Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tterka píše:
![]()
![]()
Tady asi někomu leze sluníčko na mozek![]()
Ale pokud je to opravdu tak, jak píšeš, tak se fakt divím, že s tebou chlap ještě je… Asi jen kvůli prckovi
naprostý souhlas… pokud je to pravda tak nechápu ![]()
@K.Black píše:
to si piš že existujou, už jsem si i tady kolikrát v diskuzích všimla, a nechápu co by po těch chlapech ještě chtěli
víc peněz ![]()
@Seizdra píše:
Hele v prvé chvíli mě taky napadlo, že jde jenom o blbej vtip pro pobavení, ale když nad tím tak přemejšlím, fakt si myslíte, že takovýhle ženský neexistujou???
myslím, že existují určitě i takové
@ohýnek píše:
Chtěla jsem sledovat jak to tady dopadne, ale když něco není v normě dam emimina, tak je to vtip a provokace, to se přes ty komentáře nic nedozvím
Hele kdyby tam trapně nedopsala tu poslendí větu o milenci, možná, ale jen hodně možná bych ji to mohla věřit ![]()
@Seizdra píše:
Jo, ale už vyvolávám..Včera jsem poskakovala po zahradě a sbírala po zimě hovňajse po psovi, furt chodím, vlním pánví a nic… Drží se jak klíště, breberka
![]()
![]()
uz prenasis?
Sbal mu kufr zakladatelko a pošli ho k nám
Sice už jednoho doma mm, ale myslím si, že by ten chudák u nás uplatnění našel:)
@Jaja87 píše:
@K.Black No je to sila no co rici…
Ja teda doufam ze je to jen vtip protoze je to napsany ani nevim jak bych to popsala…Jako neznam snad zadnyho chlapa, co si bude sam porad varit, zehlit a ja nevim co kdyz chodi jeste do prace.
ten co znám to má tak že si vaří i pro děti, a ona fakt skoro nic nedělá, děti mají dvě ale hodný, takže nevím co dělá celé dny
teda vím, nic jen kvandá s kámoškama, nebo vrazí děti bábě a jde do města, zase kvandat s kámoškama, milence teda myslím nemá ![]()
@Jaja87 píše:
@K.Black No je to sila no co rici…
Ja teda doufam ze je to jen vtip protoze je to napsany ani nevim jak bych to popsala…Jako neznam snad zadnyho chlapa, co si bude sam porad varit, zehlit a ja nevim co kdyz chodi jeste do prace.
ten co znám to má tak že si vaří i pro děti, a ona fakt skoro nic nedělá, děti mají dvě ale hodný, takže nevím co dělá celé dny
teda vím, nic jen kvandá s kámoškama, nebo vrazí děti bábě a jde do města, zase kvandat s kámoškama, milence teda myslím nemá ![]()
@Seizdra píše:
Jo, ale už vyvolávám..Včera jsem poskakovala po zahradě a sbírala po zimě hovňajse po psovi, furt chodím, vlním pánví a nic… Drží se jak klíště, breberka
![]()
musíš zkusit dělat dřepy ![]()
@K.Black píše:
to si piš že existujou, už jsem si i tady kolikrát v diskuzích všimla, a nechápu co by po těch chlapech ještě chtěli
Hele ale já nemít tenhle případ v rodině, tak se budu taky divit, že takovýho chlapa-idiota není možný sehnat… Ale fakt je. A strýc je takovej mantinel, že dokonce tetce a holkám kreslil názornej případ toho, jak se má čůrat na WC, aby nebyly ostříkaný spodky prkýnka močí… Že se mají při čůrání předklonit rukama dopředu, aby proud moči šel do vody a ne na tu keramiku (NE, NEDĚLÁM SI PRDEL!!)… Takže se fakt nedivím, jestli tohle je pravda, bo jednoho takovýho máme v rodině..
tohle psal chlap, tak klišovitý obraty z jako ženské konverzace musí být jedině odposlechnuté z blbého seriálu ![]()
to myslíš vážně, chudák chlap. Mám okolo sebe pár svobodných mamin, které by daly nevim co za takového chlapa. Asi si děláš pr… ![]()
Pro pobavení fakt dobrý. Taky bych byla radši s dítetem nebo v práci než s tebou:-))
Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:13
@IvkaH píše:
musíš zkusit dělat dřepy
Zkusím i kotrmelce, jestli to pomůže a já se konečně vyspím ![]()