Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike píše:
každopádně nám to vynahradí muj chlapeček.Jako autista o hračky zájem neměl..loni poprve ukazal radost a letos to bude ještě lepší
To je krasa
nase mala (4,5) taky letos poprve projevila zajem o Vanoce. Konecne zaregistrovala blikajici stromecky, otevirame adventni kalendar a vi, ze budou darecky
nema zadna prani, tak doufam, ze ji darecky udelaji radost
jsem prvni rok z Vanoc nadsena, kdyz to s ni muzeme prozivat ![]()
Prosím anonymně.Ano bude,švagrová -hvězda.Bohuzel se teď vánočnímu rodinnému setkání nevyhnu.
Bude hrát ze sebe dámu,jak je skromná a ta nejlepší.
@terinka4444 píše:
Zdraví mé maminky, má před operaci mozku v lednu, takže je to takové nervózní. A tchyně už je také doma jen na paliativní léčbě. Takže můžu říct, že nejdůležitější je zdraví všech blízkých, pak světový mír a zbytek jsou jen prkotiny.
Tak.
Ať to jde vše co nejlépe.
@Malike píše:
Otázka je jasná, je nějaký šedý mrak, který vám bude kazit vánoce, nebo víte, že díky tomu to nebude dokonale?
U mě je to bratr, který opět jaksi neušetřil ani na jediný dárek a tak raději vánoce bojkotuje. Takže až se na štedry večer zase sejdeme všichni spolu, budu koukat na smutný výraz mamky.Tak doufám, že vnouče jí potěší. Děti a vánoce, to je prostě nádhera
Tak u nás to není mrak jakože něco negativního, ale spíš fofry a stres, protože se toho valí fakt hodně, doma, děti samé akce ve škole atd. a hlavně zabijačka býka, kdy minulý víkend se býk zabíjel, teď visí a víkend 22. - 23. 12. budeme porcovat, sáčkovat a zamrazovat maso, už nadávám teď, že nikdy víc na takovouhle akci takovýhle termín!!! Asi budem mít v pondělí místo kapra steaky
![]()
@MartinaCV píše:
Umírá mi tatínek
@Anonymní píše:
Letos to budou druhé Vánoce bez bráchy. Byl zavražděn. Nálada celkem o ničem, člověk si pamatuje, jaký to bylo dřív, teď je to na ho…
@Kassor píše:
To je krasanase mala (4,5) taky letos poprve projevila zajem o Vanoce. Konecne zaregistrovala blikajici stromecky, otevirame adventni kalendar a vi, ze budou darecky
nema zadna prani, tak doufam, ze ji darecky udelaji radost
jsem prvni rok z Vanoc nadsena, kdyz to s ni muzeme prozivat
tak daleko nejsme,ale budu štastná,když si sedne s nadšením ke stromečku a bude si hrát.Loni už bežel ke stromečku a hral si …takže dojatá až až…dárky nezabalujeme,ale naopak mu je vystavíme.
@chaela
příští rok bude lepší. Přeji hodně sil. I babičce, není nic horšího než když máma přežije svoje dítě ![]()
Dnes jsem prisla o praci, ze dne na den, pred svatky je to prijemne. Do ledna uz asi nic nesezenu. Nicmene v kontextu mnohych zde uvedenych trabli je to taky prkotina.
@Anonymní píše:
Kazit Vánoce? Snad ani ne, ale budou hodně smutné, tatínek je na tom hodně zdravotně špatně, pomalu odchází na onen svět, ta mrcha rakovina ho sžírá zaživa, takže tyto Vánoce budou asi poslední, které budeme trávit společně![]()
Podle toho, co tu čtu se mi svírá srdce. A strašně soucítím s každým, kdo letos prožil něco bolestného. Rok 2018 nám přinesl všem těžké zkoušky, slyším to ze všech stran. A vlastně neznám nikoho, kdo ho měl dobrý.
i pro mě to bylo peklo a v duši si jedu šrámy. A hlavně si je tam nese moje holčička. Ten rok začal tak pěkně, aby nás tak moc šlehnul.
Naše holčička měla vážný úraz v kombinací s vážným pochybením doktorů, jsme prožili 7 měsíců pekla. Děkuji tomu nahoře za zázrak, díky.
Že ji zachránil nožičku a nepřišla o ní. A že znova chodí.
A všem tady přeju krásný rok zázraků 2019, který by podle všeho takový opravdu měl být. Přejme si to prosím všichni a věřme v to.
@alisekR taky síla..muj syn byl teda taky v nemocnici,ale na zubním v motole.Přišel o celou horní řadu zubu…naštěstí jsou to jedničky.Ale teda to co se stalo vám,to co stalo vám,se nedá samozřejmě srovnat