Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alisekR taky síla..muj syn byl teda taky v nemocnici,ale na zubním v motole.Přišel o celou horní řadu zubu…naštěstí jsou to jedničky.Ale teda to co se stalo vám,to co stalo vám,se nedá samozřejmě srovnat
@alisekR je dobře, že je zlatíčko v pořádku
jo, ten rok 2019 bude lepší ![]()
@Anonymní píše:
Prostredni 21 leta dcera. Tyden pred Vanoci nam oznamila, ze nema na darky a my ji taky nemame nic davat. A to i presto, ze uz po tyri roky se ukaze doma tak 2× do roka, porizuje si luxusni dovolene . Kdyz jsem ji rekla, ze to neni o hodnote, ze na zadnych drazich darcich nebazirujeme, ale ze by stacila kazdemu malickost, tak jsem se dozvedela, ze se me boji, ze ji od narozeni fyzicky a psychicky tyram a ze jsem ji znicila sebevedomi. Docela jsem se slozila. Anonym,protoze se za to stydim, jakou mam dceru.
A Vy jste ji někdy bila a psychicky týrala?
Netrápí mne nic a všem, co měli těžký rok, přeji ten další 2019 plný zdraví a spokojenosti, prostě lepší rok než ten, co končí
![]()
Je mi líto, že se Vám tohle děje. Moc, mám slzy v očích. Takže přeji, aby ztráty přebolely jak nejvíce mohou, aby se děti i příbuzní vzpamatovali. Přeji všem zdraví a uzdravení a mnoho sil.
@Malike píše:
@alisekR taky síla..muj syn byl teda taky v nemocnici,ale na zubním v motole.Přišel o celou horní řadu zubu…naštěstí jsou to jedničky.Ale teda to co se stalo vám,to co stalo vám,se nedá samozřejmě srovnat
To je vždycky subjektivní hrůza. Pro každou mámu je bolest a nebezpečí jejího dítěte nejhorší. Je pravda, když jsem viděla tu černou odumřelou nožku prvně byl to šok. 9 krát řezání bez umrtvení bylo horší. Drželi jsme jí a já pokaždé brečela s ní.
A hrozný bylo, že jsem doktorovi sama řekla po x týdnech, aby to udělal a začal to odřezávat. Že už dál čekat až zabere stříbro nebudem.
Moje soukromé peklo sídlí v nemocnici na chirurgii
Vraťme se raději k tématu Vánoc. ![]()
@terinka4444 píše:
@alisekR je dobře, že je zlatíčko v pořádkujo, ten rok 2019 bude lepší
Děkuji
věřit v zázraky je často jediná cesta. A já fakt hrozně soucítím s každým, kdo takový zázrak potřebuje. ![]()
@jack-and-rose píše:
Mám je zkažené už druhým rokem, protože mi zemřela přítelkyně..... . O té doby to už není ono… Jinak jsem Vánoce miloval, dělal jsem výzdoby, světýlka po celým domě a další tradice a věci okolo, ale hlavně jsem byl se svou milovanou přítelkyní..... Letos jsem se tak tak přemohl, abych udělal výzdobu alespoň pro své mladší sourozence..... . Už aby byl konec Vánoc, a já to mohl skončit a další snad už raději nezažiji…Ale jinak přeji všem, Šťastné a veselé Vánoce i Nový rok, a hlavně zdraví Vám i Vašim dětem, manželům, manželkám,přítelkyním, přítelům a rodinám, protože zdraví a trochu toho štěstí je asi jediné co je v životě nejdůležitější, vše okolo je vedlejší.....a buďte šťastní za každou chvilku,při které můžete být spolu se svou rodinou a milovanými protějšky, protože nic lepšího totiž neexistuje.....
Přeji ti, ať v novém roce zažiješ něco, co ti vrátí sílu a chuť do života ![]()
@alisekR mohu se jen zeptat co se jít hrozneho stalo,že to došlo až takhle?
Jako každý Vánoce výročí smrti maminky. I kdyz už to je 20 let, stejně je díky tomu nemám ráda. Ale naše malá se moc těší, takže mám trochu motivaci se snažit pro ni. ![]()
@J_Doe píše:Buďte co nejvíc s ním… Přeji vám mnoho sil!
On je v komatu
dekuji
Před tremi tydny mě umřel dědeček, v den pohřbu se mi narodil syn.Přijde mě ,ze sem s ním nemohla rozloučit a trápí mě to.
hrozný co se děje lidem
ale myslím, že když v tom člověk není sám, je to jistá aspoň malá úleva.všem přeju sílu a vitřní klid pokud to půjde a hlavně zdraví ať slouží.
jsem v tom s váma.taky závěr roku příšernej,ale dokud dejchám, ta žiju. ![]()
@alisekR píše:v takové chvíli se vhodná slova hledají těžko.
Neznám tě a přesto posílám obětí.
moc silné obětí. Pokud tatínek odchází kvůli vážné nemoci, posílám mu sílu na cestu
a přeju mu, aby byla pravda, co mi vzkázala moje babička, když předčasně odešla. Čeká ho krásný svět pro dušičky.
Vám všem posílám, co nejvíc sil, aby jste to zvládli. Je mi vás moc líto
Dekuji. Ne, zadna nemoc. Jeste v rijnu byl v poradku, pak mel uraz hlavy. Je v komatu ![]()
Umřela mi kamarádka a nestihla jsem se s ní ani rozloučit a ani nevím jestli proběhl pohřeb. Pořád slyším její jedinečný, nakažlivý smích a hlášky. Ahoj kočko Míco. Ale aspoň už se netrápí. Všem přeji do roku 2019 pevné zdraví a slunce v duši. ![]()