Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem nemyslela, aby jsi za nim do te hospody sla, ja myslela nejak potajnu!
@Jana525 Nemuzu se ho zeptat na zenskou, nikde o zadne ani zminka, uz kolikrat jsem psala jeho kamaradovi, jestli tam fakt je, posilal i fotku, ze tam treba spolu sedi… Nevim, zenska me vazne nenapadla, ale asi po tom zacnu patrat.
Mám doma něco podobného, ne že by mi chodil domu ráno, ale v práci konci v 8 a domu přijde v 10. Na to pivo proste musí. Jasne ze, kdyz ma druhy den volno tak se to protahne… Znám ho už 10 let, tak nějak sem věděla do ceho jdu. On je prostě takovej starej mládenec, jak rikam Já
a vím, že mě i našeho kloucka miluje ale proste potřebuje takovou tu volnost (který Teda nezneuziva!!!) A myslím si, že díky tomu, že jsem tolerantní dost, mě miluje tak jako ještě žádnou jinou. Občas taky trpím, taky to přežene.. ale vždycky si řeknu, věděla si do ceho jdeš. (Chlapa nikdy nezměníš, si myslím Já) I když my jsem od sebe sedm let, příteli je 30 a mě 23 a Já Teda dokud jsem neotehotnela tak jsem taky doma moc neposedela, tak možná to líp chápu. Taky by mě nebavilo dělat od rána do večera, pak přijít domu najíst se a jít spát.. proste to tak má, smirila sem se s tim a jsme šťastný oba. Pokud máš doma stejný případ jako Já, tak ti asi nezbývá nic jiného než sem s tim smirit a nebo zmizet… (příchody ráno bych teda netolerovala, už by byla dávno pryc.)
Zvládáš hodně věcí, co jsou pro tvého manžela samozřejmostí. O co se postará on? A milionový chlap
promiň tohle je sobec a sebestredny blb, kterému nezáleží ani na tobě a ani na vlastním dítěti a vlastně ani na jeho rodicich. pochybuji, že nejake promluveni si to spraví. Netuším, zda je v tom jina, nemusí. Podle me je v tom jen sobeckost, bezcitnost a velka omezenost. Ty vystudujes, postaras se o první poslední v rámci rodiny, vychovas dítě,… a tvůj milionový bude rajzovat po hospodách a to v lepším případe…
@Nikollett93 Ano, mozna proto me taky miluje jako zadnou jinou. Vzdycky jsem mu vse dovolila. Ja teda nikdy nebyla parici typ, ale dokud jsme nemeli rodinu, chapala jsem ho. Taky jsem vedela, do ceho jdu, jsme spolu uz skoro deset let. Nase laska je krasna, vim, ze by se pro rodinu rozkrajel, ale tohle me stve. A navraty ma okolo dvanacte - jedne ranni, ale pro me to ranni uz je fakt rano, protoze uz snad po pate vstavam k synovi…
@MARGAT Kdyz to tak ctu, tak asi ano. Je sobec, nedokaze si odpustit od pusy. Kdyz neco chce, tak to musi mit… Nikdy mi to takhle neprislo, ale kdyz ted ctu ta slova, co jsi napsala, jako bych videla ho
uups.
@Anonymní píše:
@Nikollett93 Ano, mozna proto me taky miluje jako zadnou jinou. Vzdycky jsem mu vse dovolila. Ja teda nikdy nebyla parici typ, ale dokud jsme nemeli rodinu, chapala jsem ho. Taky jsem vedela, do ceho jdu, jsme spolu uz skoro deset let. Nase laska je krasna, vim, ze by se pro rodinu rozkrajel, ale tohle me stve. A navraty ma okolo dvanacte - jedne ranni, ale pro me to ranni uz je fakt rano, protoze uz snad po pate vstavam k synovi…
Muzes mi rict, jak se presne projevuje to _ pro rodinu by se rozkrajel? Co dela krom toho, ze chodi do prace a nosi vyplatu? Co dela za povinosti doma napriklad? Pomuze ti s domacnosti, kdyz ty studujes? Nezlob se4 na me, ale kdyz mu je prednejsi hospoda, nez dovezt otce do nemocnice, to je sila
@Anonymní píše:
Hm tak máme doma asi podobne povahy…
nic moc vid. Ale vzdej se ho, kdyz vis ze je to všechno jinak super. ![]()
Vidim, ze o neho nechces prijit. A le on te opravdu jenom vyuziva, vzdyt kde by druhou takovoupovahu nasel. Pripadas mi „svata“Umis se s nim vubec pohadat?
Ted mi volal: „Jedu pro tatu, pak privezu auto.“ „A proc mi to hlasis?“ „Abys vedela..“ „Takze se tam pak zase vracis?“ „JJ“ „A budes chlastat..“ „No a co!“
![]()
@Jana525 Maleho miluje, kdyz muze, vezme jej ven, abych mohla uklidit, naucit se. Kdyz je zrovna doma, uspi ho, povesi pradlo… On umi, kdyz chce… ale jsou tady ta slova - kdyz chce.
@matovka Umim se pohadat, jsem strasne cholericka, ale od te doby, co mame syna, tak jsem tak vystavena, ze ani nemam silu.
@Anonymní píše:
Miluje te? Opravdu je tohle láska? A co důvěra, pochopení, respekt, umět si vazit jeden druhého, byt si oporou, moci se ve všem spolehnout, vyjít si vstříc. Proste vědět, že mám někoho, kdo tu bude vždycky pro me a rodinu…odpověz si sama
Láska není v tom, že partnerovi dovolíš všechno, a se vším se smíříš, i když
kvůli jeho chování trpíš. Pokud není ve vztahu zpětná vazba/kolik do vztahu dávám, a kolik za to dostávám/,jestli to není cca 50/50, chybí vzájemná úcta, respekt a empatie, tak je někde něco špatně.
Milionovej chlap, co by se pro rodinu rozkrajel a je kazdej den v hospode nejmin do pulnoci a ty doma delas vse a padas kazdej vecer unavou a on neni schopen ani jeden den vynechat, aby odvezl otce do nemocnice…hmmm…
![]()
A jak se teda ta jeho milionovost a pro-rodinnost projevuje?
@MARGAT Mozna je to i ma chyba, jsem denne strasne unavena, funguji snad na 200%, uz takove veci pomijim. Rikam si, ze s ditetem se vzdy vse zmeni…