Chlap denně v hospodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
17.8.16 10:57

Tak nachvili vypni! Clovek, kdyz si rika, ze nemuze, tak na 70procent jeste muze. Uvidis, jak vam to obema prospeje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
17.8.16 11:00
@Anonymní píše:
Děkuji všem za reakce. Jak jste tady některé psaly, postavila jsem se mu. A asi to zabralo.

Včera přišel domů poměrně brzy na jeho rozměry. Ležela jsem už s malým v posteli, přišel, otevřel dveře od ložnice a šeptá: „Jsem doma, lásko.“ - neodpověděla jsem. Tak přistoupil blíž a říká: „Ty se zlobíš?“ To jsem už vážně vypěnila a začala jsem normálním hlasem: „Ano, zlobím.“ „A skrze co?“ začalo to ve mě vřít, ale kousla jsem se do jazyka a opět normálním tónem jsem spustila, že mě štve, jak je každý den v hospodě a chlastá, že mi přijde, že už je jak alkoholik. Samozřejmě se začal obhajovat, že jedno pivo z něj nedělá alkoholika a kdesi cosi..

No, skončilo to tak, že mi tam začal vykládat, jak si ho chci přeučit, že vše musí být podle mě, - bla, bla, bla. Odnesla jsem mu pak peřinu do obýváku a řekla: „Buď si tady lehneš ty, nebo já.“ Tak dnes spal v obýváku na gauči, já mu odpovídám tzv. na půl huby, on se snaží komunikovat. První věc, kterou mi ráno řekl: „Dnes nikam nepůjdu, abys nemrčela, že nesedím doma na prdeli.“ už jen to mě vytočilo a zkazilo náladu na celý den.

A tohle je tve reseni??? Poslat ho spat vedle a hrat si na urazenou? :think: Zacni se chovat jako dospela, vecer si normalne sednete a v klidu promluvte… Vysvetli mu, co ti vadi, a dej mu prostor, at rekne, jak si to predstavuje dal on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
17.8.16 11:00
@Anonymní píše:
@kdochcekam @Honza 12 Pracuji, učím se, nemám sílu ještě někde trajdat. Většinou vyrážíme někam o víkendech, ne přes týden.

Tak ho zapoj. Ať mákne doma, navaří, uklidí, Vrhněte se na to. A druhej den někam jděte. Pak se má člověk co divit, že utíká za kamarádama. Když si jen pohraje s malým a ty mu mezitím uvaříš. To by mě taky nebavilo. Prostě ho zapoj do normálního chodu domácnosti. Ubude ti práce, a budete mět pak čas, na to aby jste spolu měli zážitky. A o víkendech je to s ním fajn? Nějak narušit domácí stereotyp přes týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
17.8.16 11:05
@Petrolka píše:
A proč ti nepomáhá s domácností, času má evidentně dost. Místo posezení v hospodě by mohl denně vařit, uklízet a starat se o prcka, ty bys v klidu studovala.

Ty seš fakt výborná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
17.8.16 11:09
@Petrolka píše:
A proč ti nepomáhá s domácností, času má evidentně dost. Místo posezení v hospodě by mohl denně vařit, uklízet a starat se o prcka, ty bys v klidu studovala.

To bych prcka vzal do kočárku a vyrazil s ním někam na hřiště. Nebo kamkoliv. Do nějaké dětské herny, kroužku, na keramiku, cokoliv. Ale kvůli tomu, že se ta moje učí, tak musím sedět na prcce doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
17.8.16 11:32
@MilijonDolarBejby píše:
Co na to říct.. Chlap k hov.nu :mavam:

Ale houby. Miliónový, pro rodinu by se rozkrájel, kdyby zrovna radši nešel do hospody. S dětma si pohraje, manželka mu tyká…
Myslím, že by si měli pořídit další dítě. Když se nezměnil po svatbě a po dítěti, tak po druhém dítěti to už musí vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.8.16 11:33

A až se fyzicky a psychicky zničíš, tak ten se o tebe určitě postará…najde si jinou oporu. Prober se ze snu, že toto je milionový chlap, to je noční můra… :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.8.16 11:49
@Honza 12 píše:
Ty seš fakt výborná. :roll:

Jasně, já to znám z té druhé strany. :) Já byla servis a manžel makal a studoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 12:01

@Anonymní

Hlavne mu do tlapy strč mobil, ať si přečte tuhle diskuzi a třeba i uvědomí, ze to co děla není normální ju!! Amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 12:02

@Anonymní

Hlavne mu do tlapy strč mobil, ať si přečte tuhle diskuzi a třeba i uvědomí, ze to co děla není normální ju!! Amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.8.16 12:09

Problém je, že nepojmenuješ to, co Ti opravdu vadí. Řeklas mu, že Ti vadí, že chodí pít, že máš pocit, že je alkoholik. Na to se poměrně logicky brání, že v hospodě ani moc nepije. To, co Ti opravdu vadí, je ale něco jiného - že máš na krku celou domácnost, že tam není, aby Ti pomohl nebo abyste trávili nějaký čas spolu. Takže žádné lehání vedle, ale říct na rovinu, v čem máš problém - že se snažíš učit, zvládat domácnost a mít vztah, a že je toho moc. Že když je každý večer pryč, tak logicky padají všechny starosti na Tebe a nemáš už čas s ním pak trávit čas. Že se chceš domluvit na rozdělení povinností a trávení společného času tak, abys měla čas dodělat školu i bavit se. Že za kamarády chodit samozřejmě může, ale ne každý den, když už má rodinu. Že není fér, že on po práci už jen chodí za kamarády, zatímco Tobě šichta nekončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
17.8.16 12:22

Celkem síla, jestli mu fakt nedochází, že se chová nevhodně.. Ikdyž je pravda, že jsem byl jednu dobu taky pořád někde, ale v hospodě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
17.8.16 12:42

Diskuzi jsem necetla. Dokazu si silne predstavit, ze toto pise nynejsi zena meho byvaleho pritele. Chlapec byl ve velice mladem veku dennodenne v hospode a stahl i dvacet piv. Nastesti se mi ho povedlo celkem rychle zbavit a dnes kazi zivot nekomu jinemu.
Taky si dokazu predstavit, ze nejakych pet piv na nem nezanecha zadnou stopu, takze si doma muze zvesela tvrdit, ze nepil. A tech dvacet si da vyjimecne, jen kdyz nejde druhy den rano do prace.

Zavislost na hospode a kamaradech je hrozna vec. Deda toto praktikoval az do sve smrti. Nezmenil se ani po trech detech. Ani kdyz nebylo doma co jist. Ani kdyz deti nemely co na sebe…A babicka mohla zacit zit az po jeho smrti. Znicil zivot sobe a ji a detem zkazil detstvi a dospivani. Rodina ma byt na prvnim miste a ne az za hospodou, vsemi kamarady, pivem.

Zacni si vazit sama sebe a jednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
17.8.16 12:50
@Anonymní píše:
@Honza 12 Většinou, když je doma, tak si hraje s malým, já mu za to udělám teplou večeři (nemyslím jen za to, že si s malým hraje, myslím celkově, že mám chvíli čas), pak si klidně otevřeme vínko, dáme sýry, koukáme na film, povídáme si…

Tak ho proboha i nejak zaprahni, at na tom zadku nesedi! V sobotu mu nech decko, at se postara, ze jdes do hospody. A zmiz na pul dne nekam pryc. Pokud to nezabere napoprve, priste odejdi na cely den nebo vikend. Nebo seber prte a odjed na tyden na dovolenou treba k rodicum. Jiny lek (krome rozvodu) neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.8.16 14:01

Můj táta je to Same.Po 8 hodinove sichte travi denne kromě vikendu další 6 hodinovou sichtu v hospodě. Manželka, 3 dcery a 2 vnoučata mu chodi k narazeninam přát do hospody. Je to smutné ale Dela to už Pres 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí