Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se právě vždycky měla ty hezounky, tmavé tipy a pak si vezmu pravý opak. Nevím jak ty ostatní, ale ty „mý“ měly sklony zahýbat, prostě věděly o sobě, že jsou pěkný a využívaly toho
A dělají to do teď, co tak slýchávám. ![]()
Zrzka jsem neměla ani jednoho ![]()
Tetování můj muž má taky, ale když je opravdu hezké tetování na pěkném chlapovi na super místě, tak to se mi líbí. Můj muž má na krku a na předloktí.
Jo a vzpoměla jsem si z koho jsem byla paf, z moderátora Musila, je sice na chlapy,ale je pěknej ![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 14:18
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:a já marně asi čekám až tatínkové napíšou jaké ženy preferují
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co??![]()
A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen…
Tak napsat to můžu žejo, ale co z toho, nikdy v životě se k tomu nepřiblížím na víc jak pět metrů, to je už historií odzkoušená věc, že vony pak ode mě s křikem utíkaj co nejrychleji pryč…
![]()
Lucink_a píše:
Tak promelírovaný s naušnicí je přesně můj tátaJaro Slávik je krásnej, ale mě se víc líbí Habera, ten má pro mě charizma… ono to je v podstatě asi jedno, jak dotyčný vypadá, ale to charizma je pro mě hoodně důležitý. Prostě z toho chlapa musí něco vyzařovat
poslední dobou tady všichni básní o Jaru Slávikovi - jdu ho vygooglovat protože jsem totálně out
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:Tak napsat to můžu žejo, ale co z toho, nikdy v životě se k tomu nepřiblížím na víc jak pět metrů, to je už historií odzkoušená věc, že vony pak ode mě s křikem utíkaj co nejrychleji pryč…etatinek píše:a já marně asi čekám až tatínkové napíšou jaké ženy preferují
No ženský, tady to žije, to je zasejky téma… Jak dělaný pro vás, co??![]()
A konečně už aspoň vím, proč nemám úspěch u žen…
![]()
Tak já bych se čapla, protože jak mě někdo rozesměje, má vyhráno. ![]()
Panuško ahooooj ![]()
No je to na primě pořad o talentech, na to nekoukám, ale když zahlídnu, tak je to opravdu moc pěkný chlap ![]()
Panuška píše:
poslední dobou tady všichni básní o Jaru Slávikovi - jdu ho vygooglovat protože jsem totálně out![]()
Ale to ani nemusíš, je to takovéj nic moc pěknéj ťulpas a ženský se z něho můžou uslyntat k smrti… ![]()
Ok, uznávám, závist je svině… ![]()
Lucink_a píše:
Já se právě vždycky měla ty hezounky, tmavé tipy a pak si vezmu pravý opak. Nevím jak ty ostatní, ale ty „mý“ měly sklony zahýbat, prostě věděly o sobě, že jsou pěkný a využívaly tohoA dělají to do teď, co tak slýchávám.
![]()
Zrzka jsem neměla ani jednoho
Tetování můj muž má taky, ale když je opravdu hezké tetování na pěkném chlapovi na super místě, tak to se mi líbí. Můj muž má na krku a na předloktí.
Jo a vzpoměla jsem si z koho jsem byla paf, z moderátora Musila, je sice na chlapy,ale je pěknej
Asi jak kterej chlap, nedá se to napsat o všech. Já mám manžela hezounka, jsme spolu už 12let a zatím je věrnej(teda, nikdy mi nezadal příčinu k žárlení)
Příspěvek upraven 26.10.10 v 14:21
Mě se na něm možná líbí to, že je drsnej
a to je Habera taky, takovej ten zlej ![]()
Dámy, nejpřitažlivější je ten muž, který nás nechce a přehlíží nás jak lány. ![]()
Derida proto jsem taky psala, že ty s kterýma jsem já měla zkušenost. Určitě existují pěkný chlapy- hezounci, který věrní jsou a nemají potřebu si něco dokazovat, ale to je zase o charekteru, neměla jsem prostě na tyhle tipy štěstí ![]()
Tím, ale nemyslím, že můj chlap je opička
Ale klasický hezounek to není ![]()
Mě se teda líbí, když chlap na první pohled vypadá nedostupně a jakoby frajer. Když mě můj tehdejší přítel seznámil s manželem, říkala jsem si tak toho alespoň na jeden den mít..... . A už ho mám skoro let. ![]()
Terrad píše:
Tak já bych se čapla, protože jak mě někdo rozesměje, má vyhráno.
To asi ano, ale blbě se poslouchá a směje vtipům, když pelášíš rychlostí blesku od podivného individua, které se vynořilo ze stínů tmavé uličky v závěsu plačících, křičících a utíkajících dětí…
![]()
Lizbeth, pravda, pravda…snažila jsem se jednoho uhnat několik let a on mě NECHTĚL! (ani jenom na sex) HAJZL!! ![]()
Teď si říkám, co jsem na něm měla…a přesně to - že mě nechtěl a já se snažila vypadat skvěle..a to mě bavilo.
Lizbeth tak to máš pravdu
![]()
Nedostupný jsou přitažlivější než ty co se samy nabízí, tedy aspoň u mě ![]()
na tom něco je:-)))
Mš se teda taky líbí hlavně pěkný oči,úsměv a ruce…mám ráda muže,co pracují rukama-pěstěný měkký ruce mě nepřitahují ![]()
Ale hlavně musí mít jiskru a smysl pro humor ![]()
Na barvě očí a vlasů nebo výšce moc nezáleží…ale tmavý vlasy a hnědý oči v kombinaci s tím předtím jsou úplně špica ![]()
A mám to doma!
-ten je stejně ze všech nej…
tetování mě nebere,chlupy nevadí,navonění,načesaní a super upravení jedinci mě odpuzují ![]()