Bude vám ,,něco,, kazit vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39942
19.12.18 10:45
@Anonymní píše:
Moje rakovina prsu.Vim to od pondělí a jsem totálně v prd..eli.
Ale přeperu jí, musím
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

@terinka4444 :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
19.12.18 10:46

Děvčata a dámy, každá z nás si žije svoje osudy, některé jsou přetěžké, jiné lehčí, přesto věřím tomu, že každá má své trápení. Přeji vám všem, ať se dokážete pozvednout, povznést, být oporou v tu pravou chvíli a¨nebo naopak mít po ruce někoho, kdo bude oporou zase pro vás, až bude třeba.
A snažit se co to jde prožívat s úsměvem každý den a každou možnou minutu. Hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
19.12.18 10:47
@zudina píše:
Ano ja otehotnela kdyz umrela babicka, a predtim se nedarilo… rika se ze jedna duse zemre a prijde nova

Ano,rika se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
19.12.18 10:51
@Malike píše:
@alisekR panebože to je hrozný…to je na žalobu :pocitac:
Tak to je moc dobře,že to nakonec dobře dopadlo .i když teda cestou bolesti. :,(

Vid? Taky bych je zalovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.12.18 10:58
@terinka4444 píše:
to je přeci nesmysl, já mám dvě děti a nikdo za ně život nepoložil.

Mám čtyři děti a čtyřikrát v rodině někdo zemřel: poprvé můj děda, mámy otec (půl roku před narozením dítěte), podruhé druhý děda, mého otce otec, to jsem měla měsíc do porodu, potřetí otec mého tchána, dva měsíce do porodu, a počtvrté mého tchána matka, to byly nejmladšímu čtyři měsíce.
Nikdo za ně život nepoložil, zemřeli a život jde dál, staří umírají a mladí se rodí a je to tak v pořádku. Nevěřím ani ve stěhování duší, protože jsem římskokatolík, ale s železnou pravidelností se to takto dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.12.18 11:30
@terinka4444 píše:
to je přeci nesmysl, já mám dvě děti a nikdo za ně život nepoložil.

To není pravidlo, v tom kontextu jsem to nepsala. Psala jsem, že mě to napadalo, intuice. Doma jsme se o tom bavili, děly se věci, které to posilovaly. Pak přišel úraz a má to tento vývoj. Samozřejmě se IVF ani nemusí povést, ale původně jsem k tomuto IVF nespěla, neuvažovala jsem o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.18 13:36

Mě bude kazit Vánoce zpráva o dětském hladomoru v Jemenu, při kterém se předpokládá, že zemře podstatná část všech dětí. Ani nevím jak mám být ještě víc vděčná za starosti typu : dneska šunčička nebo sýr ? může naše dvouletá holčička dva vanilkové rohlíčky po sobě ? v lidlu nemají BIO banány co teď, přeci jí nekoupím obyčejné s pesticidy… a podobné, s odpuštěním p**oviny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
19.12.18 14:25
@MartinaCV píše: Žaloba o náhradu škody na zdraví, je to můj obor. Ale nechci se nabízet, nevím, co dřív. Poradit a nasměrovat ale můžu. V zákonné lhůtě jsi, ale rychle to utíká. A dá se s tím dělat opravdu hodně, když se to umí.

Hned po tom jsem se bavila s kamarádem právníkem. A dcerka by musela být vyslechnuta ohledně ošetření. Jak to bylo a jestli jí patu a nohu podložili. Má šíleně trauma, není schopna o tom mluvit. Mám veškerou fotodokumentaci, každý převáz mám detailně nafocen. Bohužel se zkušenosti vím, že takové soudy se táhnou roky a výsledek nikde. Kamarádce při porodu doktor poškodil miminko, má parezu flexu. Vážné následky, s naší nemocnicí se soudí 8 let. Dvakrát vyhráli, teď je to u krajského odvolacího. A nic. Stálo je to spousty peněz právníkovi. Po našem úrazu mě radila soud. Teď mi nedávno řekla, že se mám na to radši vykašlat. Že právnička nemocnice jí klidně řekla, že za postižení dítěte si může sama, že málo tlačila a zavinila si to sama. Obávám se, že nemám sílu, vystavit naší už tak psychicky vydeptanou hromádku neštěstí, jakékoliv konfrontaci. Pokud budeš mít čas, napiš mi jen do SZ ve zkratce, jak to jde poslpupně po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
19.12.18 14:26

@alisekR Takhle to neni. Jsou moznosti. Vecer napisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.12.18 17:59

Mne bude kazit Stedry den jen jedna vec, tou je prace. Sice jen do 12 hod, ale taky by lidi nevymreli, kdyby bylo zavreno 8)

• Citovat
  • Upravit
13714
19.12.18 19:05
@shadowbabe píše:
Mne bude kazit Stedry den jen jedna vec, tou je prace. Sice jen do 12 hod, ale taky by lidi nevymreli, kdyby bylo zavreno 8)

Nejsi v tom sama, zdravotnictví, potravinářské provozy, zemědělci, policajti , hasiči.
Po třech letech mám volné dva vánoční svátky, včetně štědrého dne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
19.12.18 19:18

Teda. Moc ma mrzi,ze riesite taje smutne veci. Peajem Van,aby rok 2019 bol pre Vas stastnejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.1.19 14:06
@MUDr_Jan Fischer píše:
Ne, ale tvůj příspěvek mi skazil život
Á další chytrolín.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.1.19 14:10

@MUDr_Jan Fischer to je tedy strasny Zkazil kdyz uz ty voe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.1.19 14:16
@MUDr_Jan Fischer píše:
Ne, ale tvůj příspěvek mi skazil život

Ne, ten sis zkazil sám, když jsi to četl. Moudrý člověk by vypnul počítač a neplýtval svým časem. Co udělá hlupák, už víme :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová