Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kacievi ještě bych chtěla zkusit goji, ale počkám až po porodu, ta je prý strašně zdravá, ale malý děti by ji neměli do 3 let, takže v těhu to nebude moc vhodný, od tý doby co mám NB jsem tomu propadla, za chvíli jdu dělat štrudl, tak vyzkouším domácí skořicový cukr ![]()
@střepina píše:
@Kacievi ještě bych chtěla zkusit goji, ale počkám až po porodu, ta je prý strašně zdravá, ale malý děti by ji neměli do 3 let, takže v těhu to nebude moc vhodný, od tý doby co mám NB jsem tomu propadla, za chvíli jdu dělat štrudl, tak vyzkouším domácí skořicový cukr
všechno to ovoce bývá sířené, když výjimečně není, tak je cena jak kráva.
Holky kucharky,
nemate nejaky fakt dobry recept na jidlo s cizrnou? Mam koupenou takovou tu obycejnou v sacku, ale nejak nevim, co s ni
Mela jsem nejaky zachvat zdrave stravy a ted mi to tu jenom lezi.
@mirecekblbecek píše:
je to hrůza, co dnes výrobci udělají pro kšefty, tolik sra.ek přidávají zbytečně. kdy konečně lidstvo pochopí, že na 1 místě je zdraví?
Holky, nic proti, ale nechtěli byste si na toto založit teda nějakou jinou svojí novou diskuzi? ![]()
@Bezinka83 píše:
Holky kucharky,
nemate nejaky fakt dobry recept na jidlo s cizrnou? Mam koupenou takovou tu obycejnou v sacku, ale nejak nevim, co s niMela jsem nejaky zachvat zdrave stravy a ted mi to tu jenom lezi.
Ja si ji davam misto prilohy. A zkousela jsem neco jako rizoto s masem na drobno a zeleninou a chutnalo mi to.
@Callipo90 píše:
Holky, nic proti, ale nechtěli byste si na toto založit teda nějakou jinou svojí novou diskuzi?
já jen postřehla, že se tu debatuje o bujonu a glutamátu tak jsem jen chtěla podat info nic víc
@Žirafa9 píše:
@Callipo90já jen postřehla, že se tu debatuje o bujonu a glutamátu tak jsem jen chtěla podat info nic víc
to je ok, dobře že jsi napsala,
@mirecekblbecek píše:
všechno to ovoce bývá sířené, když výjimečně není, tak je cena jak kráva.
tak se to musí propláchnout
@střepina píše:
tak se to musí propláchnout
síru neodstraníš ničímbohužel
@střepina jo byly super v česnečce
akorát jsem je měla hrozně šišatý
![]()
@Banshee1234 píše:
@střepina jo byly super v česnečceakorát jsem je měla hrozně šišatý
![]()
To přece nevadí
jsem zvědavá na svůj výtvor ![]()
@Banshee1234 píše:
@střepina jo byly super v česnečceakorát jsem je měla hrozně šišatý
![]()
prosimtě, na tvaru nezáleží, ale na chuti ![]()
@Banshee1234 ja vcera taky delala cesnecku, ale nemela js na noky syr, tak priste ![]()