Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
1.2.16 17:00

@Lizzi No, tak nejak. Mam 3 deti, ale jen 2 zijici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.2.16 17:01

@trpaslinka aha, promiň, nechci se v tom šťourat.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
12185
1.2.16 17:39

@Lizzi v pohode.. Hanicka byla sice neplanovana, ale ocekavana s laskou. Bohuzel se rozhodla odejit 2 tydny pred terminem a ja tak musela porodit uz jen jeji telicko. Duvod se nikdy nenasel. V dalsim tehotenstvi si mne lekari dobre hlidali. Ackoli se nasel nekdo, kdo si mysli, ze se neco zanedbalo, tak ja nikoho nevinim. Naopak, uz tak jsem kvuli drobnym problemum byla hlidana docela dobre. Takze neverim, ze bylo cokoli zanedbano. Proste blba nahoda. Ale vis co? Nerikam, ze z toho mam radost, to logicky ne. Bych byla asi divna, kdybych z toho mela radost. Ale vubec te zkusenosti nelituji. Hodne mi to dalo. Treba uz jen to, ze jsem poznala, ze si umim vybirat skvele pratele. Proste bolestiva zkusenost s cennymi pozitivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
1.2.16 18:30

@lizzy Ahoj, vůbec jsem neměla čas se sem dostat :oops: cvičila jsem v sobotu podle saturday workoutu https://www.youtube.com/playlist?… a pak jsem si k tomu dala ještě https://www.youtube.com/playlist?… :dance: V neděli na to nebyl čas, tak dopředu. A snad dneska, pokud mi přítel vyklidí obyvák :lol: Jinak je pravda, že z toho bolej boky, ale dneska už celkem dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
1.2.16 18:38

Holky, jste sikulky, jak makate :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.2.16 18:42

@Ortaine tak tohle je naprostá bomba https://www.youtube.com/watch?… a navíc jak to cvičí večer, tak to je úplný relax jen se na to člověk dívá :-) a jinak já si nasadit to co ty, tak se týden nepohnu. Moje max je tak 45min., dýl mi to ani děti nedovolí :zed:
@Teladradora díky :mavam: a co ty? jak se daří?

• Citovat
  • Upravit
12185
1.2.16 21:14

Holky, ja vam zavidim to cviceni… neverila bych, ze to nekdy reknu, ale zavidim.. Snad me ty prudusky prestanou brzo trapit (i kdyz tedy jednou mi to vydrzelo 3 mesice 8o, ale to jsem byla tehotna, tak ted to snad tak dlouho nebude trvat. Uz je na case, aby to preslo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.2.16 18:29

Ahoj holky, tak dnes opět bez cvičení, děti jsou již druhým dnem na zabití a od mladšího se nejde hnout na krok :zed:

• Citovat
  • Upravit
12185
2.2.16 19:25

@Lizzi ja take porad bez cviceni :( Dneska jsem sla se synem do skoly a takovy zachvat kasle jsem dostala, to je silene. Zitra budeme muset jit o 10 minut drive, abychom mohli jit pomalu :( Jinak jsem dneska stoupla na vahu a tam o kilo navic 8o Ale kratce na to se dostavila menstruace, tak doufam, ze to bylo jen tim a ze se to rychle srovna… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.2.16 19:27

Ahoj holky, právě jsem docvičila. Dnes jsem si dala Jillian level 1 a pak od tiffany shaking a asi mě klepne :mrgreen: A odpoledne 8km s kočárem.
Ale od soboty jsem necvičila :oops:

@Lizzi paráda, gratuluji k cm, kam se na Tebe hrabu :palec:
A váhu mi syn rozmontoval :mrgreen: Možná dobře, že ty kila nevidím :mrgreen:
Já popravdě nemám na cvičení energii, Lukyho furt zlobí ty zuby, do půlnoci se budí i po 10 min. Po půlnoci co 1,5 hod, hodně pláče ze spaní. Vůbec nejí, jen se kojí a nosí a já už začínám mít dost.
Večer jsem ráda, že si vyčistím zuby, rychle se vykoupu a už zase mažu za ním, protože řve a na cvičení není síla :zed: Chlap jezdí s kamionem, tak jsem na to sama.
A dneska jsem si od mamky nechala dovézt velkou milku :pocitac: Jak se znám, do zítra z ní nezbude nic :pocitac:
No nic, jsem si postěžovala :oops: :mrgreen:

@trpaslinka V mém okolí je také každý nemocný, tak doufám, že nic nechytnu.
Než jsem otěhotněla, nebyla jsem nikdy nemocná, od té doby chytnu každou rýmičku :cert:
Přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.2.16 19:47

@ElisC no jo, Tvůj manžel je vlastně na cesstách, to musí být hodně náročné.. Tě obdivuju, že to zvládáš. Máš někoho kdyžtak po ruce?
Jinak se prý rozjíždí chřipková epidemie, jako vloni touto dobou, tak pozor na to. My se raději vyhýbáme MHD, tam je to nejhorší.

• Citovat
  • Upravit
12185
2.2.16 22:24

@ElisC Tak ja na ty zanety dychacich cest, hlavne prudusky, docela trpim hodne. Uz takovych 15 let urcite. Nekdy je to hodne zle, ale co pouzivam tymian a dalsi bylinky, tak uz me to malokdy skoli tak, aby to bylo na antibiotika. V tuto chvili, dokud jsem v klidu, tak ani sama na sobe nepoznam, ze mi neco je. Ale jak se zvednu a zacnu neco delat, tak cim aktivnejsi jsem, tim horsi to je. Nejvice po ranu. To jsou zachvaty kasle, ktere trvaji treba i pul hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.2.16 20:44

Dneska odcvičeno, umírám, odpadávám do postele… :andel:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
5.2.16 13:53

Ahoj holky, tak jak se V8m daří? Já včera cvičila zase až večer po osmé a byla jsem tak hotová, že jsem dala půl workoutu a měla jsem dost :-( musím cvičit do šesti, jinak to nedávám.

• Citovat
  • Upravit
12185
5.2.16 14:10

@Lizzi ja stale nic.. vcera uz jsem v lekarne mluvila s lekarnici. Vim, ze to na antibiotika neni, ale uz me to trapi dlouho a bylo mi receno, ze to muze trvat treba i 3 tydny.. no, super. Tak to mam jeste pres tyden pred sebou :roll: Ale vim, ze nejhorsi mam uz za sebou, tak snad uz fakt budu brzo v pohode.. Jinak vaha se mi sekla.. z 5 kilo mam dole jen 4,5, protoze pul kila vyskocilo nahoru tesne pred menstruaci, tak doufam, ze to zase pujde rychle dolu. Vubec bych se nezlobila, kdybych byla v pondeli uz natolik fit, abych mohla zkusit alespon neco lehciho. Zatim jsem dosla alespon do stadia, ze pokud jdu se synem do skoly dost pomalu, tak uz nekaslu. Ale musim jit pomalu. Jak zrychlim alespon trosku, stale mne chytaji zachvaty kasle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková