Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Také nápad
A co ty, jak si na tom s kalanetikou? už vidíš výsledky?
Můžeš si dát méně opakování, ale celou hodinku a nebo si stáhnout AM a PM callanetics s callan.. Jak ti to prostě bude vyhovovat líp
Držím palce při cvičení ![]()
děkuji moc všem
A napiště svoje zkušenosti s kalanetikou, ať máme lepší motivaci
Jinak odkaz, na cvičení je zde http://www.ulozto.cz/…hallenge-mp4
Já cvičím teprve měsíc a mám - 4 cm přes břicho a -3 v pase, takže spokojenost maximální. Cvičím 3× týdně hodinku a úplně to stačí. Bříško už se mi krásně rýsuje, akorát nohy maj zatím stejný rozměry.. Ale snad časem uvidím mínus i na nich
Kalanetika je opravdu úžasný cvičení a taky mě to baví, takže myslím, že s timhle neseknu jako s jinýma cvičeníma jako třeba běhání, lehysedy.. Tak pěkně cvičme, ať jsme se sebou spokojené ![]()
ahoj holky, s dovolením se přidávám do diskuze - kdyz jsem tady zahlédla toto téma,udělalo mi velkou radost! Taky jsem to už dřív zkoušela, ale pak jsem raději chodila do aerobicu ![]()
ted mám roční mimčo a 12 kg od těhu stále nahoře - kde je moje pevné bříško?
Nic neobleču
sice nejsem tlustá, ale boky, prdel a to neštastne brisko mam.
takze do toho jdu s vami - hned zitra zkusim něco stáhnout na netu a dovezu si od našich v nejblizsi době knizku. Jsem zvedava, jak to bude fungovat a uz se tesim, jestli se mi nějaky ten cm podari shodit!
takze hodne stesti nam vsem! at jsme na jare kocky ![]()
Tusý, páááni - to snad není ani možný! já chci taky. . . ![]()
gratuluju ![]()
Aleno S., jediné co se musí, je vydržet!!! Já zatím cvičím taky jenom měsíc, ale moc mě to baví a zatím nemám ani pomyšlení na to, že bych mohla skončit. Chce se mi cvičit pořád a pořád
Takže držím palečky, ať to máte taky tak ![]()
holky a jeste jsem se chtěla zeptat - upravovaly jste si i nejak jidelnicek,kdyz jste zacaly cvicit? Nebo baštíte tak nějak pořád stejně?
Já baštím úplně normálně jako předtím. Jsem schopná navštívit lednici i ve dvě ráno
Takže pokud jíš normální jídla a ne stravu typu mcdonald, tak jídelníček nijak upravovat nemusíš
A nezapomeň se před cvičením změřit, ať třeba každých 14 dní nebo měsíc můžeš porovnávat změny ![]()
Tusý, díky za odpověď. Nene mcdonald nebastim. Dokonce jsem už před časem omezila sladke - jsem totiz schopna sbaštit, vše co doma máme. Čokoláda na posezení není vůbec žádný problém ![]()
JJ, určitě se změřím - břicho, boky, stehna. Už jsem zvědavá, jestli to zabere. Už mám doma knížku, ale bohužel mě zkolila chřipka, takže začátek cvičení musím odložit, až mi bude líp. Teď jsem ráda, že vůbec nějak vegetuju… to je teda pech! a tak krásně svítí sluníčko…
no nic, snad brzo začnu, určo se tady pak podělím o výsledky.
Piště i vy ostatní, jak vám to jde -at máme motivaci ![]()
hezký den
Já cvičím už 4 měsíce, mám lepší postavu, než před těhu, mám i míň kg… ale teď už to trochu flákám, přešla jsem teda aspoň na každodenní 15ti minutovej udržovací program…
Přeji brzké uzdravení, ať se můžeš pustit do cvičení
A pak se rozhodně nezapomeň podělit o výsledky, já jsem totiž strašně zvědavá
Já potom taky napíšu, jak jsem zase pokročila…
Dneska mám cvíčko za sebou
, a protože je venku tak hezky, tak se jde na pěknou procházku. Páá
Ahojky teď ne, vůbec není čas. A co ty? už vidíš výsledky i na dolní polovině těla Tusý?