Chci dítě! Vysadím antikoncepci... Jsem svině?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
23.1.21 17:19

Je to podraz. Ale na druhou stranu chce ještě pár let čekat? Vždyť jste manželé a jste už nějaký čas spolu. Později může být otěhotnění obtížné. Nemusí se zadařit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
23.1.21 17:19

A když zjistíš, že si manžel nechal udělal na tajňáka udělat vasektomii? A plavci jsou bezpečně v mrazáku a šoupne ti je tam až on bude chtít. Je to OK? Nebo to budeš cítit jako podraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.21 17:22

Jo, byla bys svině a krutě se ti to vymstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
23.1.21 17:24

Ano kdybys tohle udělala, tak jsi svině :pankac:
Nebylo by rozumnější mu říct, že jsi vysadila antinu? Lepší menší lež a řekla bych mu, že jsem měla nějaké potíže po ní a doktor mi doporučil vysadit.
Aby si toho byl vědom a buď se bude chránit on a nebo si naopak řekne, že když už je vysazená, tak by jste to mohli zkusit:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
23.1.21 17:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 27 let a biologické hodiny u mě tikaji.. Manželovy je 28 a dítě ještě nechce že to cítí tak za pár let..
Já beru antikoncepci a napadlo mě ji za jeho zády vysadit… Jak byste se k tomu postavili?? (pak bych mu asi řekla že jsem prášky brala normálně)

Pro me je tohle ten nejvetsi hnus, co muze nekdo udelat!!Ano pro me jsi bezcharakterni svine, kdyz se ptas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
23.1.21 17:44

A vy jste o tom dřív nemluvili? Kdybyste tak chteli dítě?

Sv.ne nejsi, ale počítej s tím, že pak dute nemusí chtít a můžeš ho vychovávat jako svobodná matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 17:44

Chápu, co se ti honí hlavou. Měla jsem to podobně s tím, že šlo o třetí dítě. Manžel pořád nebyl připravený, čekali jsme a propásli jsme pravou chvíli. Teď chce manžel, ale mně už se do dalšího dítěte nechce. Citově bych miminko opravdu moc chtěla, ale vím, že je pozdě, nedávala bych to. Už opravdu nemám na to řešit prdíky, období vzdoru a tak.
Tehdy jsem zvažovala, že bych si přestala hlídat plodné a neplodné dny a neřekla mu to. Zvažovala jsem díru do kondomu, protože HA neberu. Přišlo mi to jako podvod a nechtěla jsem, aby se k nám dítě dostalo tímto způsobem.
Na druhou stranu od doby, kdy mi řekl, že ne, se vztah zhoršil a už to není takové, jako to bylo.
S manželem bych si promluvila a chtěla bych nějaký termín. Jinak bych to asi ukončila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.21 17:52

Ahoj no teda vím že to bude znít jako klišé ale já tě chápu. Není to tak dávno co jsem byla v podobné situaci. Strašně moc jsem toužila po miminku ale manžel respektive tehdy ještě přítel se na to necítil a já právě taky přemýšlela že bych vysadila prášky na tajňačku. Měla jsem v té době hrozné depky nenáviděla jsem každou těhuli v mém okolí a maminkám s kočárky jsem tak záviděla… do toho ještě problémy v práci které tu touhu po miminku umocnili… byla to hnusná doba a strašně nerada na to vzpomínám. No ale zpátky k tobě. Já bych se zkusila s manželem opravdu hodně důrazně promluvit třeba mu říct že pokud on chce čekat ještě třeba 8 let tak ale ty ne a že potom je možné že spolu do budoucna nebudete. Má to ale tu nevýhodu že pokud na to půjdeš s takovouhle razancí tak budeš muset počítat s tím že to tím rozchodem skončí a nebo se holt manžel rozhoupe.

• Citovat
  • Upravit
12805
23.1.21 17:52
@terien píše:
Jo, byla bys svině a krutě se ti to vymstí

jaká sviňárna, když chlap nechce dítě, má si vzít kondom.
Kdyby byla antina pro chlapy, chtěla bych vidět kolik z nich by ta svinstva pojídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 17:54

Jinak na tajňačku prášky nevysazuj protože by to tomu chlapovi stejně bylo hrozně nápadný že celou dobu nic a najednou chceš dítě a bum selže antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
148986
23.1.21 17:55
@panenka87 píše:
Pokud on dítě nechce a za jeho zády by si antikoncepci vysadila, tak svině jsi.

Pokud ji slibuje dítě a natahuje ji a třeba žádné dítě ani nechce a vezme jí volbu dítě mít pokud může, nemají si co vyčítat, je to stejné svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
23.1.21 17:55

@drewlet svinárna to je pokud vysadí ha a nic neřekne. něco jiného je pokud řekne že vysazuje ha a ochrana je na něm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
23.1.21 17:57

Toto nedelej z valne vetsiny pripadu ( bohuzel i v mem okoli) to nedopada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
23.1.21 17:59
@Markéta80 píše:
@drewlet svinárna to je pokud vysadí ha a nic neřekne. něco jiného je pokud řekne že vysazuje ha a ochrana je na něm ;)

pokud chlap nechce dítě a spoléhá, že se bude chránit ženská, která dítě chce…jako pardon, ale takovej pod čepicí moc nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
23.1.21 18:01

Založit rodinu na takovém podrazu mi přijde strašný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí