Čekám na prstýnek a pořád nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.19 09:57

@jiti81 když jsem si přečetla co jsi napsala a zamyslela se nad tím, tak to je přesně on :think:…mluvit o všem bude několikrát ale do všeho ho musím „dotlačit“, nachystat mu to a on to pak udělá. Když jsme hledali byt tak se sice zapojil ale vše jsem zařídila já… papíry, úřady, vyřizování nesnáší ale když mu řeknu, že je tam potřeba zajít a dám mu k tomu co potřebuje tak nemá problém to už do-vyřídit… a souhlasím že muž by toto gesto měl udělat a já na to gesto čekám ale nevím, jestli se dočkám…dám mu ještě čas, pak si s ním promluvím a třeba najdeme ten termín :)
Děkuju! Přeju aby se tvůj muž taky „vzmužil“ a ten krok udělal.

• Citovat
  • Upravit
34473
4.9.19 10:01
@Šáruší píše:
ale ano, je trend nebrat hormonální antikoncepci a spolehnout se na muže, že umí přerušovat, protože on kondom nechce a umí to. Pravda je, ať se to komukoliv lébí nebo nelíbí, že formulace ona si s ním udělala dítě je špatná, ona si to dítě nemůže udělat, správná formulace je on jí udělal dítě.
:lol: tak ty jsi hodně vtipná. Že je někdo blbej a přestane brát antikoncepci, protože Máňa od vedle říkala, že psali na netu, že to může škodit a spolehne se na přerušování, to je jen a pouze nezodpovědnost, žádná náhoda a v tom případě ano, ona si s ním naprosto vědomě udělala dítě. Forem antikoncepce je spousta a vybere si opravdu každý, nejsou jen prášky a kondom ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 10:03

Rozcházet se rozhodně kvůli tomu nechci a nehodlám ani mě to nenapadlo, to je to poslední jak bych něco takového řešila… z „boje“ neutíkám. Je nám spolu moc hezky, nic nám vlastně nechybí a stále chci věřit že i na sňatek dojde… a musím myslet i na malou, kterou bych za nic na světě nevyměnila a ani bych nezměnila to že ji máme, svatba nesvatba

• Citovat
  • Upravit
21111
4.9.19 10:04
@Anonymní píše:
Rozcházet se rozhodně kvůli tomu nechci a nehodlám ani mě to nenapadlo, to je to poslední jak bych něco takového řešila… z „boje“ neutíkám. Je nám spolu moc hezky, nic nám vlastně nechybí a stále chci věřit že i na sňatek dojde… a musím myslet i na malou, kterou bych za nic na světě nevyměnila a ani bych nezměnila to že ji máme, svatba nesvatba

Je nám hezky, nic nám nechybí, tak co bych tak mohla udělat, abych tu idylku zkazila…jooo prudit svatbou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 10:14

@pohledzdruhestrany už budu hodná a prudit nebudu, slovo svatba a manželství neznám a budu čekat kdy s tím přijde sám :andel:

• Citovat
  • Upravit
107638
4.9.19 10:31
@sirikit píše:
Vidím to stejně. Pokud už v rodině nejsou a neplánují se malé děti, nevidím v uzavření sňatku žádnou výhodu.
Ale já jsem po svých nedávných zkušenostech zavrženíhodný skeptik. :oops: :oops:
treba to jeste za 5 , 10 let prehodnotis :D
@Šáruší píše:
světe div se, lidi spolu běžně spí před svatbou, a když spolu lidé běžně spí před svatbou, tak také mohou neplánovaně před svatbou otěhotnět. Nikde není psáno, že dítě bylo plánované. Když už otěhotníš, tak to přeci nedáš pryč…bohužel pak nenásleduje ten krok, co následovával a to, když už spolu čekáme dítě, tak se vezmeme. A jsi v řiti, protože tedy musíš čekat, než se chlap usmyslí a on se neusmyslí. A pak udělala další zásadní chybu, že dala jeho příjmení, protože on dokonce neváhal jí říct, že kdyby dala své a dítě se nejmenovalo po něm, tak už se rozhoupal a vzal si jí, protože to on by nechtěl, aby se dítě jmenovalo jinak. Napsat že si ona s ním udělala dítě? To je jednoduchý co. Nebo je to taky tak, že on jí zbouchnul a ani si ji nevzal, tak to jde taky napsat. Protože ženská otěhotní jen tehdy, když jí chlap zbouchne, jinak jaksi ne. Takže ona si ho neudělala, udělal jí ho on.

