Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@adam755 píše:
Počkej, ty jim dáš Kinder mléčný řez a na to konto jim zkrouhneš normální jídlo? To jako aby nebyli tlustý?
No nic, to sem nepatří.
No tak to nezkrouhnu, to jsem nikde nepsala ![]()
Myslela jsem to tak, že když dostanou tuhle sladkost, že už pak nemají další. Když nedostanou sladkost v průběhu dne, můžou si po večeři dát klidně piškoty. Nejde mi o tloušťku, v tom zatím u nás problém nevidím. Spíš to, že Ondra by mohl žít jen na sladkém, ale to já nedovolím. I když denně něco malýho dostane. Kinder, piškoty nebo hašlerku, zase mu neodpírám úplně…
Ale fakt to sem nepatří. Spíš čti souvislosti, uvidíš, o čem se tu celou dobu bavíme ![]()
@Syringa píše:
CoooTeda @KPKristy, i ty jedna tyranko
No jo, to je tak, když někdo vleze do diskuse a nezná souvislosti. Já mám svědomí čistý a vy taky víte, která bije… ![]()
@KPKristy Já souvislosti neznám, ale umím číst…
takže jsem to pochopila.
Prosím kolik stojí běžně pampers premium care máme u nás týden dvacet procent na cely nakup a jeste za deset bodu dvacet pet procent tak jestli se to vyplatí
Vy jste tu holky chválili Clin na okna? Já včera koupila Clin Multishain a teda nic moc, na zrcadlech mám šmouhy ![]()
@janher píše:
Prosím kolik stojí běžně pampers premium care máme u nás týden dvacet procent na cely nakup a jeste za deset bodu dvacet pet procent tak jestli se to vyplatí
Za pampers PC chtěj teď 479Kč, ale jsou to ty větší balíky, č.3 je 80ks a č.4 66ks. Kupovala jsem se slevou na celý nákup 15% a stejně to bylo dobrý
s 20% se to podle mě určo vyplatí
V drogerii kupuju Babylove přesnídávky, i prikrmy (na cesty, jinak varim), vonave ubrousky do susicky, Babylove stavu, pleny (uplatnuji slevy)-Babylove. Koupila jsem tam i vlh. ubrousky na sklo, kupuju tam detsky vlhceny toaletak atd.
@Blešík jo, ty jsme taky měli a nechutnali ani manželovi - a pokud děti mají málo zubů, tak je nerozžužlaj - jsou tvrdý ![]()
@hopikhopik píše:
@Blešík jo, ty jsme taky měli a nechutnali ani manželovi - a pokud děti mají málo zubů, tak je nerozžužlaj - jsou tvrdý
kluk má 4zuby, naštěstí všechny jedničky, tak to normoš hryže, ale je fakt, že mě taky nechutnaj, klukovi je to jedno ![]()
Kupuju tam vse, co se mi zrovinka hodi, na co mam kuponky a na co maji slevicky ![]()
Do rozjete debaty vam skakat nebudu ![]()
@berruska píše:
Vy jste tu holky chválili Clin na okna? Já včera koupila Clin Multishain a teda nic moc, na zrcadlech mám šmouhy
Já mám na okna od Baley (té jejich značky), stojí asi čtyřicet korun? A je naprosto úžasný, mám ho už půl roku a snad vůbec neubývá. ![]()
Tento: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…2054D64930DD. hpworker2
Denk mit nature spray ![]()
Počkej, ty jim dáš Kinder mléčný řez a na to konto jim zkrouhneš normální jídlo? To jako aby nebyli tlustý?
No nic, to sem nepatří.