Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
12.11.10 12:50

Ahoj holky, vítám nové těhulky :kytka:
Nainuva: hodně štěstí při kontrole :srdce:
Kristýnka, Andiska: Moc Vám to sluší :dance: krásné bříška a krásné fotky

Já až teď dorazila od Dr., UTZ mi nedělal, ale prohmatal mě a mám záněť močových cest s tím, že kdybych nepřišla tak by to mohlo silně ovlivnit plod … dostala antibiotika, které můžou i těhotné a za týden kontrola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.10 13:02

Ahoj holky :-D , včera jsem skončila ve 12.h. a vy jste zvládly asi šest stránek, to mi dalo než jsem to přelouskala.

Vítam Arabelu a Vojkat a gratuluji k // na testu :kytka: .
Arabelo jsem ráda, že jsi posilnila řady těch co mají více dětí :mavam: . Já také čekám třetí, sice neplánovaně, ale teď už se u nás o ničem jiném nemluví a těšíme se.

Luli pěkně zales do pelíšku, ať je mimi a moč.cesty v teplíčku.Za pár dní to bude OK a hodně tekutin :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
12.11.10 13:08

Luli - tak snad budeš brzy v pořádku, to je blbý takhle nastydnout zrovna teď…Tak ať jste zdraví :)

Když píšeš o tom zánětu močáku. Já jsem našla pásy na břicho http://www.mimibazar.cz/foto.php?… není to drahý a v zimě aspoň bude zima na záda. Sice nosím delší trika, ale kolikrát cítím, že mi na ty záda táhne…Máte s tím některá zkušenosti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.10 13:12

Konečně jsem zas zprovoznila scaner, tak vám dám taky nějaké fotečky. Tohle je mimi před týdnem, kouká na mě z ledničky a já se nemůžu vynadívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.10 13:13

Tady jsem byla asi týden před porodem s Kristýnkou :mrgreen: .
Výchozí váhu jsem měla 48kg a konečnou 60kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.11.10 13:16
Taky jsem Terezku rodila v srpnu. Kolik je tomu tvému klučinovi?

Já jsem rodila 18.8.2007, jsou mu 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.10 13:17

A tady dva dny před porodem s Patričkem a už mu budou zítra 2roky. Toto letí,ach jó :-P .
Výchozí váha 51kg a konečná 60kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 13:18

Krásný fotky holky :huban: :srdce:

Vítám novou těhulku. Moje předchozí těhu taky skončilo v 5tt a teď mám ze v :srdce: eho takový strach, aby to bylo v pořádku… Tak snad nám to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
12.11.10 13:18

holky, máte moc hezké fotky bříšek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
12.11.10 13:19

Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško. :-)
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
12.11.10 13:22

Yenkee: krásná fotka, moc Vám to sluší :kytka:
moc ráda bych si zalezla do pelíšku, ale do šesti trčím v práci :cert: je pravda, že pití moc nedám tak jsem si před sebe postavila celou flašku čaje a už je půlka vypitá :palec:
Na ten pás jsem se taky dívala a pořídím si jej na zimu určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
12.11.10 13:26

vojkat - taky bych to chtěla říct až k vánocům, pod stromeček :palec: Nesmím k našim chodit teď tak často, aby to náhodou nepoznali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.11.10 13:26
vojkat píše:
Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško. :-)
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?

My to pokaždé oznámili, rychle asi v 6.nebo 7. tý, teď to bylo jiné, protože nás to velmi zaskočilo a měsíc jsme to stále řešili. Už to, ale všichni vědí.

Nainuvě držím palečky na dnešní kontrolu, určitě přineseš dobré zprávy neboj :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 13:27

Krásné fotečky :palec:
Vítám novou těhulku a přeji jen a jen úspěchy :lol:
Jinak já jsem musela s pravdou ven v 7. tt, jsem na neschopence (zprvu tedy z důvodu respirační choroby), ale taky jsme plánovali dát fotečku pod stromeček :lol: Je to určitě hezké. Včera mi včak tatík říkal, že je strašně rád, že jsem to řekli takhle brzo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
12.11.10 13:28

Chitkitka- tak snad to do Vánoc nepraskne, kdyžtak to jistí volnější trička a svetry:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí