Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
27.2.16 12:29

Ahoj holky, dneska odcvičeno :dance:

• Citovat
  • Upravit
12185
27.2.16 13:33

@Lizzi sikovna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.2.16 13:40

@Lizzi :palec:
Já se dneska ke cvičení nedostanu. :( Vlastně budu cvičit. Ale s žehličkou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.2.16 20:13

Ahoj holky, dneska jsem si dala posilování na břicho a potom Valentýnskou protahovačku https://www.youtube.com/watch?… a zjistila jsem, jak jsem na tom špatně 8o :lol: a to jsem si myslela, že jsem apoň trochu ohebná!
Pak jsem taky narazila na jógové cvičení od Tiff :-) https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
1309
28.2.16 20:25

Ahoj holky, já už 3 dny nic :( máme tady návštěvu přes víkend, ale zítra se na to určitě vrhnu.
@Lizzi alespoň že nás tu držíš :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.2.16 20:35

@ElisC musíme! já to tento měsíc děsně flákala, raději se ani nebudu měřit :zed: břicho katastrofa, jediný co mám snad lepší jsou stehna.

• Citovat
  • Upravit
1309
28.2.16 20:40

Já nejen flákala cvičení, ale strašně jsem se cpala :zed: prcek má za měsíc rok, zařekla jsem se, že budou 3kg dole, na oslavu ( k večeři 5ks buchty tomu zatím neodpovídá ) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
28.2.16 21:57

Já taky o víkendu necvičila. Jsem nachlazená. :-(
@Lizzi jogu mám moc ráda ale raději na živo. Takhle přes net se nemůžu nidky pořádně soustředit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
29.2.16 08:31

Já jsem vynechala v sobotu - mimčo mělo hroznej kašel, skončili jsme na pohotovosti se zánětem průdušek, malá byla protivná chtěla pořád kojit a chovat takže jsem to nedala. Ale včera se jí po lékách malinko/ulevilo, usnula na hodinu a půl v posteli, tak jsem to napravila :-)

• Citovat
  • Upravit
3998
29.2.16 12:13

@Lizzi
díky za odkazy ta valentýnská protahovačka - ta ženská je fakt ďáblice :mrgreen: :cert:, jak se usmívá v červených šatečkách a já jsem na chcípnutí i v polovičním rozsahu pohybu.

Já mám problém s tím, že od nového roku jsem víc nemocná než zdravá, pořádně se z toho nemůžu vyhrabat. Cvičení z těchto důvodů nic moc, s jídlem se jakž takž držím a zlepšila jsem pitný režim.

Kdysi jsem viděla od Tiff takové cvičení na ztuhlá ramena a krční páteř, ale nemůžu to najít. To bylo prima. tradičně to bylo na pláži a s květinkou ve vlasech :srdce:, věnovala to své mamince, která má sedavé zaměstnání. Nemáte někdo odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
29.2.16 13:16

@lamicina není to jak sedí na židlých a mají všechny bílé šaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
29.2.16 13:34
@trybitka píše:
@lamicina není to jak sedí na židlých a mají všechny bílé šaty?

jj to bude ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.2.16 13:43
@lamicina píše:
@Lizzi
díky za odkazy ta valentýnská protahovačka - ta ženská je fakt ďáblice :mrgreen: :cert:, jak se usmívá v červených šatečkách a já jsem na chcípnutí i v polovičním rozsahu pohybu.
:lol: to je přesný :palec:
jinak u nás se taky pořád točí nachlazení a nemoci, takže Tě naprosto chápu.
  • Citovat
  • Upravit
Lizzi
29.2.16 13:46
@Kacik1988 píše:
Já jsem vynechala v sobotu - mimčo mělo hroznej kašel, skončili jsme na pohotovosti se zánětem průdušek, malá byla protivná chtěla pořád kojit a chovat takže jsem to nedala. Ale včera se jí po lékách malinko/ulevilo, usnula na hodinu a půl v posteli, tak jsem to napravila :-)

jejda, to je vždycky hrozné :( ale hlavně, že léky zabraly! naši kluci taky děsně kašlou, Toník prokašlal teďka dvě noci a mladší Štěpa se kašle a zahlenění taky nemůže pořád zbavit. Já se budím každé ráno s knedlíkem v krku, ale do večera se to vždycky nějak ztratí, naštěstí.

• Citovat
  • Upravit
12185
29.2.16 14:40

Dnes odcviceno 35 minut.. ale holky, nejak se mi ta chut do cviceni i do hubnuti ne a ne vratit :( Potrebuju nejak nakopnout a vubec nevim jak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková