Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenye píše:
Já bych takto neodsuzovala - za svobodna asi chodili spolu. Jenže situace se změnila a je třeba, aby se změnilo i chování účastníků. Ženská to má asi jednodušší v tom, že v době porodu a po porodu nemá na hospodu ani pomyšlení, u chlapů to někdy přecvakne rychleji, někdy pomaleji a někdy vůbec ne.
hele já si taky myslím že je to blbost, ale jakmile se tu nějaký chlap ozve že jeho žena je líná, tlustá, blbá, notoricky nezaměstnaná tak vždy dostane tuto odpověď.
@entropy píše:
@jakanas neboj, tuhle odpověď tu dostane v 99% i ženská
ee ženská dostane odpověď „já bych s ním nebyla“ Seber děti a uteč… atd
@jakanas píše:
ee ženská dostane odpověď „já bych s ním nebyla“ Seber děti a uteč… atd
No nevím, ale když projdu diskuze, je to samé: jak sis mohla s někým takovým pořídit děcko, to mně by se v životě nestalo, no tak si to teď užij, tvoje chyba. Tos nevěděla, že pije/hraje/bije/šetří/utrácí/sbírá pokémony/chrápe/dejchá atd. než sis ho vzala? Muselo to přeci na něm být hned vidět!!
![]()
Fakt, někdy jsem až v úžasu. Na emimi zřejmě platí, že partner/ka, jakmile vstoupí do svazku, už nesmí projít žádným osobnostním vývojem či změnou, až do smrti smrťoucí si musí udržet stejné koníčky, povahové rysy a city
![]()
@entropy píše:
No nevím, ale když projdu diskuze, je to samé: jak sis mohla s někým takovým pořídit děcko, to mně by se v životě nestalo, no tak si to teď užij, tvoje chyba. Tos nevěděla, že pije/hraje/bije/šetří/utrácí/sbírá pokémony/chrápe/dejchá atd. než sis ho vzala? Muselo to přeci na něm být hned vidět!!![]()
Fakt, někdy jsem až v úžasu. Na emimi zřejmě platí, že partner/ka, jakmile vstoupí do svazku, už nesmí projít žádným osobnostním vývojem či změnou, až do smrti smrťoucí si musí udržet stejné koníčky, povahové rysy a city
![]()
Jsem mrtvá smichy ![]()
@Honza 12 píše:
No a co on má s váma doma za program? Sedí, kouká, nudí se, hraje si na mobilu? hm?
To samé dělá i v hospodě. Sedí, kouká do mobilu, pije alkohol. To je panečku zábava. To musí být úžasně vyzrálej člověk. Jen nevím na co vyzrálej.
@Anonymní píše:
@Nikollett93 Ano, mozna proto me taky miluje jako zadnou jinou. Vzdycky jsem mu vse dovolila. Ja teda nikdy nebyla parici typ, ale dokud jsme nemeli rodinu, chapala jsem ho. Taky jsem vedela, do ceho jdu, jsme spolu uz skoro deset let. Nase laska je krasna, vim, ze by se pro rodinu rozkrajel, ale tohle me stve. A navraty ma okolo dvanacte - jedne ranni, ale pro me to ranni uz je fakt rano, protoze uz snad po pate vstavam k synovi…
Jak se pro tu vaši rodinu krájí? V čem to krájení spočívá? Sundej klapky z očí. Nebavíte ho, nebo ho nebavíte dostatečně natolik, aby vám věnoval více času. Jste doma jako součást vybavení a vždycky vás tam najde, tak co by se snažil. Bohužel.
@entropy píše:
No nevím, ale když projdu diskuze, je to samé: jak sis mohla s někým takovým pořídit děcko, to mně by se v životě nestalo, no tak si to teď užij, tvoje chyba. Tos nevěděla, že pije/hraje/bije/šetří/utrácí/sbírá pokémony/chrápe/dejchá atd. než sis ho vzala? Muselo to přeci na něm být hned vidět!!![]()
![]()
Proto se říká, když si chlap bere babu, tak doufá, e se nezmění, když si bere baba chlapa, tak doufá, že se změní, ale oba doufají marně.
@Kobliha51 píše:
To samé dělá i v hospodě. Sedí, kouká do mobilu, pije alkohol. To je panečku zábava. To musí být úžasně vyzrálej člověk. Jen nevím na co vyzrálej.
Však si přečti, co jsem psal dál.
@Kobliha51 píše:
Jak se pro tu vaši rodinu krájí? V čem to krájení spočívá? Sundej klapky z očí. Nebavíte ho, nebo ho nebavíte dostatečně natolik, aby vám věnoval více času. Jste doma jako součást vybavení a vždycky vás tam najde, tak co by se snažil. Bohužel.
Proto se ale dá něco udělat..
@entropy píše:
![]()
Skvělý
A za mě souhlas
@Honza 12 píše:
Proto se říká, když si chlap bere babu, tak doufá, e se nezmění, když si bere baba chlapa, tak doufá, že se změní, ale oba doufají marně.
Oni se změní vždycky. K horšímu ![]()
@Honza 12 píše:
Dá, to by ale museli chtít oba. A proč on by něco měnil, jemu to takhle vyhovuje
@entropy píše:
![]()
máš pravdu
,a hned se mě vybavují nicky uživatelek, které si tuto reakci nikdy neodpustí. Prostě jim se to nikdy nestane ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Dá, to by ale museli chtít oba. A proč on by něco měnil, jemu to takhle vyhovuje
No právě.. Jedinej, kdo je nespokojenej a chce změnu, je zakladatelka. Takže to směrování té změny, tu iniciaci má v rukách ona. Je na ní, jak se k tomu postaví. A kterým směrem to povede.
@mojmira píše:
máš pravdu,a hned se mě vybavují nicky uživatelek, které si tuto reakci nikdy neodpustí. Prostě jim se to nikdy nestane
Tento chlap nejen že patří k těm, o kterých říkávám, že nepochopím, proč si pořizovali rodinu, když se chovají, jako by žádnou neměli
,ale navíc je to ožrala.
Nevím, k čemu takový nedospělec ženě je. ![]()
@Honza 12 píše:
Bezdětní žijí přece jrn trochu jinak, než lidé s dětmi. Paráda je, když to pochopí oba rodiče. Tady to otec moc nepochopil. A máš pravdu, ona by měla něco udělat, protože je nespokojená. On je v pohodě. Já vím co, ale radit to nebudu, to musí každý rozhodnout dám.