Cvičení Insanity workout 60 days

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra011
2.2.13 13:04

Prave mi to tu stranku vubec nenajde. ale nasla jsem na youtube cviceni na bricho insane abs, tak v pohode, dekuji. Jinak dnes mam paty den s insanity a skoro nic me neboli, tak nevim jestli neni neco spatne…

• Citovat
  • Upravit
Susan.Kidney
2.2.13 20:47

Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Mám za sebou 1. týden - pocit skvělej :lol:

• Citovat
  • Upravit
41882
2.2.13 20:48
@Susan.Kidney píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám taky přidat? Mám za sebou 1. týden - pocit skvělej :lol:

Jasněěě, přidej se! Já jsem 4.den, tak jsme skoro nastejno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
2.2.13 22:09

Super tak sem zvědavá jestli budou nějaký výsledky, protože nějak nedodržuju jídelníček, snažim se jíst zdravě ale čokoládě nebo gumovým medvídkům neodolám. Tak nevim jestli jen cvičení pomůže.
Dodržujete nějaký jídelníček? :palec:

• Citovat
  • Upravit
41882
3.2.13 08:22
@Susan.Kidney píše:
Super tak sem zvědavá jestli budou nějaký výsledky, protože nějak nedodržuju jídelníček, snažim se jíst zdravě ale čokoládě nebo gumovým medvídkům neodolám. Tak nevim jestli jen cvičení pomůže.
Dodržujete nějaký jídelníček? :palec:

Já mám za sebou tuším kolem 55 dní s Jillian, jídelníček jsem nijak neměnila (jako myslím zásadně, jen nežeru tolik sladkýho, snídám). A i přesto mám přes břicho o 12cm ménně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
3.2.13 12:10

No tak to je super výsledek, tak sem v klidu, snad mi to taky tak hezky půjde s insanity :-)

• Citovat
  • Upravit
Susan.Kidney
3.2.13 14:27

Dneska se mi tak hrozně nechtělo asi na mě něco leze ale přežila sem 8 den :dance:

• Citovat
  • Upravit
2999
3.2.13 15:22

Já se těším, až se k vám přidám, přípravy pokračují :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.2.13 15:31

No malej má horečky, v noci nespí, rostou mu stoličky. Takže jsem pěkně KO, ale i já dneska přežila svůj pátej den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
3.2.13 15:38
@lyrica píše:
No malej má horečky, v noci nespí, rostou mu stoličky. Takže jsem pěkně KO, ale i já dneska přežila svůj pátej den :pankac:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: jaký bylo to Cardio cosi? Bylo to lepší?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.2.13 15:53

@katy-katy No největší oddychovka to byla včera :D Tak jsem se dneska těžkoooo rozhejbávala :D Mákne si člověk fakt parádně jako :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
3.2.13 18:39

Ou ty si dnes měla Pure Cardio to já přímo nesnášim :lol: a čeká mě to zítra. I když nevim nevim začínám být nemocná tak snad to vyspim. Každopádně sem šťastná že sem se přinutila si to dnes oddřít, i když to bylo utrpení ale daly sme to :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
41882
4.2.13 08:05
@Susan.Kidney píše:
Ou ty si dnes měla Pure Cardio to já přímo nesnášim :lol: a čeká mě to zítra. I když nevim nevim začínám být nemocná tak snad to vyspim. Každopádně sem šťastná že sem se přinutila si to dnes oddřít, i když to bylo utrpení ale daly sme to :potlesk:

nooo, budem asi dvě :mrgreen: :mrgreen: Ale Plyometric cardio (to, co jedu dneska) je asi tak stejně na houby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Susan.Kidney
4.2.13 17:49

Pure Cardio vytrpěno :D nevim jestli někdo má při tomto cvičení pocity štěstí já spíš odpočítávám minuty kdy už to bude za mnou :nevim:
Pozoruješ už nějaké výsledky?

• Citovat
  • Upravit
58
4.2.13 18:17

Tak mam ted na unor zrychlene Body revolution a od brezna snad budu ready a zacnu, ted bych to podle me nezmakla, hlavne ty vyskoky a delaji mi problem pansky kliky, ty ruky mam porad slaby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková