Poradna duly
Jana Čurdová
Moniko11- no ja jsem taky kozoroh…mam narozeniny 8.1.tak to jsme kousek od sebe,co?je to tvoje 1.tehotenstvi?
jinak ja taky porad myslim na to,co dobreho si dam.taky jsem uz cca 15 let vegeterianka a ted mivam silenou chut na maso!zrovna vcera jsem zakoupila hovezi,ale jaksi nevim,jak na nej.zavolam teda mamince,ta mi poradi:)
Thery,
paráda, ano je to moje 1. těhotenství, půl roku snaženíčka. Vegetatiánka teda nejsem, takže papám vše…ha,ha.Z hovězího? Jé to bych si dala.Udělej svíčkovou.Já sedím v práci a teď jsem si byla koupit Mekáče.Je to teda nezdravá výživa, jak pro mě tak pro mímo, ale co se dá dělat, všude maj teď zavřeno.Tvoje je to také první? A v kterém týdnu jsi? A jak to probíhá?V poho? Já jsem do minulého týdne vždy tak jeden dva dny špinila. Docela jsem z toho byla špatná.
Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla. Zdravim všechny nové mamky
Co na váze,přibraly jste? Ja vubec.Až ted muzu trochu jist.Prvni 3měs.byly hrozný! Jelikož nepatrim k „Barbi“ postavickam
tak to snad moc nevadi.Jsem 16tý tyden a je mi 36let! Tohle je moje treti tehotenstvi.Prvni dve byly naprosto v poho,to jsem vubec nevedela ze jsem v jináči.Mam dva kluky,možna mě ted prekvapi mala princezna
Břisko mam a na povolenych kalhotech nosim kšandy.Už mate vybrany kočarky? Ja mela dřív Libertu, ta tak měkce houpala že miminko se mělo jak v bavlnce.(Liberty uz snad ani nejsou) Ve „tvrdym“ kocarku mimco proste neuspite.Zatim mame vybrany od firmy PATRON typ Athena.Urcite si zkuste s kocarkem pohoupat. Jinak,prsa se mi zvětšily tak o číslo a dost me v noci bolely.Je to pry normál. Ted uz nas prý čeká klidný druhy trimestr.Všem přeji krásné těhotnění,fakt si to vychutnejte.Nosit pod vlastnim srdcem malý „originál“ to je prostě úžasný! Čauky XMarketa
Ahoj,
taky vítám nové těhulky, je dobře, že se tak rozrůstáme, aspoň tu bude zase živo ![]()
Já už jsem přibrala 3 kila
Snad ze mě nebude „kulička“ a po porodu vše rychle zase shodím nazpět ![]()
Ja zatím žádné zvláštní chutě nemám ani jsem neměla (možná proto že chutě mám celý život
) Jinak o víkendu jedem s manželem taky na hory(CHopok) - na nějakou dobu asi naposledy, ale stejně, když jsem byla minulý víkend na lyžích tak jsem funěla jako likomotiva a žádný velký zážitek jsem z toho neměla ![]()
Ahoj holky,
hezké pondělní ráno.
Dneska jsem byla na krev na ty tripl testy, tak doufám, že bude všechno v pořádku. Ptala jsem se sestry a řekla, že můžu příště přijít i s přítelem podívat se na UTZ. Tak se moc těšíme.
No nic, pondělní ráno, pracovní problémky se začínají kutit. Hurá na to!
Ahojda.
Podle neměnící se ikonky můžete (správně) soudit, že je mi pořád mizerně. Dneska jsem myslela, že do práce nedojdu.
Strašně se stydím blinkat na ulici, lidi se na mne jen zhnuseně ohlížejí a děcka se pošklebují. Nikoho nenapdne se mne třeba zeptat, jestli něco nepotřebuju, jestli jsem v pořádku.
Moni11 a Theresie i já budu mít v lednu narozeniny a to 32. Čekám taky první mimčo a připadám si poněkud
stará ale podle doktora jsem prý v nejlepší kondici. No, já bych tak nadšeně nemluvila. Zhubla jsem během prvních 12 týdnů 4 kila a blinkám i při pomyšlení na vodu.
Ahoj Josefko, a nedalo by se domluvit s doktorkou, že by tě chvíli nechala doma? Nebo jestli máš dost dovolené … Protože když je ti tak špatně, tak si myslím, že by to fakt chtělo chvíli vy:,–(it a odpočinout. Moje kámoška zvracela od začátku až do 17 týdne a také zhubla 5kg. Teď nevím v kterém týdnu šla na neschopenku, ale ulevilo se jí. Ne úplně, ale alespoň malinko. Neměla stresy a nemusela nijak lítat, když se jí nechtělo. Pak jí to naštěstí přešlo. Bylo mi jí strašbě líto, tak jak teď tebe. Musí to být hodně moc nepříjemné a ještě lítat do práce apak něco udělat doma …
Držím ti moc pěsti, ať tě to brzy přejde a je ti fajn!!!
EviKu dík za účast, ale už jsem to zkoušela a 3 dny + svátek a víkend jsem měla dovolenou. Jediný rozdíl je v tom, že mi je moc zle doma a nic mne nedonutí jít ani na čerstvý vzduch. Když jdu do práce, tak prostě musím ale ten den velmi rychle uteče a tak si říkám, že i to strašné těhotenství mi alespoň celé rychleji uteče. Navíc jsem jediný, kdo v rodině nosí peníze a to ne málo. Manžel se snaží ale dělat něco pro příbuzné se prostě nevyplácí. Tak mne alespoň nenutí doma nic dělat a sám si i připravuje jídlo. Doktorka by mne nechala doma hned, jak bych si řekla ale asi to nemá smysl. Doma jen ležím, pláču a koukám, jak je tam neuklizeno, v práci nám každý den uklidí ![]()
Čau holky,
přeji všem hezké pondělní ráno
. Jak se máte? Já jsem v práci a moc mě to neba.
Josefko, držím palečky, ať to brzo přejde. Uvidíš, že se ani nenaděješ a budeš si užívat jenom krásného těhotenství. A kdy máš narozky?
Josefka - taky Ti moc přeju, aby Ti bylo konečně trochu líp a svého „stavu“ sis mohla konečně začít užívat ![]()
Markétka - držím pěstičky, aby výsledky dobře dopadly ![]()
Jinak já jsem taky v práci a jsem úplně znechucená, vůbec mě to tu dnes nebaví a nevim, jak to tady přežiju do 16:30 hod??
Už abych šla aspoň na oběd ![]()
Ale aspoň, že můžu občas kouknout sem ![]()
Dík za podporu ale už měsíc poslouchám „ono se to už brzy zlepší“ a pořád je to spíš horší a horší. Právě jsem sotva stihla dojít na WC. ![]()
Já su až 28.1. takže vodnář. V jakém znamení budou asi ta naše miminka? Já mám první odhad 22.6. ten opravily na 21.6. tak jsem zvědavá, kdy to nakonec klapne. Myslím, že znamení se právě kolem toho našeho termínu lámou, že? Navíc rodit o 2 týdny dřív nebo týden přenášet (kór prní těhotenství) není asi žádná výjimka a tak se dá o znamení jen spekulovat ![]()
Je to tak, lámou se přesně 21.6., tak uvidíme. Já mám termín 20.6. to už jsme tu asi tři +- 1den. Mě je to úplně jedno, co to bude, jestli Blíženec nebo Rak, moc lidí od těchto znamení neznám, tak nemůžu posuzovat. Já si jen přeji, ať je to zdravé miminko. ![]()