Cvičení podle Tiffany Rothe - Zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
18.3.16 10:48

@ElisC jams take jednu takovou aplikaci, ale tu zapomínám zapínat a nebo naopak vypínat. Pak, když se podívám na podrobný výpis, tak mi to hlásí, že jsem šla třeba půl hodiny normálně (cesta do školy) a pak třeba patnáct minut rychlosti 0 a ušla 0 metrů, ale spalila jsem X kalorií. Ale všimla jsem si, že i když stojím, tak mi to stále počítá spálené kalorie, pokud to nevypnu či nedám pauzu. A následovala jsem to natolik, abych mohla s jistotou říct, že to počítá v tu chvíli jen bazální energetický výdej, či jako průměrnou chůzi či to počítá něco mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.3.16 15:00

Holky, musím se hned pochlubit :oops: :mavam:
Právě jsem se vrátila ze druhé procházky. Nachodila jsem 8,5km, tzn. 16km za dnešek :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.3.16 16:21

@ElisC uau, to je perfektni :potlesk: chuze je super! a hlavne ty chodis fakt pravidelne, to je super!

• Citovat
  • Upravit
1309
18.3.16 21:20

@Lizzi Děkuju :oops:
Konečně se mi zase trochu hnula váha :dance: Snažím se teď víc si hlídat jídelníček a pitný režim. I v největším teple mi stačí 1/4 litru vody denně, nemívám pocit žízně, tak musím mít pití neustále na očích, abych na to pamatovala.
A jak se daří synovi? Má i teploty?

Holky, zkoušela jste některá toto cvičení: https://www.youtube.com/watch?…
Chvílemi vypadá docela náročně :think: možná zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.3.16 10:07

@ElisC naštěstí nemá teploty a ani ho to moc nesvědí, jen ty maličké pupínky, které se mu čerstvě udělají, jinak ty větší stroupky už ne. Celý den je úplně čilý, ale večer chodí spávat o dvě hodiny dříve než normálně, takže to asi nápor na tělo fakt je, v sedm zalehne a hned usne úplně unavený.
To ručníkové cvišení jsem už viděla, ale ještě nezkoušela. Necvičila jsem zase pár dní :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
19.3.16 17:45

Ahoj holky, tak dneska jsem si dala tři workouty s nadpisem „post baby“ ručníky plus další dvě boxing a řeknu vám, takhle jsem se dlouho nezapotila! ale bomba :palec:
https://www.youtube.com/watch?…
je tam Tiffany 3, 6 a 9 měsíců po porodu :-)

• Citovat
  • Upravit
12185
19.3.16 18:16

Ja cviceni take dost sidim :( Ve ctvrtek jsem si dala jen 10 minut, jen na protazeni, protoze po tom mem radeni den predtim jsem hrozne citila nohy. No a protoze odpoledne synacek nasel, ze se vleze na kocarek na oporu na nohy, tak se vezl a ja v patek rano take chvatala, takze jsem mu to povolila a pak me silene bolela zada. Takze jsem necvicila vubec. A dneska.. jsem hotova, protoze kluk mel v noci nejake krece nebo co v brise, budil se vzdy s volanim „auuu“ a Melisa se v noci rozhodla, ze dnes spat nebude, takze po mne celou noc lezla a ja ji ne a ne uspat.. Jedna z nejhorsich noci, co jsem zazila od te doby, co mam deti. Ne-li uplne nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.3.16 19:34

@trpaslinka to muselo být šílený! Já když se v noci nevyspím, tak nejsem schopná přes den fungovat, neudělám nic a na děti jsem jako pes.. Pomáhá Ti trochu manžel?

• Citovat
  • Upravit
12185
19.3.16 20:14

@Lizzi pomaha? Co to je? to je nejake cizi slovo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.3.16 20:30

@trpaslinka aje, tak to teda nemáš zrovna lehké :-(

• Citovat
  • Upravit
12185
19.3.16 21:54

@Lizzi no, s chlapem rozhodne ne… dneska jsem mu uz rekla, ze je nacase, aby se take nekdy naplanovalo neco pro mne, protoze pracuje 7 dni v tydnu a po praci prijde domu se najist a zase jde ven. Ja mu to neberu. Fakt maka dost, tak at si to volno nekdy uzije. Ale ne denne. To, ze ja jsem doma a i kdyz treba toho tolik neudelam a mnohdy jen sedim u pocitace nebo s malou prohlizim knizky ci zpivame nejake pisnicky a tak podobne, tak to jeste neznamena, ze ja nepotrebuju nekdy „vypnout“ a odpocinout si. Tak mi slibil, ze zitra nekam mohu jit :lol: Ale kam, kdyz je v tomhle meste v nedeli vse zavreno uz od 4 :mrgreen: Do kebabu se vybavovat nepujdu a kino tu neni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
21.3.16 11:01

Ahoj holky :mavam: tak se přiznám, že teď jsem cvičení za poslední dva týdny úplně vypnula :-( nejdřív měla malá zánět na průduškách, starší taky kašlala, pak malý nezabírala antibiotika takže lítání po doktorech, a minulý týden na nás všechny sedla střevní chřipka jako hrom :cert: dneska se na to chci opět vrhnout.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
21.3.16 13:59

@Kacik1988 Ahoj :mavam: jak jsou děti nemocný, tak není na cvičení čas, chuť a vlastně ani síla. Hlavně, aby byly už děti v pořádku. U nás naštěstí neštovice u staršího synáčka probíhají hodně v klidu, pupínky mizí, tak jen čekáme, kdy se to ukáže u mladšího.
Já jsem včera taky necvičila, byla jsem po těch boxovacích workoutech úplně rozbolavěná. Záda a lopatky úplně v háji. Dneska jeto lepší, snad se k tomu dostanu :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
23.3.16 09:37

Holky, pomoc, od soboty jsem necvičila :zed: :( jsme pořád zavření doma s klukama kvůli těm neštovicím, jsem z toho na palici, ale hlavní problém je ten, že jsem se zase začala ládovat čokoládou :,( uááá, moje nervy!

• Citovat
  • Upravit
12185
23.3.16 10:16

@Lizzi ja take zrovna necvicim. Pres vikend jsem o tom premyslela a rikala si, ze cviceni bude pro mne ted vedlejsi, ze se potrebuju hlavne nejak zamerit na tu stravu. Nejak proste neni nalada a tak bude lepsi, kdyz nejdrive udelam neco z vahou a pak teprve vylepsim kondicku. No, obcas jsem si chtela alespon tu desetiminutovku dat, abych nezakrnela uplne, ale zrovna mi onemocnela mala. Ma silnou bronchitidu a krome antibiotik tentokrat dostala i steroidy. To jsem ani nevedela, ze se na prudusky dava. Pry bez nich by se ji mohly uzavrit plice, protoze je infekce opravdu silna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková