Čerstvé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12663
6.5.07 13:00

A ty už si byla na nějakých vyšetřeních? Já bych taky chtěla vědět, jestli je u nás vše ok, ale zas se snažíme krátce, tak asi netřeba to hrotit, co? Ale jinak to s tím časem máme taky pěkně blbý… Já studuju dvě školy a chodím do práce a muž je v práci od rána do večera a večer je mrtvej a hned usne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12663
6.5.07 13:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.5.07 13:11

ne ještě jsem t onečetla.diky.no ja taky k praci ještě studuju a přítel pracuje fakt non stop celej den..takže je pak mrtvej…je to těžký..já právě taky na žádných extra vyšetřeních nebyla..ale na to je moc brzy…to až tak po roce snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.5.07 18:13

Evi, Quinny Buzz je taky moooc pěknej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.5.07 18:14

evi a co studuješ?(smím-li se ptát) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.5.07 12:51

uměnovědné studium :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
12.5.07 17:31

juj, vůbec netušim, co si pod tím představit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.7.07 20:48

Jen tak zlouším :)

Ahojky, promiňte, ale chci si vyzkoušet jak si vložit křivku z FF sem do diskuze, tak jsem si zatím vyhlédla tuhle nerozjetou, abych moc neotravovala :D http://www.fertilityfriend.com/home/1a7802

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
9.7.07 11:04

Ahoj holky, prominte ze rusim, ale jsem cerstva snazilka(3 mesice) a v sobotu mi doktor rekl, ze mam moc nizkou delozni sliznici (2 mm) a ze mi nedorusta a mam s pomoci BT zjistit jestli mam ovulaci. Brala jsem 10 let antikoncepci - muze to byt z toho a PROBOHA UPRAVI SE TO ???!!! Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.7.07 11:01

Čerstá snažilka

Áhojky…momentálně se s snažíme s přítelem o miminko.V jednom článku tady jsem se dočeta,že po vysazení antikoncepce se může cyklus opozdit i o několik týdnů. Jak tak koukám tyk se o miminko snažíte déle než já,tak byste v tom mohly mít nějaké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.7.07 11:45

ahojky Simiki,pojd se kouknout do snažilek.
Je tam spousta výborných holek které Ti rádi poradí a pomužou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.09 20:51

ahojky cetla jsem tvuj prispevek myslim si ze mas pravdu a jak se ti dari pa karolína :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.12.09 22:24

Ahojky holky, jsem tady také nová, sice nejsem čerstvá snažilka,ale beru se tak. Něco o mě!Jmenuju se Verča jsem z teplic, V březnu jsem prodělala zamlklý potrat a pak v květnu také tohoto roku samovolný potrat a od té doby jsme se nesnažili, dodrželi jsme 5měsíců nesnažení abych se uzdravila a nabrala síly.29.srpna jsem se vdala, od října se snažíme a nejde nám to. Omlouvám se jestli sem se vetřela.Papa Verča :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
26.12.09 18:23

Jakto že sem nikdo nechodí? Nechci si tu psát sama se
sebou. Holky, napište.Papa Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
26.12.09 18:34

ahoj sice nejsem tak uplne cerstva snazilka mohu k vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí