Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bara 1
16.4.13 14:03
  • Citovat
  • Upravit
13837

Ha ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323

A to si „milá“ zakladatelko myslíš, že ti to sežereme??? :nevim:

Ubohýýýýýý… :potlesk:,příště více snahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014

Ježíš holka, když už chceš kecat, tak vymysli něco důvěryhodnýho, tohle by ti nesežral ani prvňáček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
16.4.13 14:05

Zakladatelko, co napsat 8o buď ráda, že máš doma takovýho ňoumu, normální chlap by si už dávno našel ženskou, co je k čemu :?

• Citovat
  • Upravit
47759
@Banny píše:
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad :mrgreen: ;)

já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468

:lol: :lol: :lol: :lol:
ODTAJNIT!!! Zakladatelku chci za kámošku :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Poslala jsem odkaz manželovi, aby věděl, že si mě má vážit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

@Jaja87 přesně! když jsem doma tak snad uvařím, poklidím a vyžehlím, když chlap chodí do práce. neříkám že chlap nemá pomáhat, ale aby když přijde z práce si ještě vařil :roll: no a ten milenec to je hnus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
21848
@tamata píše:
A zkuste vy říct partnerovi ať vám vyžehlí kostýmeka co vám na to řekne? Ale to je přece něco úplněho jiného :lol: Každýmu přijdou právě jeho problémy jako ty největší :palec:

No, to je taky fakt… Já když po něm chci, aby za mě něco udělal, tak taky kouká stylem „Jako fakt?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
16.4.13 14:06
@tamata píše:
A zkuste vy říct partnerovi ať vám vyžehlí kostýmek a co vám na to řekne? Ale to je přece něco úplněho jiného :lol: Každýmu přijdou právě jeho problémy jako ty největší :palec:

Tak já bych hlavně kostýmek dala do čistírny :lol:
Košili bych vyprala i vyžehlila
(Jeden oblek už jsem manželovi v pračce zničila :oops: :zed:, tudíž jsem praktická a čistírna je bez práce i s vyžehlením ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@Seizdra píše:
No, to je taky fakt… Já když po něm chci, aby za mě něco udělal, tak taky kouká stylem „Jako fakt?“ :lol:

jenže u chlapa se to bere jako normální. Ale jak se šprajcne ženská, tak je to hned mrcha nevděčná a měl by jí opustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@Banny píše:
Každopádně tohle dám přečíst svému muži až přijde z práce, aby věděl jaký má doma poklad :mrgreen: ;)
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937

To je nějaká recese toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
16.4.13 14:07

Takhle jsem se už dávno na emimi nepobavila. Prosím, prosím, odtajnit zakladatelku. Moc hezky se to četlo, vystihla snad všechno, co mohla, aby bylo pochopeno, že jde o vitp. už jenom chybí, aby napsala, že to dítě má samozřejmě taky s milencem a její muž o tom dávno ví a ještě jim u toho svítil :lol: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
16.4.13 14:07

S tím vařením - určitě se najdou rodiny, kde si " jede " každý sám za sebe, nebo žena uvaří dětem a ohání se tím, že není služka, aby se starala o chlapa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky