Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@alisee : já cvičím druhým měsícem a většinou taky tak dvakrát týdně, ale snážím se častěji, když to jde.Ze začátku mi dělaly problémm cviky na boky, ne nazvedla jsem nohu, ale zkoušela jsem to i tak a teď už to dělám relativně v pohodě. Cvičím podle videa od Pickney a dávám to s nimi, i když mě svaly bolí jak blázen, prostě zatnu zuby a těch 100 opakování udělám a jsem za to ráda, ptz se cítím dobře a tělo začíná být pěvnější a cm jdou dolů a to všude. ![]()
Ahoj holky, uz jsem psala dřív - zacala jsem na jaře, ale přes léto nějak nebyl čas… Teď opět začínám, 2× týdně kalanetika a 2× týdně se snažím jen tak cvicit na balonu… Takže snad mi to vydrží už napořád a na jaře budu mit o nějaké to kilo - nebo aspon cm - min!
hodně štěstí a trpělivosti vám všem ![]()
Tusý,
tak jak pokračuješ? Dlouho jsem tady nebyl, přes léto vůbec nebyl čas na PC a ani na to cvičení, moc! Práce na domečku, v zahradě a s malým jsme pořád někde byli…
Teď už je větší, takže můžu občas cvičit i s ním, pobíhá tady okolo mě a napodobuje moje polohy - je to dodela sranda ![]()
@maslicka001 Ahoj, už jsem se lekla, že už sem nechodíš.. Ale je vidět, že si měla hodně práce
Tak já jsem cvičila do půlky července.. Pak jsme se rozhodli, že opustíme Sokolov a přestěhujeme se do Prahy a tak začalo stěhování.. Tudíž konec cvičení
Stěhování nám trvalo dva týdny. Jo, 170 km není zrovna blízko
No a pak jsem ještě asi měsíc uklízela, chodila do práce a dělala doma pořádek a místo na cvičení. Pak jsem chtěla cvičit, ale zkazila mi to nemoc. Před měsícem jsem začala, ale našla jsem si cvičení s Jillian Michaels, což je teda opravdu makačka. Samý kliky, posilování s činkama, kardio cvičení… Hrůza. Po cvičení jsem vždycky mokrá, jak kdyby mě polili kýblem s vodou. Ale mám zaměstnání, kde pořád stojim a do toho ještě tohle poskakování.. Začala jsem mít zase křeče do lýtek
Což jsem kalanetikou dokázala předtím úplně odstranit. Takže se ke kalanetice hodlám vrátit a cvičit jí 2× týdně společně teda s Jillian Michaels. Nikde jinde se totiž takhle pěkně svaly neprotáhnou a neuvolní
Kalanetiku budu všude chválit, protože je to zatím nejlepší cvičení, který jsem kdy našla
Už se těším, že spolu budeme zase hubnout ![]()
Ahoj chtela bych se zeptat. Cvicim asi cca 2 mesice mam odcvicenych.asi 13 hodin. prislo mi ze se mi misto toho aby semi hyzde zpevnovali tak na objemu pribiram. Jeto mozne? Chtela sem si vzit kalhoty az niceho nic sen.je neoblekla. Poradte prosim. Dekuji
@miska777 píše:
Ahoj chtela bych se zeptat. Cvicim asi cca 2 mesice mam odcvicenych.asi 13 hodin. prislo mi ze se mi misto toho aby semi hyzde zpevnovali tak na objemu pribiram. Jeto mozne? Chtela sem si vzit kalhoty az niceho nic sen.je neoblekla. Poradte prosim. Dekuji
Tak já měla hýždě před cvičením taky ochablé a docela dole a cvičením se zpevnili a zadeček se zakulatil a zvednul výš a dostal krásnej tvar.
Taky se mi zdálo, že jsem trošku nabrala na objemu, ale že bych neoblékla kalhoty?? To se mě teda nestalo. Ale možné to je. Přece jenom v těle je tuk a když začneš cvičit, tak tam je tuk a svaly zároveň a až když máš dostatečně velikou svalovou hmotu, tak ta potom pálí přebytečné tuky i za tvého klidového režimu
..
@miska777 píše:
Podle me ti zesilily svaly cvicenim
To nič, že si sa nevedela zapnút do nohavíc nemusíš mať obavy.. (nie je to nič zlé)!!
S tým cvičením kalenetiky to možno niečo má ale napíšem Ti podľa svojich skúsenosti aké mám, že to nič.!:) Podľa mňa to bude tým, že Ti teraz spevnelo svalstvo a si nabrala na objeme asi si si to premenila cvičením na svalstvo, najskôr. Ak budeš pokračovať v cvičení programu kalanetiky ďalej budeš spokojná. Takže buď kľudná a cvič cvič ďalej.
Ale potom sa mi ohlas či som mala pravdu
![]()
Ahojky holky, můžu se přidat? Začala jsem taky s kalanetikou+spining(na ten sem se teprve objednala)Potřebuju shodit tak 20..:D zatím ki postačí alespon 10…Budu ráda za rady a sdílení vašich zkušeností..:)
Jinak dnes se vyfotím v plavkách a abych se vybičovala k tomu abych zamakala, hodlám se vyfotit o 2-3 měsíce déle a vydět nějaké rozdíly…:)
@misicka38 píše:
Jinak dnes se vyfotím v plavkách a abych se vybičovala k tomu abych zamakala, hodlám se vyfotit o 2-3 měsíce déle a vydět nějaké rozdíly…:)
zatím si můžeš koupit krejčovský metr a udělat si vždy k datu poznámky kolik kde máš jakou míru. Musím říct, že třeba v pase je ten rozdíl znát už po 14 dnech. ![]()
@Edaihi Ten snad doma ještě někde vyhrabu a jak často cvičíš kalanetiku..Já bych se chtěla pokusit od den..
@Edaihi píše:
@alisee : já cvičím druhým měsícem a většinou taky tak dvakrát týdně, ale snážím se častěji, když to jde.Ze začátku mi dělaly problémm cviky na boky, ne nazvedla jsem nohu, ale zkoušela jsem to i tak a teď už to dělám relativně v pohodě. Cvičím podle videa od Pickney a dávám to s nimi, i když mě svaly bolí jak blázen, prostě zatnu zuby a těch 100 opakování udělám a jsem za to ráda, ptz se cítím dobře a tělo začíná být pěvnější a cm jdou dolů a to všude.
Mohla bys dát odkaz, prosím tě? ![]()
Http://uloz. to/…hallenge-mp4
ale ten odkaz už tu jednou je, chce to prolistovat zpátky, je od jiné uživatelky.
Cvičila jsem podle knížky, ale to bylo na dlouho..tak raději podle videa.
Jen mě mrzí, že nedokážu ještě vylepšit jídelníček, to si myslím, že by výsledek byl hned lepší..takhle to bude trvat o něco déle..
@Edaihi píše:
Http://uloz. to/…hallenge-mp4ale ten odkaz už tu jednou je, chce to prolistovat zpátky, je od jiné uživatelky.
Cvičila jsem podle knížky, ale to bylo na dlouho..tak raději podle videa.
Jen mě mrzí, že nedokážu ještě vylepšit jídelníček, to si myslím, že by výsledek byl hned lepší..takhle to bude trvat o něco déle..
Ten odkaz to neotevře
, asi je špatně zkopírovaný.. ![]()