mnohem castejsi je, ze to dite neni vubec neplanovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
4.9.19 10:46
@terien píše: :lol: tak ty jsi hodně vtipná. Že je někdo blbej a přestane brát antikoncepci, protože Máňa od vedle říkala, že psali na netu, že to může škodit a spolehne se na přerušování, to je jen a pouze nezodpovědnost, žádná náhoda a v tom případě ano, ona si s ním naprosto vědomě udělala dítě. Forem antikoncepce je spousta a vybere si opravdu každý, nejsou jen prášky a kondom ;)

Jak blbej? Víš, kolik holek nesmí antikoncepci ze zdravotních důvodů? Stačí trombózka a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 10:50
@botl píše:
Jak blbej? Víš, kolik holek nesmí antikoncepci ze zdravotních důvodů? Stačí trombózka a máš to.

Já taky psala o těch, které jí vysadí proto, že je to trend, ne proto, že ji nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76348

@Venetia :think: Tak je pravda, že stáří nikomu na rozumu nepřidá, ale v mém případě by byl právní akt rozhodně spojený s neromantickým vylítáváním předmanželské smlouvy a těchhle obezliček, a za to mi být podruhé v životě za princeznu myslím nestojí. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@botl píše:
Jak blbej? Víš, kolik holek nesmí antikoncepci ze zdravotních důvodů? Stačí trombózka a máš to.

A i s trombózkou si může najít jinou antikoncepci ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
4.9.19 11:05
@terien píše:
A i s trombózkou si může najít jinou antikoncepci ne? ;)

Nic hormonálního. Tak koukni, co spolehliveho ti zbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 11:22

Pokud s zenou mam jiz deti, svatba by uz nemel byt problem. Mit deti je podle meho nazoru mnohem vetsi zavazek a nemam je s kdejakou courou. Minimalne bych to bral tak, ze pokud by se mne neco stalo, budou lepe zabezpeceni.

Podle evropskych tradic je 29. unor den, kdy zena muze pozadat muze o ruku a 2020 je prestupny rok, tedy mate sanci ho pozadat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.9.19 11:50
@TRG píše:
Tyjo, ať si to dělá kdo chce a jak chce… Proti gustu žádný dišputát, že? Proč by se měl někdo ženit/vdávat, když to pro něj/ní nemá význam. Já bych do toho nešla, nechtěla bych život žít s „přítelem“ (přátele mám na něco jiného), být (třeba) Nováková a vodit svoje dítě (třeba) Dvořáka/Dvořákovou k doktorovi, do školky, do školy… Zaplaťpříroda za mého muže, který už na začátku vztahu řekl, že nemá rád dlouhé chození, myslí to se mnou vážně a chce se do pár let ženit. Já to měla stejně. Komu to nevadí, ať si žije do smrti s přítelem/přítelkyní, ale je mi líto holek, co čekají na svatbu, považují ji za důležitou, mají děti pojmenované po jejich otci a na svatbu se těší, mají ji „slíbenou“ a a ono furt nic. A že prý kam spěchat. Lidi spolu mají hypotéky, děti, auta, roky života za sebou a ono je furt pro jednoho z nich moc brzy na svatbu. Tak to řeknu rovnou, že svatba ne a netahám toho druhého za nos a nedoufám, že to vyšumí, nebo tak něco. Určitě by se našly i opačné případy, kde chlap chce a žena ne.Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:41
jenze je to jejich chyba , ze nemaji jasno co chteji nebo veri slibum chlapa A jeste daji jmeno po nem … to jak kdyz si o to primo reknou
@Honza 12 píše:
Ty seš na tom ještě hůř, než ty holky okolo. On by ti vysněné manželství klidně odkejval a hlavně podepsal, a zasekneš se na gestu. :think:

to jsme proste my ….to gesto a tah na branku je moc dulezite.
Jako zaridit si vsechno sama a pak tam dotycneho dotahnout … po tom zadna netouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.9.19 11:55
@sirikit píše:
@Venetia :think: Tak je pravda, že stáří nikomu na rozumu nepřidá, ale v mém případě by byl právní akt rozhodně spojený s neromantickým vylítáváním předmanželské smlouvy a těchhle obezliček, a za to mi být podruhé v životě za princeznu myslím nestojí. :roll: :nevim:

tak jasne, pokud v tom figuruje majetek na jedne nebo obou stranach je takove manzelstvi vicemene tabu a uplne zbytecne. Pokud nemaji nic, je to ciste romanticka zalezitost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 11:58
@botl píše:
Nic hormonálního. Tak koukni, co spolehliveho ti zbyde.

Dost na to, abych si to ohlídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria