Chlap denně v hospodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.8.16 21:44

@Gorlami Asi mi lasku dokazuje jen slovy, ne ciny..

• Citovat
  • Upravit
2922
16.8.16 21:46

No tak tohle bych nedala, to by letěl rychlostí blesku, ještě mi řekni, že k tvý práci, starosti o dítě a úklidu má každej den ještě teplou večeři, o obědu nemluvím, ten je snad samozřejmost. :roll: Já to nechápu, ale vždycky mě taková diskuse přesvědčí, že sem si vybrala chlapa fakt dobře a začnu si ho nějak ještě víc vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
16.8.16 21:47
@Anonymní píše:
Ted mi volal: „Jedu pro tatu, pak privezu auto.“ „A proc mi to hlasis?“ „Abys vedela..“ „Takze se tam pak zase vracis?“ „JJ“ „A budes chlastat..“ „No a co!“ :zed: :zed: :zed:@Jana525 Maleho miluje, kdyz muze, vezme jej ven, abych mohla uklidit, naucit se. Kdyz je zrovna doma, uspi ho, povesi pradlo… On umi, kdyz chce… ale jsou tady ta slova - kdyz chce.

Milionový chlap je ale ten, který to všechno dělá, i když zrovna nechce, nebo nemá náladu, nebo mu není dobře. Vím, o čem mluvím, jednoho takového mám doma. Podle mě se nezmění, ale podle tvých reakcí soudím, že ho nechceš ztratit, pak nezbývá, než si zvyknout. Ale pro mě je jeho chování jak z jiného světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.8.16 21:55
@Anonymní píše:
@Gorlami Asi mi lasku dokazuje jen slovy, ne ciny..

Travite vy dva vubec nejaky cas spolu? Asi moc ne, kdyz je furt v hospode, co? Z toho, co pises, to na me pusobi, ze te bere jen jako inventar domacnosti, co se postara o jeji chod a dite, ale vubec ne jako partnerku a nejblizsi osobu.
Kdyz uz je teda neco doma udelat a ma zrovna naladu, tak povesi pradlo, ale pak samozrejme sup do hospy, kde je stejne nejradeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.8.16 21:57

Evidentně s ním chceš být, tak prostě dál drž pusu, jeď na 200% a smiř se s tím…jiná možnost není, protože už takový byl a ty ho nezměníš, tomu nevěřím

myslím, že pro většinu z nás tady to normální není, já bych ho hnala svinským krokem :nevim:
asi jsi nepoznala co je to milionový chlap (každý má své chyby, ale vocaď pocaď)…nejenom že se stará o děti, ale i o ženu, aby to nebylo všechno na ní a chce trávit večery nejen s kamarády (kamarádkami? ) ale i manželkou (přítelkyní)…a ten jeho vztah k rodičům :roll: takového chlapa bych si nemohla vážit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.16 22:00

Nejdriv jsem si rikala, ze to resit nebudu. Jeho tata-tchan chodi uz nejakych 30 let do hospody kazde utery a ctvrtek. Ale zbytek je doma. Navrhovala jsem priteli, ze at chodi dvakrat tydne a zbytek je doma. Pry uvidi… Nevim, jestli je treba chyba ve me, ze jsem spatna manzelka a nebavi ho to uz…

• Citovat
  • Upravit
17
16.8.16 22:04

A řekl ti proč jsi špatná manželka? Je to proto, že vyžaduješ, aby nechodil po hospodách, nebo má jiný důvod, máte nějaké jiné problémy mimo té hospody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703

Jsi tolerantní až na půdu a on toho zneužívá. Já bych toto nedala a vzala ho po návratu minimálně válečkem po hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
@Anonymní píše:
Nejdriv jsem si rikala, ze to resit nebudu. Jeho tata-tchan chodi uz nejakych 30 let do hospody kazde utery a ctvrtek. Ale zbytek je doma. Navrhovala jsem priteli, ze at chodi dvakrat tydne a zbytek je doma. Pry uvidi… Nevim, jestli je treba chyba ve me, ze jsem spatna manzelka a nebavi ho to uz…

Nejsi vůbec špatná manželka, naopak. Jenom to máte špatně nastavené od začátku. Škoda, že jsi už dávno nedala najevo svoji nespokojenost. Teď to půjde už těžko změnit, ale pokusit se o to můžeš. Já bych to rozhodně udělala, třeba i s pomocím odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
16.8.16 22:39

Muzu se zeptat co na to jeho rodice, ze nebyl v noci doma? Oni vedi, ze takhle traviva cas?
Ja bych si asi myslela, ze ma zenskou, kdyz ani nepotrebuje pit a prijde ve 4 rano. Prijde mi to divny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.8.16 22:50

Upřímně, pochybuju, že se změní. Tohle dělal můj ex. Dokud jsme byli jen my dva, bývali jsme doma, udělali si něco dobrého, otevřeli víno, pustili film, sem tam jsme zašli někam ven spolu… Jak se narodil syn, začal chodit sám, občas jsem ho poslala, protože jsme měli 1+1 a když byl chlap vzhůru, rušil dítě, pak se začal vymlouvat na to, že chodí, abych mohla v klidu uspat. První rok zhruba chodil domů, jakmile dostal potvrzeno, že syn spí. Postupně se to ale začalo lámat a jak jsem otěhotněla podruhé, začal trávit v hospodě víc a víc času, až jsem se na náš vztah po mnoha marných pokusech prostě vybodla. On tam totiž utíkal od nás. Měl tam klid, zábavu, single život. Doma byla jen nuda, děti moc malý, nebo moc neposlušný, nebo moc hlučný, pak jsem tam byla prostě já. Svůj podíl na tom mělo, že chodil zapíjet svoje problémy, které se mnou neřešil, ale které ho ničily. Já nejsem blbá, spoustu věcí vytuším z drobných změn v chování partnera, notabene když ho znám. Když jsem pak řešila rozchod jako hotovou věc, přiznal mi všechny důvody, které uvádím výše, které on v průběhu trvání vztahu soustavně popíral a které označoval za mojí duševní chorobu.
Ujasni si, co od vašeho vztahu očekáváš a zda ti je vůbec tvůj partner schopný tvé očekávání splnit. Buď k sobě upřímná a koukni se na váš vztah jako nezaujatý člověk, jako by to byl vztah někoho jiného a přišel by za tebou s prosbou o radu. Co bys mu řekla?

• Citovat
  • Upravit
53190
16.8.16 22:51

Podle me je to normalni alkoholik a je jedno, jestli chodi domu nasrot nebo ne.Uz ted zanedbava sve povinnosti-povinnosti otce, povinnosti manzela i povinnosti syna.Ty jsi bohuzel strasne tolerantni az spis hloupa, ze ho za ta leta stale jen omlouvas.
Zkusila bych to jeste po dobrem-dva vecery v tydnu jsou tvoje („jdi si klidne do hospody, pokud musis“),dva jsou moje (a koukej se sbalit a jit si treba taky posedet s kamoskou, zacvicit nebo cokoli) a tri budou spolecne pro vas dva a pro syna. Pokud to nebude zvladat, mate vazny problem. S takovym bych nevydrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 22:52

Co na to říct.. Chlap k hov.nu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
16.8.16 23:10
@Inaris píše:
Panebože, holky, vždyť vy se tak pletete, i Nikollett93. Oni vás nemilují, oni s vámi jsou právě jen proto, že můžou dělat, co chtějí. Víte, kdy by vás milovali? Kdybyste v té hospodě seděly denně vy a oni bez keců makali doma. Probuďte se.
Máte doma ukázkové případy sobečků, kteří by u jiných ženských neobstáli.
Když teď makáte na 200 %, budete za chvíli vypadat jak trosky a ve 40ti si ten váš milionovej idol najde jinou, no nejspíš v hospodě, která se naopak na domácnost dokázala vybodnout… ááách jo.

Ještě drobnost: máte malé děcko, může se večer stát cokoliv - kdo by ho v případě nutnosti vezl k doktorovi? Když tatínek je nepoužitelný? Přeloženo: pro mě člověk k ničemu.
Já jsem teda trošku napružená proti těmto pivařům a chlastošům a hospodským typům, protože můj táta byl abstinent a do hospody by nepáchl, protože dle jeho mínění tam chodí jen primitivové, a exmanžel je abstinent právě s tím zodpovědným přístupem, že je nutno mít čistou hlavu…
Takže když jsem si po rozvodu našla milionového chlapa, který stáhl denně „na žízeň“ dvě pivka a večer si moc neuměl představit bez lahvinky vínečka „pro pohodu“, tak se mi z něho obracel žaludek a nedokázala jsem si toho bezva týpka ve svém životě představit… A to jezdím jak závodník a děcko mám dospělé, takže de facto střízlivého chlapa nepotřebuju :? :) ALE…

Příspěvek upraven 16.08.16 v 23:00
:potlesk: :potlesk:

Chlap co nema potrebu jit po praci domu za zenou a detmi, miluje jen sam sebe a tyhle putky domaci mu vyhovuji. Chodi se domu jen vyspat a veskery servis - uklid, vareni, zehleni ma zajisteno. Proc by to menil, takovych moc neni, kdo jsou ochotne tohle tolerovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 23:40

@Anonymní ty musíš mit buď svatozar nad hlavou :andel: Nebo jsi neskutečna zoufalka. Proč toho blba pořad omlouvas? Ty mu děláš full servis a on chodí nekompromisně chlastat a bavit se. Nenávidím typy jako je tvůj starej :pocitac: To ze chodí do prace je uplne normální. Kazdej normální chlap do ni chodí taky a nemyslím si, ze by se za odměnu chodill po praci do putyky..

Vis kdo je milionovej? Uz jsem to tu někde psala. Můj Norbit. Ma dve prace denně v nich je i 14 hodin a to 6 dnu v týdnu. Ano, chceme se mit lip a deti potřebuji peci. A věř, ze ty těžce vydělaný penize nechodí utrácet do putyky. Raději si užívá deti a rodiny. A hlavně našeho společného času.

Takže sorry, ale toho tvyho lempla bych hnala pánvi. Jinou radu nemam. Ale klidně toho sobce omlouvej dal a makej na 400% Hold komu není rady tomu není pomoci!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí