Chci dítě! Vysadím antikoncepci... Jsem svině?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5944
23.1.21 18:02
@Anonymní píše:
Nevím jak bych to brala.. Ale, už 5 let říká že dite bude chtit za par let… Mě je 27 za měsíc 28 nechci dítě ve 30+, protože taky nemusím otěhotnět hned…

Také to může být taktika, že dítě nechce a nikdy chtít nebude, ale nechce o tebe přijít, tak to oddaluje. Na tajno to nedělej, to by špatně dopadlo. Máš dvě možnosti, buď počkat, ale to můžeš čekat až do důchodu, nebo si najít někoho jiného, kdo dítě chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
23.1.21 18:05
@drewlet píše:
jaká sviňárna, když chlap nechce dítě, má si vzít kondom.
Kdyby byla antina pro chlapy, chtěla bych vidět kolik z nich by ta svinstva pojídalo.

Pokud vysadi ha na tajnaka, jemu to neřekne, tak to svinarna je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.1.21 18:08

Pokud dítě tolik chceš, dala bych mu třeba půl roku, jestli chce ještě stihnout výlet do Himalájí a pak prostě se začnete snažit. On si může alespoň vybrat, jestli teda dítě s tebou chce nebo ne. Udělat na něj podraz je hrozný a zničíš tím život všem třem. Je ti 27, můžeš se ještě v klidu rozvést a začít vztah s někým, kdo bude více chtít děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.1.21 18:13

@arinecka tak mně třeba můj doktor v prvním těhotenství, když jsem mu ke konci říkala, jak mi není dobře a jaké mám potíže, odpověděl, že co se divím, že jsem na těhotenství z biologického hlediska už prostě stará. Bylo mi čerstvých 29 let. Něco podobného říkal i mojí stejně staré kamarádce. A není to žádný starý lékař, může mu být tak 45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
23.1.21 18:16
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 27 let a biologické hodiny u mě tikaji.. Manželovy je 28 a dítě ještě nechce že to cítí tak za pár let..
Já beru antikoncepci a napadlo mě ji za jeho zády vysadit… Jak byste se k tomu postavili?? (pak bych mu asi řekla že jsem prášky brala normálně)

Já bych mu řekla, že nebudu brát antikoncepci, protože si nebudu ničit tělo chemií a že se bude používat prezervativ.
Pak stačí si hlídat ovulaci, trochu vína a když bude rozvášněný, povolit mu sex bez ochrany, ještě za to bude děkovat. :lol:
Anebo mu nabídnout metodu „přerušovaný sex“, z téhle metody běhá po světe spousta
šikovných dětí…

A nebude moct nic říct, bude to na něm…

Taky se nemusí hned zadařit, může být rozházený cyklus, nemusí být ovulace a budeš to mít čas řešit u doktorů…

Pokud by se kvůli prezervativu cukal a trval na tom, at antikoncepci řešíš dál Ty, tak budeš vědět, že se ho máš zbavit a ještě bude trocha času sehnat jiného chlapa… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
@Aduš8 píše:
@arinecka tak mně třeba můj doktor v prvním těhotenství, když jsem mu ke konci říkala, jak mi není dobře a jaké mám potíže, odpověděl, že co se divím, že jsem na těhotenství z biologického hlediska už prostě stará. Bylo mi čerstvých 29 let. Něco podobného říkal i mojí stejně staré kamarádce. A není to žádný starý lékař, může mu být tak 45.

To ze je nekdo lekar neznamena ze nemuze byt i debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148390
@Aduš8 píše:
@arinecka tak mně třeba můj doktor v prvním těhotenství, když jsem mu ke konci říkala, jak mi není dobře a jaké mám potíže, odpověděl, že co se divím, že jsem na těhotenství z biologického hlediska už prostě stará. Bylo mi čerstvých 29 let. Něco podobného říkal i mojí stejně staré kamarádce. A není to žádný starý lékař, může mu být tak 45.

Druhé dítě jsem rodila ve 34 a doktor mě taky vedl jako "rizikovou " starší matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.1.21 18:17

Zakladatelko, určitě bych s ním neměla dítě na základě podrazu, i když jeho chování taky není fér. Stejně to neuvěří, na vašem vztahu to zanechá pořádný šrám a dojde k rozchodu. Odnese to jen ten prcek. Nejdřív bych si s ním opravdu vážně promluvila s tím, že trvám na pevném datumu. Já ho na jednu stranu chápu, ve 28 letech se prostě cítí ještě mladý, ale u ženské je to nejvyšší čas. Já měla první ve 29 letech a někdy lituji, že to nebylo dřív. Vím, že jsou mámy i starší a jsou to dobré mámy, ale osobně bych to tak nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.21 18:18
@drewlet píše:
jaká sviňárna, když chlap nechce dítě, má si vzít kondom.
Kdyby byla antina pro chlapy, chtěla bych vidět kolik z nich by ta svinstva pojídalo.

Pokud ženská tvrdí, že se chrání a vysadí ha, tak je to podraz jako vrata. A neomluvíš to ničím a odnese to hlavně to dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
23.1.21 18:19

No jestli jste se vzali a vyjasnili si, ze deti budete chtit a manzel rekl za 2,3 roky a toto stale opakuje i kdyz uz to davno ubehlo. Tak za me je toto podraz stejne hnusny, bezohledny a sobecky, jako pocit dite za jeho zady. Ale zaprve bych se nechtela chovat stejne sobecky jako tvuj muz a zadruhe by to mohlo krute schytat to dite.
Buď ti manzel vedome lhal pri vstupu do manzelstvi, ze deti chce, i kdyz tomu tak neni. Nebo casem chtit prestal a nestojis mu za to aby ti rekl v jedne z nejdulezitejsich zivotnich veci pravdu.
Neumim si predstavit, ze bych mu mohla dal verit a rozvedla bych se. Proste extremni sobec no.
Pokud ti pred svatbou rekl, ze deti nechce a ty sis ho i tak vzala. Pak je chyba u tebe. Opet je to na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.1.21 18:20

@MartaLil89 tak to bych o něm zrovna netvrdila, jako lékaře si ho nadevše vážím, je to opravdu Top lékař ve svém oboru(ne jen dle mého názoru). Jen je naprosto upřímný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
23.1.21 18:26
@Anna766 píše:
Druhé dítě jsem rodila ve 34 a doktor mě taky vedl jako "rizikovou " starší matku.

No, biologicky je pravý čas tak v 19-20 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.1.21 18:26
@Aduš8 píše:
@MartaLil89 tak to bych o něm zrovna netvrdila, jako lékaře si ho nadevše vážím, je to opravdu Top lékař ve svém oboru(ne jen dle mého názoru). Jen je naprosto upřímný.

To ze je nekdo top neznamena ze nemuze byt i kreten. A u lekaru je to krasne videt. Kdyby ti v dobe tehotenstvi bylo 19 a necitila by se dobre co by ti pak rekl? Ze jsi stara a ze jsi mela tehotnet v 14ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
23.1.21 18:28
@MartaLil89 píše:
To ze je nekdo lekar neznamena ze nemuze byt i debil.

Ale on má pravdu. Prvorodička ve 29 je stará. Bohužel. Sama jsem měla první ve skoro 29 a stará jsem si připadala.
Dobrý lékař ti řekne, že ideální věk na první dítě je 20-25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
23.1.21 18:28

@drewlet to je na dohodě těch dvou. od partnera bych nečekala podraz. Ale zase kdyby mu to řekla že ona ha vysazuje tak to už je na něm. Manžel taky kolikrát řekne že by byl raději doma než šel do práce a nepředpokládám že do práce přestane chodit. Taky mu to může sepnout že ho podrazila a co potom až jí řekne že on ale dítě nechce? Pak už bude pozdě že si ona řekne že myslela :jazyk:. Pokud by mu řekla že je ted ochrana na něm a on to neřešil tak to podraz není. Tohle si musí s manželem pořešit kdy vlastně děti chce, pokud jí řekne že až ve 40 tak je velká šance že je nebude chtít nikdy. Já jí chápu že dítě chce, ale ne podvodem. Nebo chce dítě za každou cenu i tak že zůstane sama? Já bych to řekla jak to cítím a at se hlídá on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí