Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi skvela cviceni.. ulozim si a zkusim hned, jak mi bude lip.. to low impact musi byt fakt dobre na tu spodni cast.. na prvni pohled jednoduche, ale uz jen pri sledovani je mi jasne, ze hlavne stehna to urcite pociti uz behem cviceni… nechci domyslet, jake to je druhy den. Obvzlaste, pokud nekdo neni prilis zvykly.. ja sama cvicila slabe 3 tydny a ted uz druhy tyden marodim. Ale myslim, ze bych pomalicku mohla zkusit neco jednoducheho.. treba neco relaxacniho ci to jeji „kancelarske“ cviceni na zidlich. Nevim, jak se to video jmenuje. Jen, abych si znovu zvykala na cvicici rezim a pak mohla znovu naplno ![]()
@Lizzi Ahoj, zrovna jsem docvičila. Bohužel st a čt nic, jezdili jsme po výletech a vraceli se až večer, tak jsem pokaždé odpadla při uspávání
Ale na břichu pozoruji drobné zeštíhlení ![]()
Alespoň, že Ty nás tu táhneš dál
![]()
Ta nová videa vypadají dobře, také už jsem zkoušela z těchto nových videí: https://www.youtube.com/watch?…
@trpaslinka na to je expert, cvičení se zdá nevinné, navíc deset minut
A pak se při osmé minutě modlím, aby už byl konec ![]()
@ElisC to taky vypadá dobře, cvičíš s činkami? já nemám, zkusím to zítra s PETkami ![]()
@Lizzi jj, mám činky. Jedna váží 1,5kg a někdy ke konci jsou sakra těžké ![]()
Holky, musím se s Vámi podělit o jeden zdravý jídelníčkový tip
Cuketa! Respektive mladá malá cuketka, ne delší než 20cm. Nakrájená jako okurek, výborná syrová, k pečivu, k masu, k čemukoli. Úplně si na ní ulítávám ![]()
Tak já cvičim co 2 dny, časem třeba i každý den.. ale sestavy workoutů jsou na 52-66 minut, tak mám dobrej pocit i z toho
@Ortaine tak to je super, to cvičíš opravdu dlouho. Cvičíš ty sestavy na každý den?
@lizzy Jojo cvičím ty na každý den, ale podle seznamu videí jedný uživatelky na youtube (Robin O), u každýho se ty seznamy liší, tohle mi zatím vyhovuje. Nějak jsem nenašla nějaký oficiální ![]()
Ahoj holky, tak o víkendu nic, měli jsme oslavu narozenin našich kluků, ale zato dneska jsem si dala už dopoledne půl hodiny na břicho a snad dnes stihnu i Tiffany ![]()
@Lizzi tak ja porad nic.. pres den jsem vicemene v pohode. Ale jak zacnu byt aktivni (rano hned po probuzeni, vetsi uklid, cesta do skoly…) hned mam zachvaty kasle
Vydrzim jeste tyden a pokud se to nezlepsi, tak uz pujdu k tomu doktorovi. Vaha mi zacina stoupat (uz kilo nahore za ty 2 tydny) a dneska poprve jsem zase citila naznak bolesti zad. Takze uz fakt potrebuju se dat nejak do poradku ![]()
@Lizzi ahoj, také jsme byli v sobotu na oslavě, takže cvičení žádné, zato spoustu jídla ![]()
Ale včera jsem si dala 50 min. Dneska to snad taky zvládnu.
Už aby bylo jaro, chci jezdit se synem na kole. Pak snad doženu to, co nezvládám teď
Tak monday workout odcvičeno ![]()
Musela jsem využít toho, že táta hlídá
Zítra odjede a vrátí se až v pátek, tak kdo ví, jak mi to vyjde.
@trpaslinka toje šílené ten Tvůj kašel, držím palce, ať je brzy líp! ![]()
@ElisC šikula!
taky se moc těším na jaro, zrovna koukáme na netuna kola, taky musíme synáčkovi pořídit šlapací ![]()
@trpaslinka držte se!
Dneska jsem objevila dvě cvičení na balanc, je to docela náročné, i když se to naprvní pohled nezdá
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…