Bude vám ,,něco,, kazit vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1069
18.12.18 21:21

Ne nebude. Žiju, doslova jsem se podruhé narodila a naučila jsem se znovu chodit :srdce: , takže mě už nic v životě nemůže ani rozházet, ani mi zkazit dobrou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
18.12.18 21:21
@alisekR píše:
To je vždycky subjektivní hrůza. Pro každou mámu je bolest a nebezpečí jejího dítěte nejhorší. Je pravda, když jsem viděla tu černou odumřelou nožku prvně byl to šok. 9 krát řezání bez umrtvení bylo horší. Drželi jsme jí a já pokaždé brečela s ní. :,( A hrozný bylo, že jsem doktorovi sama řekla po x týdnech, aby to udělal a začal to odřezávat. Že už dál čekat až zabere stříbro nebudem. :,( Moje soukromé peklo sídlí v nemocnici na chirurgii :poblion: Vraťme se raději k tématu Vánoc. ;)

Proc bez umrtveni ? Muselo to byt hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
18.12.18 21:33
@Anonymní píše:
Letos to budou druhé Vánoce bez bráchy. Byl zavražděn. Nálada celkem o ničem, člověk si pamatuje, jaký to bylo dřív, teď je to na ho…

To je otřesné, hodně sil a snažte se najít také nějakou pěknou vzpomínku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.18 21:35
@Enicka píše:
Před tremi tydny mě umřel dědeček, v den pohřbu se mi narodil syn.Přijde mě ,ze sem s ním nemohla rozloučit a trápí mě to.

netrap se… děda určitě věděl,že se sním loučíš…duch dědečka je všude kolem tebe nikoliv na hřbitově…věřím,že dohlížel na to aby jeho vnuk se narodil v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
18.12.18 21:47

@Malike děkuji, já vím ,že to tak je ,ale mě to prostě jak kdyby chybí ,to poslední rozloučení. Hrozně trpěl v nemocnici ,tam jako těhotná sem za nim nesměla ,takže sem mu to vlastně ani nestihla tak nějak říct jak hrozné ho mám ráda. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
18.12.18 21:48
@Enicka píše:
Před tremi tydny mě umřel dědeček, v den pohřbu se mi narodil syn.Přijde mě ,ze sem s ním nemohla rozloučit a trápí mě to.

Podívejte se na syna a uvidíte v něm dědečka :srdce: .

• Citovat
  • Upravit
Pandulka
18.12.18 21:51

Hrozné nevolnosti, kvůli kterým už 2. týden ležím. Nemám dárky, cukroví, doma bordel. Letos prostě vánoce bohužel nebudou :cert:
Oproti mnohým příběhům zde je to ale stále nic :hug: i když už z toho začínám být dost zoufalá..

• Citovat
  • Upravit
998
18.12.18 21:52

Letos je to celkově totálně na pendrek. Za život jsem zažila jedny jediný klidný, hezký, bezproblémový vánoce. Zase bude roky trvat než takové přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 21:54
@alisekR píše: :hug: objímám vás všechny. Je to moc smutné. Často mám pocit, že takové hrůzy potkávají lidičky hodné a zlaté. Mě takhle odešel děda a i babička, byla ještě mladá. Od té doby věřím, že existuje ráj pro dušičky. :hug: držte se.

Děkuji za podporu :kytka: :hug: , je to smutné, když vidíte milovaného člověka, jak pomalu odchází :,(

• Citovat
  • Upravit
14895
18.12.18 21:56
@Enicka píše:
@Malike děkuji, já vím ,že to tak je ,ale mě to prostě jak kdyby chybí ,to poslední rozloučení. Hrozně trpěl v nemocnici ,tam jako těhotná sem za nim nesměla ,takže sem mu to vlastně ani nestihla tak nějak říct jak hrozné ho mám ráda. :(

třeba ,,možná si budete myslet že jsem cvokla,,ale třeba ta souhra náhod že zemřel a chvilku pote se narodil syn..třeba je reinkarnace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
18.12.18 22:02
@Malike píše:
třeba ,,možná si budete myslet že jsem cvokla,,ale třeba ta souhra náhod že zemřel a chvilku pote se narodil syn..třeba je reinkarnace.
Říká se ,, život za život "… před pár lety mi umřela babička, pak jsem otěhotněla a má dcera se měla narodit přesně na babiččiny narozeniny, ale šla o týden dříve císařem :srdce: .
  • Citovat
  • Upravit
14895
18.12.18 22:24

@Makca87 já se měla narodit taky na babiččiny narozeniny,ale nechtělo se mi ani po 14 dnech :mrgreen: nicmene babi je stále mezi námi a doufám že tu bude co nejdele..i když už se děsím toho dne,kdy už tu nebude…je jí 85 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
18.12.18 22:28
@Cuddy píše:
Drž se :(

díky.. je to horší a horší :,( Zítra jedu na zkoušku a dnes večer mi řekli, že ho převedou na terminální fázi. Zuřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 22:58
@Anonymní píše:
Muj bracha taky tento rok. Az me zamrazilo, ze je tu nekdo se stejnou zkusenosti. Kdyby sis chtela popovidat, odtajnim se a muzem si napsat sz.

Je to drsný. Mrzí mě tvoje ztráta. Málokdo to o mně ví, podporou je mi manžel a já se snažím byt podporou rodičům. Aby ses tu nemusela odtajnit, můžeš napsat na mail aquoo na atlas tečka cz, snad je to srozumitelný 🙂.

• Citovat
  • Upravit
23966
18.12.18 23:18

Nemocné všechny děti. A já i chlap jsme nakřáplí. Nemáme ani pořádnou výzdobu.

Aké oproti tomu co tu ostatní píšou, prkotina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová