Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Budu na Štědrý večer sama. Už počtvrté v životě. Chlap musí do práce. Zase na mě padne, že nemám rodinu.
a neoslavíte to dřív? nejde tak o datum,jako o to že jste s manželem
Mám je zkažené už druhým rokem, protože mi zemřela přítelkyně..... . O té doby to už není ono… Jinak jsem Vánoce miloval, dělal jsem výzdoby, světýlka po celým domě a další tradice a věci okolo, ale hlavně jsem byl se svou milovanou přítelkyní..... Letos jsem se tak tak přemohl, abych udělal výzdobu alespoň pro své mladší sourozence..... . Už aby byl konec Vánoc, a já to mohl skončit a další snad už raději nezažiji…
Ale jinak přeji všem, Šťastné a veselé Vánoce i Nový rok, a hlavně zdraví Vám i Vašim dětem, manželům, manželkám,přítelkyním, přítelům a rodinám, protože zdraví a trochu toho štěstí je asi jediné co je v životě nejdůležitější, vše okolo je vedlejší.....a buďte šťastní za každou chvilku,při které můžete být spolu se svou rodinou a milovanými protějšky, protože nic lepšího totiž neexistuje.....
@Jindřiš
Přeju hodně sil a zázraků. Posílám pohlazení. Vím jak pohladí po duši podpora i cizích lidí. Na jaře jsme si s naší holčičkou prošli peklem.
Ať vás andělé chrání.
@alisekR píše:
@terinka4444 Přeju mamince hodně štěstívěřím, že rok 2019 bude plný radostných zázraků pro nás pro všechny.
@rokris píše:
Svatá pravda, zdraví je nejvíc. No, taky toho máte teda dost. Ať je nejlíp, jak to jde.
Děkuju, přeju nám všem, nám, vám i vašim rodinám, aby byl ten rok 2019 plný zázraků a aby nám nikoho nevzal.
@Anonymní píše:
Prostredni 21 leta dcera. Tyden pred Vanoci nam oznamila, ze nema na darky a my ji taky nemame nic davat. A to i presto, ze uz po tyri roky se ukaze doma tak 2× do roka, porizuje si luxusni dovolene . Kdyz jsem ji rekla, ze to neni o hodnote, ze na zadnych drazich darcich nebazirujeme, ale ze by stacila kazdemu malickost, tak jsem se dozvedela, ze se me boji, ze ji od narozeni fyzicky a psychicky tyram a ze jsem ji znicila sebevedomi. Docela jsem se slozila. Anonym,protoze se za to stydim, jakou mam dceru.
Tohle boli… Chapu… Ja jsem ze 3 deti (nejmladsi), muj starsi bracha a ja mame skvely vztah s rodici, ale moje starsi sestra mamku odhodila, jak kus hadru… Je to uz 20 let a rany se mamce nezahojily.. Nerozumim tomu, ale nevidame se s ni.. Nechce, je to hlavne velky vliv ze strany jejiho muze (magora)… Uz se to nezlepsi, mamka se nam tehdy sesypala, bylo to strasne… Ale ma jeste nas s brachou a vnoucaty, takze zabavy ma dost
ale chci tim rict, ze se nemate za co stydet.. Ja mam jen jedno dite, vnitrne se toho bojim, ze jednou, az vyroste si treba nebudeme rozumnet
ale snad ke mne osud tak kruty nebude… Hodne sil ![]()
Vanoce budou krasne. Jen mi bude chybet milovana babicka ktera mi v lete umrela par dni pred jejima narozkama. S ni byli vanoce vzdy kouzelne. Smutna jsem, ale vim ze se na nas diva a v mem srdci bude navzdy. ![]()
@Malike píše:
přesně tak..a když už vypadal,že se dal dohromady..zas se projevil jak…a to je ten problem,mě dalo dost práce mu odpustit a mamce taky..ted se zas zachoval jak.
No to je jak u nas. Hodne podobny pribeh.
@Jindřiš píše:
Mam manzela v nemocnici, nevim co bude … vanoce jsou odsunuty az se vrati..... a modlim se, aby se vratil… syn rok a pul z toho jeste nema rozum a dcera skoro 15 zase chape, ze musime pockat, aby to jejich tata nevzdal a bojoval
ať to dobře dopadne ![]()
@mrav
znám tě z diskuzí. Přeju hodně sil, aby jsi dokázal jít dál. A měl sílu vychovat svoji holčičku.
![]()
@terinka4444 dekuju
moc se snazim si nic jinyho nepripoustet, je to peklo
@jack-and-rose @mrav @MartinaCV a dve anonymni bez bratru a vsichni komu budou chybet jejich milovani nebo se s nimi musi vlivem spatneho zdravi pomalu, ale jiste loucit, drzte se ![]()
@terinka4444 píše:
Zdraví mé maminky, má před operaci mozku v lednu, takže je to takové nervózní. A tchyně už je také doma jen na paliativní léčbě. Takže můžu říct, že nejdůležitější je zdraví všech blízkých, pak světový mír a zbytek jsou jen prkotiny.
držím palce,at vše dobře dopadne
@kristyn.g píše:
@Malike proč brácha nemá nárok na vánoce podle svého?a hned je pod palbou jak všem to kazí? Zrovna nedavno jsem o tom četla, že spousta lidí má vánoce naprd protože dělá něco z donucení, nebo je někde s někým protože MUSÍ místo toho aby dělal co má rád…
souhlas ![]()
dobrej člànek zde
https://www.novinky.cz/…nalosti.html