Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
15.3.16 14:30

@ElisC no perfektní :palec: to měření člověku fakt dodá jistotu, že se něco děje, i když třeba vágha stojí :-) já se potýkám s tím, že po ránu jsem štíhlejší než pak přes den, máš to taky? Jak se najím a pka během dne to už úplně všechno roste :-(

• Citovat
  • Upravit
324
15.3.16 19:26

@Lizzi No, chtěla bych něco málo shodit, ale hlavně potřebuju zpevnit…

Samozřejmě jsem se ke cvičení ještě nedokopala, od pondělí mám doma chlapa, a před ním se mi cvičit nechce… Ale tak aspoň jsme včera byli na prochajdě. Zítra s malou na jógu a snad se konečně dokopu i k nějakému pořádnému cvičení doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
16.3.16 09:28

@Lizzi proto se vážím a měřím jedině ráno na lačno a po záchodě :mrgreen:
Po snídani mi okamžitě vyskočí břicho o 5 cm :cert:

@its.my.life to já se ráda před chlapem ukážu, aby viděl, jaká je to dřina :mrgreen:
Vždycky říká, že musí cvičit se mnou, ale když vidí, jak ze mě lije, zase ho to přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
16.3.16 10:34

Já se hlásím zpět. Nešel mi internet w tak jsem jen z mobilu sledovala. Budu si muset nějaké to cvičení stáhnout, abych si mohla něco zacvičit i když nejde ten Net. Nestává se často, ale o víkendu obvykle necvičím, a pak ten Net, takže už asi 4 či 5 dní nic. Dnes to budu muset napravit, jen co dorazím domů. V pondělí jsem tedy nechodila alespoň 12,500 kroků. Včera jsem tedy "povinné desítky nedosáhla :oops: takže se fakt musím napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.3.16 13:00
@ElisC píše:
@Lizzi proto se vážím a měřím jedině ráno na lačno a po záchodě :mrgreen:
Po snídani mi okamžitě vyskočí břicho o 5 cm :cert:@its.my.life to já se ráda před chlapem ukážu, aby viděl, jaká je to dřina :mrgreen:
Vždycky říká, že musí cvičit se mnou, ale když vidí, jak ze mě lije, zase ho to přejde :mrgreen:

u nás to samé :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12185
16.3.16 13:38

Tak holky, dneska jsem byla Tiff neverna. Sice jsem si dala 10 minut Tiff, ale pak mi tam skocilo nejake cviceni a ja tu skakala (tancovala) pres pul hodiny, ani nevim jak. Takze s Tiffany dohromady pres 45 minut. Tece ze mne, ale mam mnohem lepsi naladu. Jen nechapu, jak jsem to dala tak dlouho, kdyz jsem uz 2 noci moc nepsala (mala zlobi) a nalada byla pod psa. Ted, jak jsem prestala, opet bych nejradeji zalehla do postele, ale alespon ta nalade je fakt mnohem lepsi. Ani nevim, jak jsem se k tomu cviceni prinutila, protoze to bylo takove to „musim, protoze jsem dlouho necvicila“, coz vetsinou neni dobre. No, kazdopadne dnes mam po dlouhe dobe ze sebe dobry pocit a ted si jdu dat sprchu, takze mi bude snad jeste lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.3.16 13:42
  • Citovat
  • Upravit
Lizzi
17.3.16 11:17

Ahoj holky, synátorovi se vysypaly neštovice :zed: navíc dneska manžel jde po práci na akci, takže dneska bez cvičení a navíc alespoň měsíc doma, protože mladší to určitě chytí taky :zed: chjo…

• Citovat
  • Upravit
1309
17.3.16 17:38

@trpaslinka :potlesk: Paráda. Změřil by ten krokoměr i lezení po čtyřech? To je teď moje častá činnost, honit se s prckem. A je to fakt náročné :mrgreen:
@Lizzi Snad budou mít mírný průběh. :hug:
Synovec je měl v 6 měsících a byl kompletně osypaný :( Bylo mi ho hrozně líto.

Taky nevím, jestli dneska zvládnu cvičit :think: Chlap se má vrátit až zítra pozdě večer a syn se teď hodně budí ( zuby). Kolikrát začnu cvičit a po 10 min. musím přestat. Ale dnes jsem využila hezké počasí a dopoledne jsem s kočárem ušla 4km a odpoledne 7km :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.3.16 19:25

Přidávám se do klubu! Kdysi jsem cvičila s Tiffany workouty na boky a pas, cvičila jsem to jednou denně a po 2 týdnech se mi krásně vytvaroval pas. Přidala jsem i něco dalšího, ale po čase mě to nějak omrzí :think: Takže teď si vypnu zvuk a jen koukám na Tiffany a druhým okem na TV. Doufám, že nějaké efekty brzy budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.3.16 20:01

@leslie01 já mám taky vždycky po několika dnech poctivého cvičení pocit, že vypadám líp, hlavně mi vždycky slezou ta madla :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
17.3.16 21:33

@ElisC to neni krokomer, ale jen mobil… a zjistila jsem, ze mi nejak pocita jen polovinu toho, co opravdu nachodim.. on mi normalne hodi cast cesty jako modra cara a pry „zadna cinnost“ :lol: :lol: A ja se divila, ze mam pocit, ze opravdu nachodim vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.3.16 07:01

@trpaslinka aha, já používám aplikaci, když jdu ven, měří mi km, čas, rychlost, spálené kalorie a další. Ale na doma to nepoužívám, říkala jsem si, že by to nezvládlo takové malé přesuny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.3.16 10:24

@trpaslinka @ElisC uau to jsou super vychytávky 8o :palec:

• Citovat
  • Upravit
1309
18.3.16 10:41

Tak včera jsem samozřejmě necvičila, usnula jsem při uspávání :cert:
Ale teď jsem přišla z procházky a mám nachozeno 7,5km :dance: