovat
  • Upravit
9053
18.12.18 19:55

@Jindřiš :hug: Přeju hodně sil a zázraků. Posílám pohlazení. Vím jak pohladí po duši podpora i cizích lidí. Na jaře jsme si s naší holčičkou prošli peklem. :hug: Ať vás andělé chrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.12.18 19:56
@alisekR píše:
@terinka4444 Přeju mamince hodně štěstí :hug: věřím, že rok 2019 bude plný radostných zázraků pro nás pro všechny.
@rokris píše:
Svatá pravda, zdraví je nejvíc. No, taky toho máte teda dost. Ať je nejlíp, jak to jde. :kytka:

Děkuju, přeju nám všem, nám, vám i vašim rodinám, aby byl ten rok 2019 plný zázraků a aby nám nikoho nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
18.12.18 19:56

@jack-and-rose :hug: :,( Přeju hodně sil zvládnout takovou bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
18.12.18 19:58
@Anonymní píše:
Prostredni 21 leta dcera. Tyden pred Vanoci nam oznamila, ze nema na darky a my ji taky nemame nic davat. A to i presto, ze uz po tyri roky se ukaze doma tak 2× do roka, porizuje si luxusni dovolene . Kdyz jsem ji rekla, ze to neni o hodnote, ze na zadnych drazich darcich nebazirujeme, ale ze by stacila kazdemu malickost, tak jsem se dozvedela, ze se me boji, ze ji od narozeni fyzicky a psychicky tyram a ze jsem ji znicila sebevedomi. Docela jsem se slozila. Anonym,protoze se za to stydim, jakou mam dceru.

Tohle boli… Chapu… Ja jsem ze 3 deti (nejmladsi), muj starsi bracha a ja mame skvely vztah s rodici, ale moje starsi sestra mamku odhodila, jak kus hadru… Je to uz 20 let a rany se mamce nezahojily.. Nerozumim tomu, ale nevidame se s ni.. Nechce, je to hlavne velky vliv ze strany jejiho muze (magora)… Uz se to nezlepsi, mamka se nam tehdy sesypala, bylo to strasne… Ale ma jeste nas s brachou a vnoucaty, takze zabavy ma dost :palec: ale chci tim rict, ze se nemate za co stydet.. Ja mam jen jedno dite, vnitrne se toho bojim, ze jednou, az vyroste si treba nebudeme rozumnet :( ale snad ke mne osud tak kruty nebude… Hodne sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715

Vanoce budou krasne. Jen mi bude chybet milovana babicka ktera mi v lete umrela par dni pred jejima narozkama. S ni byli vanoce vzdy kouzelne. Smutna jsem, ale vim ze se na nas diva a v mem srdci bude navzdy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Malike píše:
přesně tak..a když už vypadal,že se dal dohromady..zas se projevil jak…a to je ten problem,mě dalo dost práce mu odpustit a mamce taky..ted se zas zachoval jak.

No to je jak u nas. Hodne podobny pribeh.

• Citovat
  • Upravit
10683

@alisekR moc dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Jindřiš píše:
Mam manzela v nemocnici, nevim co bude … vanoce jsou odsunuty az se vrati..... a modlim se, aby se vratil… syn rok a pul z toho jeste nema rozum a dcera skoro 15 zase chape, ze musime pockat, aby to jejich tata nevzdal a bojoval

ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053

@mrav :hug: znám tě z diskuzí. Přeju hodně sil, aby jsi dokázal jít dál. A měl sílu vychovat svoji holčičku. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
18.12.18 19:59

@terinka4444 dekuju :hug: moc se snazim si nic jinyho nepripoustet, je to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
18.12.18 20:00

@jack-and-rose @mrav @MartinaCV a dve anonymni bez bratru a vsichni komu budou chybet jejich milovani nebo se s nimi musi vlivem spatneho zdravi pomalu, ale jiste loucit, drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.18 20:03
@terinka4444 píše:
Zdraví mé maminky, má před operaci mozku v lednu, takže je to takové nervózní. A tchyně už je také doma jen na paliativní léčbě. Takže můžu říct, že nejdůležitější je zdraví všech blízkých, pak světový mír a zbytek jsou jen prkotiny.

držím palce,at vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
18.12.18 20:03
@kristyn.g píše:
@Malike proč brácha nemá nárok na vánoce podle svého? :think: a hned je pod palbou jak všem to kazí? Zrovna nedavno jsem o tom četla, že spousta lidí má vánoce naprd protože dělá něco z donucení, nebo je někde s někým protože MUSÍ místo toho aby dělal co má rád…

souhlas :nevim:
dobrej člànek zde :mrgreen: https://www.novinky.cz/…nalosti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová