Co se líbí na mužích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
26.10.10 14:16

Já se právě vždycky měla ty hezounky, tmavé tipy a pak si vezmu pravý opak. Nevím jak ty ostatní, ale ty „mý“ měly sklony zahýbat, prostě věděly o sobě, že jsou pěkný a využívaly toho :roll: A dělají to do teď, co tak slýchávám. :-?

Zrzka jsem neměla ani jednoho :think:

Tetování můj muž má taky, ale když je opravdu hezké tetování na pěkném chlapovi na super místě, tak to se mi líbí. Můj muž má na krku a na předloktí.
Jo a vzpoměla jsem si z koho jsem byla paf, z moderátora Musila, je sice na chlapy,ale je pěknej :palec:

Příspěvek upraven 26.10.10 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.10 14:17
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co?? :lol: :lol:A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen… :potlesk:
a já marně asi čekám až tatínkové napíšou jaké ženy preferují :lol:

Tak napsat to můžu žejo, ale co z toho, nikdy v životě se k tomu nepřiblížím na víc jak pět metrů, to je už historií odzkoušená věc, že vony pak ode mě s křikem utíkaj co nejrychleji pryč… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17180
26.10.10 14:17
Lucink_a píše:
Tak promelírovaný s naušnicí je přesně můj táta :roll:Jaro Slávik je krásnej, ale mě se víc líbí Habera, ten má pro mě charizma… ono to je v podstatě asi jedno, jak dotyčný vypadá, ale to charizma je pro mě hoodně důležitý. Prostě z toho chlapa musí něco vyzařovat :palec:

poslední dobou tady všichni básní o Jaru Slávikovi - jdu ho vygooglovat protože jsem totálně out :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 14:20
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co?? :lol: :lol:A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen… :potlesk:
a já marně asi čekám až tatínkové napíšou jaké ženy preferují :lol:
Tak napsat to můžu žejo, ale co z toho, nikdy v životě se k tomu nepřiblížím na víc jak pět metrů, to je už historií odzkoušená věc, že vony pak ode mě s křikem utíkaj co nejrychleji pryč… :lol: :lol:

Tak já bych se čapla, protože jak mě někdo rozesměje, má vyhráno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471

Panuško ahooooj :mavam:
No je to na primě pořad o talentech, na to nekoukám, ale když zahlídnu, tak je to opravdu moc pěkný chlap :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
Panuška píše:
poslední dobou tady všichni básní o Jaru Slávikovi - jdu ho vygooglovat protože jsem totálně out :nevim: :mrgreen:

Ale to ani nemusíš, je to takovéj nic moc pěknéj ťulpas a ženský se z něho můžou uslyntat k smrti… :lol:

Ok, uznávám, závist je svině… :lol:

• Citovat
  • Upravit
13114
26.10.10 14:21
Lucink_a píše:
Já se právě vždycky měla ty hezounky, tmavé tipy a pak si vezmu pravý opak. Nevím jak ty ostatní, ale ty „mý“ měly sklony zahýbat, prostě věděly o sobě, že jsou pěkný a využívaly toho :roll: A dělají to do teď, co tak slýchávám. :-?

Zrzka jsem neměla ani jednoho :think:

Tetování můj muž má taky, ale když je opravdu hezké tetování na pěkném chlapovi na super místě, tak to se mi líbí. Můj muž má na krku a na předloktí.
Jo a vzpoměla jsem si z koho jsem byla paf, z moderátora Musila, je sice na chlapy,ale je pěknej :palec:

Asi jak kterej chlap, nedá se to napsat o všech. Já mám manžela hezounka, jsme spolu už 12let a zatím je věrnej(teda, nikdy mi nezadal příčinu k žárlení)

Příspěvek upraven 26.10.10 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.10.10 14:21

Mě se na něm možná líbí to, že je drsnej :lol: a to je Habera taky, takovej ten zlej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.10.10 14:22

Dámy, nejpřitažlivější je ten muž, který nás nechce a přehlíží nás jak lány. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.10.10 14:23

Derida proto jsem taky psala, že ty s kterýma jsem já měla zkušenost. Určitě existují pěkný chlapy- hezounci, který věrní jsou a nemají potřebu si něco dokazovat, ale to je zase o charekteru, neměla jsem prostě na tyhle tipy štěstí :nevim:
Tím, ale nemyslím, že můj chlap je opička :mrgreen: Ale klasický hezounek to není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.10.10 14:23

Mě se teda líbí, když chlap na první pohled vypadá nedostupně a jakoby frajer. Když mě můj tehdejší přítel seznámil s manželem, říkala jsem si tak toho alespoň na jeden den mít..... . A už ho mám skoro let. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.10.10 14:24
Terrad píše:
Tak já bych se čapla, protože jak mě někdo rozesměje, má vyhráno. :mrgreen:

To asi ano, ale blbě se poslouchá a směje vtipům, když pelášíš rychlostí blesku od podivného individua, které se vynořilo ze stínů tmavé uličky v závěsu plačících, křičících a utíkajících dětí… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2081
26.10.10 14:25

Lizbeth, pravda, pravda…snažila jsem se jednoho uhnat několik let a on mě NECHTĚL! (ani jenom na sex) HAJZL!! :-)
Teď si říkám, co jsem na něm měla…a přesně to - že mě nechtěl a já se snažila vypadat skvěle..a to mě bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
26.10.10 14:25

Lizbeth tak to máš pravdu :lol: :lol:
Nedostupný jsou přitažlivější než ty co se samy nabízí, tedy aspoň u mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
26.10.10 14:28

na tom něco je:-)))
Mš se teda taky líbí hlavně pěkný oči,úsměv a ruce…mám ráda muže,co pracují rukama-pěstěný měkký ruce mě nepřitahují :nevim:
Ale hlavně musí mít jiskru a smysl pro humor :palec:
Na barvě očí a vlasů nebo výšce moc nezáleží…ale tmavý vlasy a hnědý oči v kombinaci s tím předtím jsou úplně špica :huban:
A mám to doma! :srdce: -ten je stejně ze všech nej…

tetování mě nebere,chlupy nevadí,navonění,načesaní a super upravení jedinci mě odpuzují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí