Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vítám nové těhulky ![]()
Nainuva: hodně štěstí při kontrole ![]()
Kristýnka, Andiska: Moc Vám to sluší
krásné bříška a krásné fotky
Já až teď dorazila od Dr., UTZ mi nedělal, ale prohmatal mě a mám záněť močových cest s tím, že kdybych nepřišla tak by to mohlo silně ovlivnit plod … dostala antibiotika, které můžou i těhotné a za týden kontrola…
Ahoj holky
, včera jsem skončila ve 12.h. a vy jste zvládly asi šest stránek, to mi dalo než jsem to přelouskala.
Vítam Arabelu a Vojkat a gratuluji k // na testu
.
Arabelo jsem ráda, že jsi posilnila řady těch co mají více dětí
. Já také čekám třetí, sice neplánovaně, ale teď už se u nás o ničem jiném nemluví a těšíme se.
Luli pěkně zales do pelíšku, ať je mimi a moč.cesty v teplíčku.Za pár dní to bude OK a hodně tekutin
.
Luli - tak snad budeš brzy v pořádku, to je blbý takhle nastydnout zrovna teď…Tak ať jste zdraví ![]()
Když píšeš o tom zánětu močáku. Já jsem našla pásy na břicho http://www.mimibazar.cz/foto.php?… není to drahý a v zimě aspoň bude zima na záda. Sice nosím delší trika, ale kolikrát cítím, že mi na ty záda táhne…Máte s tím některá zkušenosti? ![]()
Konečně jsem zas zprovoznila scaner, tak vám dám taky nějaké fotečky. Tohle je mimi před týdnem, kouká na mě z ledničky a já se nemůžu vynadívat.
Tady jsem byla asi týden před porodem s Kristýnkou
.
Výchozí váhu jsem měla 48kg a konečnou 60kg.
Já jsem rodila 18.8.2007, jsou mu 3 roky
A tady dva dny před porodem s Patričkem a už mu budou zítra 2roky. Toto letí,ach jó
.
Výchozí váha 51kg a konečná 60kg.
Krásný fotky holky
![]()
Vítám novou těhulku. Moje předchozí těhu taky skončilo v 5tt a teď mám ze v
eho takový strach, aby to bylo v pořádku… Tak snad nám to vyjde ![]()
Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško. ![]()
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?
Yenkee: krásná fotka, moc Vám to sluší ![]()
moc ráda bych si zalezla do pelíšku, ale do šesti trčím v práci
je pravda, že pití moc nedám tak jsem si před sebe postavila celou flašku čaje a už je půlka vypitá ![]()
Na ten pás jsem se taky dívala a pořídím si jej na zimu určitě…
vojkat - taky bych to chtěla říct až k vánocům, pod stromeček
Nesmím k našim chodit teď tak často, aby to náhodou nepoznali ![]()
vojkat píše:
Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško.
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?
My to pokaždé oznámili, rychle asi v 6.nebo 7. tý, teď to bylo jiné, protože nás to velmi zaskočilo a měsíc jsme to stále řešili. Už to, ale všichni vědí.
Nainuvě držím palečky na dnešní kontrolu, určitě přineseš dobré zprávy neboj
.
Krásné fotečky ![]()
Vítám novou těhulku a přeji jen a jen úspěchy ![]()
Jinak já jsem musela s pravdou ven v 7. tt, jsem na neschopence (zprvu tedy z důvodu respirační choroby), ale taky jsme plánovali dát fotečku pod stromeček
Je to určitě hezké. Včera mi včak tatík říkal, že je strašně rád, že jsem to řekli takhle brzo
.
Chitkitka- tak snad to do Vánoc nepraskne, kdyžtak to jistí volnější trička a svetry:-)