Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne nebude. Žiju, doslova jsem se podruhé narodila a naučila jsem se znovu chodit
, takže mě už nic v životě nemůže ani rozházet, ani mi zkazit dobrou náladu.
@alisekR píše:
To je vždycky subjektivní hrůza. Pro každou mámu je bolest a nebezpečí jejího dítěte nejhorší. Je pravda, když jsem viděla tu černou odumřelou nožku prvně byl to šok. 9 krát řezání bez umrtvení bylo horší. Drželi jsme jí a já pokaždé brečela s ní.A hrozný bylo, že jsem doktorovi sama řekla po x týdnech, aby to udělal a začal to odřezávat. Že už dál čekat až zabere stříbro nebudem.
Moje soukromé peklo sídlí v nemocnici na chirurgii
Vraťme se raději k tématu Vánoc.
Proc bez umrtveni ? Muselo to byt hrozne
@Anonymní píše:
Letos to budou druhé Vánoce bez bráchy. Byl zavražděn. Nálada celkem o ničem, člověk si pamatuje, jaký to bylo dřív, teď je to na ho…
To je otřesné, hodně sil a snažte se najít také nějakou pěknou vzpomínku ![]()
@Enicka píše:
Před tremi tydny mě umřel dědeček, v den pohřbu se mi narodil syn.Přijde mě ,ze sem s ním nemohla rozloučit a trápí mě to.
netrap se… děda určitě věděl,že se sním loučíš…duch dědečka je všude kolem tebe nikoliv na hřbitově…věřím,že dohlížel na to aby jeho vnuk se narodil v pořádku.
@Malike děkuji, já vím ,že to tak je ,ale mě to prostě jak kdyby chybí ,to poslední rozloučení. Hrozně trpěl v nemocnici ,tam jako těhotná sem za nim nesměla ,takže sem mu to vlastně ani nestihla tak nějak říct jak hrozné ho mám ráda. ![]()
@Enicka píše:
Před tremi tydny mě umřel dědeček, v den pohřbu se mi narodil syn.Přijde mě ,ze sem s ním nemohla rozloučit a trápí mě to.
Podívejte se na syna a uvidíte v něm dědečka
.
Hrozné nevolnosti, kvůli kterým už 2. týden ležím. Nemám dárky, cukroví, doma bordel. Letos prostě vánoce bohužel nebudou ![]()
Oproti mnohým příběhům zde je to ale stále nic
i když už z toho začínám být dost zoufalá..
Letos je to celkově totálně na pendrek. Za život jsem zažila jedny jediný klidný, hezký, bezproblémový vánoce. Zase bude roky trvat než takové přijdou.
@alisekR píše:objímám vás všechny. Je to moc smutné. Často mám pocit, že takové hrůzy potkávají lidičky hodné a zlaté. Mě takhle odešel děda a i babička, byla ještě mladá. Od té doby věřím, že existuje ráj pro dušičky.
držte se.
Děkuji za podporu
, je to smutné, když vidíte milovaného člověka, jak pomalu odchází ![]()
@Enicka píše:
@Malike děkuji, já vím ,že to tak je ,ale mě to prostě jak kdyby chybí ,to poslední rozloučení. Hrozně trpěl v nemocnici ,tam jako těhotná sem za nim nesměla ,takže sem mu to vlastně ani nestihla tak nějak říct jak hrozné ho mám ráda.
třeba ,,možná si budete myslet že jsem cvokla,,ale třeba ta souhra náhod že zemřel a chvilku pote se narodil syn..třeba je reinkarnace.
@Malike píše:Říká se ,, život za život "… před pár lety mi umřela babička, pak jsem otěhotněla a má dcera se měla narodit přesně na babiččiny narozeniny, ale šla o týden dříve císařem
třeba ,,možná si budete myslet že jsem cvokla,,ale třeba ta souhra náhod že zemřel a chvilku pote se narodil syn..třeba je reinkarnace.
@Makca87 já se měla narodit taky na babiččiny narozeniny,ale nechtělo se mi ani po 14 dnech
nicmene babi je stále mezi námi a doufám že tu bude co nejdele..i když už se děsím toho dne,kdy už tu nebude…je jí 85 let
@Cuddy píše:
Drž se
díky.. je to horší a horší
Zítra jedu na zkoušku a dnes večer mi řekli, že ho převedou na terminální fázi. Zuřím!
@Anonymní píše:
Muj bracha taky tento rok. Az me zamrazilo, ze je tu nekdo se stejnou zkusenosti. Kdyby sis chtela popovidat, odtajnim se a muzem si napsat sz.
Je to drsný. Mrzí mě tvoje ztráta. Málokdo to o mně ví, podporou je mi manžel a já se snažím byt podporou rodičům. Aby ses tu nemusela odtajnit, můžeš napsat na mail aquoo na atlas tečka cz, snad je to srozumitelný 🙂.
Nemocné všechny děti. A já i chlap jsme nakřáplí. Nemáme ani pořádnou výzdobu.
Aké oproti tomu co tu ostatní píšou, prkotina