Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky já jsem si pořídila dvd…stálo teda 400 kč, ale tak jednou sem si něco koupila, tak co..:) je to BODYSTYLING pro každý den s Lenkou Malou(je to kalanetika)..a super, akorát ted není moc čas, dělali nám okna tak spíme všichni v obývaku, než se dozazděj a tak nemůžu cvičit, většinou cvičím když malá spí a ta ted spí tady s námi…Jinak sem začla chodit na spinning a po první lekci sem byla dobře zničená, tak snad už to bude jen lepší..:D
Tak děkuju holky cvičím cvičím pořád to nevzdávám. Myslím že zadek je pevnější, sice jak se psala nabral trochu na objemu, ale zdá se mi pevnější
ale ještě mě tráoí celulitida
je to hrozné, ale doufám že cvičením se aspon trochu zpraví jinak děkuji, všem co mi odpověděli
už sem chtěla s kalanetikou seknout, když sem zjistila že po cvičení se nevejdu do kalhot, ale pořád si říkám, co kdyby…co když budu cvičit dál…třeba se to spraví..
takže pořád pokračuju
doufám že brzy přijde výsledek
![]()
@Kelly33 Takhle pěkně na vánoce
Tak ať ti to vydrží ![]()
A všem přeju veselé vánoce a bohatého ježíška ![]()
@Tusý Tobě taky krásné Vánoce ![]()
Já (zase) začnu až v lednu. Tentokrát nepotřebuji shodit, ale zpevnit. ![]()
Ahoj holky, myslíte, že kalanetika 3 krát týdně po hodině plus 3 krát týdně hodina běhu na orbitreku stačí? Já, když nemám nějaký pohyb každý den, tak mám nervy z toho, že nezhubnu. Nebo, co byste mi ještě poradily za cvičení na 7 den? Nějaký aerobik? Děkuji
Hele já nevim, mě úplně stačila kalanetika 3× týdně a k tomu sem tam hula hoop (kroužení obručí). Ale zase mysli na to, že svaly musí taky odpočívat ![]()
Ahoj, já cvičím kalanetiku asi 2 měsíce - původně nárazově asi 3× týdně a teď od nového roku každý den ten kratší program z knížky + pár cviků navíc a výsledky jsou už teď dost viditelné (hlavně boky, nohy, zadek). