Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
3.3.16 16:41

@trpaslinka aje, to je neprijemne :-( at je brzy lip!

• Citovat
  • Upravit
3.3.16 17:09

Holky a kdy stíháte cvičit? Mám 2 měsíce od porodu a malá přes den spí snad jen co 30 minut, tak mi nezbývá, než po celým utahaným dnu cvičit až cca ve 20h kdy miminko spinká konečně :D mimochodem, teď pomalu chci začít cvičit teprve tak jsem zvedava,,po porodu pořád 10 kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.3.16 17:51

@Markéta 24 Ahoj, důležitý je, jestli nemáš rozestup břšních svalů. To se musí nejdřív zatáhnout ten a pak teprve cvičit na zbytku těla. Jinak já mám čas na cvičení, až když je manžel doma, s dvěma to nezvládám vůbec, takže buď až večer, nebo pokud je dobrá konstelace hvězd, tak cvičívám i třeba v šest, ale dřív nestíhám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12185
3.3.16 18:01

@Markéta 24 ja dneska nestiham… i ze skoly jsem vzala dneska taxika a dobre jsem udelala… jen jsme se vratili, stravila jsem na WC pres pul hodiny. Slo to ven z obou stran :pocitac: No a od te doby jsem tam pravidelne a v prestavkach jsem stihla poklidit v kuchyni a obyvaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
4.3.16 11:10

@trpaslinka teď prý střební chřipka dost řádí. Ségra byli na horách a chytla to skoro celá chata. já jsem cvičila naposled v úterý. Nějak se mi vrátilo nachlazení a navíc ani nestíhám. Od příštího týdne bude zas Kuba chodit do školky, tak bude víc času. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
4.3.16 11:21

@trpaslinka tak ať je brzo lépe.

• Citovat
  • Upravit
12185
4.3.16 12:28

No, dneska je uz mnohem lepe, i kdyz tedy uplne fit bych to jeste nenazyvala, ale oproti vcerejsku se fakt citim skvele. Navic jsem rano stoupla na vahu a skoro 3 kila, co jsem za ten mesic nabrala jsou zase dole :dance: Alespon neco dobreho z toho :mrgreen: I kdyz se tedy obavam, ze to muze byt trosku dehydratace. Sice jsem si dala vcera rehydratacni roztok, ale preci jen jsem asi prisla o hoooodne vody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.3.16 13:32

@trpaslinka uau, 3kg, ať žije střevní chřipka :mrgreen: ne, sranda! ;-) Ale dneska mamink na hřišti taky říkala, že měli celá rodina srajdu, je toho hodně, to je to mírné počasí :think:

• Citovat
  • Upravit
12185
4.3.16 13:41

@Lizzi no, dneska je uz nastesti mnohem lip… sice beham na WC malicko casteji nez obvykle, ale uz tam nesedim celou dobu a nejde ze mne jen spinava voda. I celkove se citim mnohem lepe. Jen v tom brise mi porad tak nejak vselijak zblunka. A k tomu „At zije strevni chripka“, tak ne, ze bych souhlasila, ale kdyz to zacalo, tak jsem si rikala, „doufam, ze shodim alespon kilo, kdyz uz musim takhle trpet“. :mrgreen: Jen mam ted dost obavy o malou, protoze zrovna ted se mi zdalo, ze ma trosku teplotu a byla mrzuta. Uz usnula, tak snad byla mrzuta jen unavou a ta teplota snad nic nebude. Snad to ode mne nechytla a jsou to jen zoubky ci neco podobneho, co trapi batolata v tomto veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.3.16 13:46

@trpaslinka jo u těch dětí to není žádná sranda! tak držím palce, aby to nechytla!

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
6.3.16 17:50

Ahoj hoky, jaký byl víkend? :mavam: u nás docela pohodový, v sobotu hospůdka, dneska vycházka a hodinu cvičení, tak jsemráda, že jsemse k tomu dostala :-) Zítra se dozvím, jestli se náš starší dostal do školky, tak nám držte palce!

• Citovat
  • Upravit
12185
6.3.16 18:19

@Lizzi ja uz v pohode. Jeste vcera tedy malicko behani na WC bylo, ale uz jen malicko. Zato mala ma od patku teploty :( Zvlada to relativne v pohode, ale mam ji porad u sebe. Jakmile usne a nahodou se neprobudi do 5 minut sama, tak ji probudi syn. Takze malicko na palici :)) Drzim pesti s tou skolkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.3.16 13:48

Myslim, ze se pomalu vracim do formy. Tedy jestli se tomu da vubec „forma“ rikat, zase takovy zazrak to neni. Ale minuly tyden jsem horko tezko dala 2× 20 minut (pondeli a streda) a dneska tedy 25 minut a dala bych vic, ale na nohou mi zase visela potvurka a s ni se to fakt neda. Dala jsem jeste horko tezko 2 minuty s ni povesenou na nohou, ale vic se fakt nedalo :)) Jinak dneska jsem tedy preskocila rozcvicku :oops: a sla rovnou na cviceni. To jeji cviceni neni zase tak narocne, aby se nedalo bez rozcvicky. Ta mne fakt uz doooost nudi :) Takze jsem dala vse na spodek. 15 minutove, asi nejnarocnejsi, protoze u toho jsem fakt ty svaly citila, jak to tam pali, ale pritom mne bavi nejvice. Pak jednu desetiminutovku a pri te treti se na mne Melisa povesila. Nekdy ji podeziram, ze sleduje, kdy prepinam okna a na zacatku tretiho se na mne povesi :lol: Ale uprimne, ona to zkousela otravovat uz koncem druheho videa. Jakoby mela nejake stopky v hlave a cca po 20 minutach zacne vzdy otravovat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.3.16 14:17

@trpaslinka super, že se forma vrací a chuť cvičit taky :palec: já jsem si včera dala dost na záda, dneska je dost cítím. To jógové cvičení je super na protahování, ale i na posílení právě zad, pokud se dodržují všechny jógové zásady - ramena dole, lopatky u sebe, to apk člověk fakt cítí.
Jinak Toník se nám dostal na dvě šklky, tak jsme moc rádi :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
7.3.16 14:56

@Lizzi tak to je super.. si Tonik muze vybrat, ktera skolka se mu libi vic :) Ale vyber asi stejne zustane na mamince, co? :) Kazdopadne gratuluju k ziskani mista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková