Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docela dobrý vtip toto klidně vyměnim manžela a dám ti svého se pak budeš divit
Klid, to není myšleno vážně a já bych byla pro tu srandistku odtajnit
![]()
@leene No já doufám, že už ho má dávno sbalenej, přece jenom - takový jednání…
Vyžehlit oblek, jsem snad nějaká můra z čistírny???
![]()
A zkuste vy říct partnerovi ať vám vyžehlí kostýmek a co vám na to řekne? Ale to je přece něco úplněho jiného
Každýmu přijdou právě jeho problémy jako ty největší ![]()
No co, okamžitě bych se na něj vykašlala a našla si ještě většího vola. ![]()
Jen zírám, doufám, že je to vtip protože jinak by tě holka být tvůj muž tak si sbalím saky paky a jdu hledat jinde ![]()
Já si myslim, že si tady někdo jen střílí a myslim že to je spíš k pláči a ani mě to moc nerozesmálo. Tohle předvíst doma, tak si můžu jít rovnou zbalit. Co je moc, to je moc…
Nechapu te, co po nem chces??!Je to chlap..Ja jsem taky vecne sama doma, jen protoze manzel vydelava a je tyden mimo domov jezdi kamionem po CR. taky jsem obcas na dne ze potrebuji pomoci, a taky pomoci se dockam, ale obcas mu musim rici co a jak apod..O vikendech co je doma, uvari obcas, malyho nakrmi proste pomuze.
To je tak tezky ze chce vyzehlit???Proc by jsi mela byt jako sluzka je to zenska prace…
A ze nevaris no sila taky ze manzel si musi uvarit sam.
myslim ze toho docela dela dost. A pokud se ti to nelibi tak se sbal a jdi za milencem. Promin ale docela nechapu… Bud i rada ze si ditko veme a tobe da cas pro sebe, tak kdyz si dite veme jdi si na kafe s kamoskou, nebo ke kadernici, poklid doma, uvar, vyzehli apod..
Mě by hamba třískala, kdybych si nechala vozit jídlo a můj chlap si vařil sám, natož, aby si SVOJE prádlo žehlil. A ještě milenecký vztah??? nechápu na co si stěžuješ…přijde mi, že spíš ty nejsi pro život
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad
![]()
Teda se vůbec nedivím, že raději tráví svůj volný čas s prckem a ne s tebou ![]()
Jako vtip super a dál? Já teda taky zastávám názor, že nejsem doma služka, ale tohle je i na mě moc. ![]()
@sieta.m píše:
Klid, to není myšleno vážně a já bych byla pro tu srandistku odtajnit![]()
![]()
Hele zní to blbě, ale můj strýc byl stejnej idiot jako tu manžel zakladatelky… Tetka si sprcla dítě s milencem, strýc lítal kolem baráku, z práce, do práce… Doma vařil, ona měla furt „migrény“…
Fkat, takoví chlapi existují… Ale strýc je taky pošuk na úklid atd., takže tam se její zhýralost dala čekat