Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
21.2.16 21:14

@Lizzi Já o víkendu vůbec necvičila. Byli tu tchánovci a měli jsme vítání občánků. Navíc jsem se pěkně přecpala. :-( Zítra doufám, zas začnu. Syn dneska začal chraptět a teď večer se přidal kašel. Jsem zvědavá co z toho ještě vyleze. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
21.2.16 21:53

@trybitka přesně jak my, chrapot, kašel a rýma. Ať to není nic vážného! Mimochodem taky jsem se o víkendu docela cpala :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3198
21.2.16 22:05

@Lizzi já doufám, že z toho nebude laryngytida. A měli ste ATB? Jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.2.16 09:01

@trybitka naštěstí ne, ale v noci je ten kašel šílenej, mladší na to hodně trpí, vždycky když má rýmu, tak má v noci dráždivý kašel.

• Citovat
  • Upravit
3198
22.2.16 09:07

@Lizzi u nás to taky vypadá „jen“ na kašel. Chrapot už je lepší a naštěstí je bez teplot. Kdy máš v plánu začít cvičit? Já doufám, že dneska dám alespoň 30min s Tiff :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.2.16 09:09

@trybitka já bych dneska taky chtěla začít trochu něco dělat, možná si dám Swirl Girl, to je takový oddech, určitě něco lehčího, sama ještě mám co dělat, abych se nerozklašlala jen když se ohnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kacik1988
22.2.16 09:14

@Lizzi Ahoj, určitě tě v tom samotnou nenechám neboj :-) zatím cvičím stále ty samé cviky, ale navyšuju počty. Jestli se mi ještě zprovozní noťas tak se vrhnu na videa. Jinak si pořídím stojánek na tablet než našetříme na nový notebook :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1309
22.2.16 09:34

@Lizzi Ahoj :mavam:
Ani já se nechystám to zabalit. :) Ale musím se přiznat, že jsem už 4 dny necvičila :oops: Jsem totálně bez energie, ale dnes mám v plánu dlouhou procházku s kočárem a večer si dám do těla :D Dovolená se blíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.2.16 12:49

@Kacik1988 @ElisC tak to je super :-) už se těším, až budeme zase vidět nějaké výsledky. Zase jsem se zvětšila přes pas, jsem strašně často nějaká nadutá, možn je to ovulace, ale ještě jsem ani nedostala po porodu menstruaci, tak fakt nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3198
22.2.16 14:28

Tak já mám dneska odcvičeno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.2.16 15:04

@Lizzi taky mi zase narostlo břicho :cert: Ale u mě za to asi nemůže ovulace, ale jídlo :oops:
Jinak MS taky zatím nemám a s frekvencí kojení jen tak mít nebudu :nevim:

PS: mám za sebou 8km s kočárem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.2.16 16:01

@trybitka jsi dobrá! :palec: co sis dala?

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
22.2.16 16:01

@ElisC uau 8km, to je bomba kardio :palec: my byli dneska venku celé dopoledne a odpoledne dvě hodiny, ale lítal jen synátor na kole, já s kamarádkou jen prndala :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12185
22.2.16 18:16

@Lizzi tak ja priznavam, ze jsem necvicila uz asi 10 dni. Na prazdniny jsme jeli na nekolik dni do Londyna, tam jsme se jeste zdrzeli, takze jsme se vratili az ve ctvrtek, ale Melise rostou zuby a syn do toho doma, proste se nedalo. Dneska jsem konecne vyuzila klidu bez kluka, takze jsem behala po meste (docela me boli nohy), ale doufam, ze zitra se do toho zase pustim. Jinak tedy jsem zazrakem nic nepribrala. Toho jsem se docela bala, protoze turci vari moc dobre a ja tam toho vzdy sezeru hromadu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.2.16 21:38
@Lizzi píše:
@trybitka jsi dobrá! :palec: co sis dala?

Stihla jsem jen Warm Up Routine a tohle Esculpe unas Pompis Sexy con esta rutina bajo impacto de Tiffany Rothe!​​​ | TiffanyRotheWorkouts​​​. Plus procházka s kočárkem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková