Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2701
2.1.15 21:23

@LadyVé dekuju :kytka: a na hlubokou to nejde?? Nejsou tam zadny druky za ktere to zahaknout a uz vubec nic, za co to privazat :nevim: ta uzsi cast pujde na rukojet, to mi doslo…ale ta sirsi-fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
2.1.15 21:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 22:23

@Verča1985 Fotka z netu - sporťák. Na hlubokou netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
2.1.15 23:48

No postupem casu clovek taha veci vic a vic, jidlo piti, mlsky, nahradni obleceni, pripadne nejaka hracka…rychle jsem menila tasku za vetsi kabelu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
3.1.15 09:32

@Lucivo koupila jsem univerzal od emitexu asi za 150kč a pasuje krásně ta ze sportáku moc teda nekryje dole to nemá gumičky takže to stačí vítr a lítá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
3.1.15 10:26

Tu clonu davam jinak na sportak. Tu sirokou cast dam na kraj boudicky, zahaknu na obou stranach tema gumickama a bud necham ten zbytek jen vyset, nebo se privaze k madlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
3.1.15 11:02

Tady mam fotku ty clony od 1 holciny z fcb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
3.1.15 11:32

@Eliskaxox davam ji stejne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.1.15 10:47

Holky, máte některá zvlášť autosedačku-vajíčko zn.Maxi Cosi? měla by pasovat na podvozek C. W. i bez adaptéru. Ale já budu mít „rok výroby“ 2011 - nemáte některá zkušenost? Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
4.1.15 12:32

@LadyVé taky jsme meli Maxi Cosi - Cabriofix 2010 a nepasovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.1.15 13:05

@Anik6 Dobře, díky! Budu počítat s dokoupením adaptéru :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
8.1.15 10:18

@Omiii jasně dávám odkaz nemá to tam v nabídce je to potah na madlo u dítěte ale po změření a dohodě udělá.
 http://www.lilinka.com/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.1.15 19:30

Concord WAN x Jané CROSS

Ahoj děvčata. No já vás asi zklamu :mrgreen:

Jela jsem se podívat na tu hlubokou korbičku Jané TransporterLite a zkusila jsem i podvozek Jané - Crosswalk a zdá se mi lepší než Wanderer… Ještě jsem žádný neobjednala. Fakt váhám… sepsala jsem takový postřehy…

*Concord W. má tužší podvozek, i když odpružený všechny čtyři kola, obrovský sporťák, malá korba Sleeper - kvůli vystlání - homologaci do auta, nožní brzdu, na sporťáku větší stříšku, ale oproti Jané vachrlatá - spíš z toho zkládání zmuchlaná a pak nevzhledná, skládání konstrukce - po složení stojí na rukojeti - hrozí odření na silnici či chodníku.

*Jané je lehčí o 3kg, odpružená zadní kola, konstrukce je u nohou maminky vykrojená, takže se do ní nekope - nepřekáží, ruční brzda vpravo na madle - brzdí na obě kola zadní, sporťák mi přišel normálě velký, hluboká korba větší TransporterLite- zmizely pásy a opolstrování a není tedy homologovaná do auta, lze tam BEZadpaptéru nacvaknout Maxi Cosi vajíčko, obyč taška na kočárek zdarma, zimní fusak emitex zdarma - nevím název nebo kvalitu, jen si pamatuji v ceně 1200.-Kč - nebo odečtou od ceny kočárku. Jo a potah z madla + podložky sporťáku, rukojeti lze sundat a vyprat. Skládá se směrem dopředu, tudíž kočárek stále leží na kolech i složený. Přední kolečka maličko větší než u Wanderera a mají vzorek.

Hážu i fotku vedle sebe… Je to fakt dilema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
9.1.15 09:35

@LadyVé no tak to věřím ze mas dilema :) a nemáš náhodou víc fotek ty korbicky? Neumím si moc představit jak je velká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.1.15 10:29

@LadyVé no čoveče vypadá to dobře vůbec jsem nevěděla, že takový kočár jané má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí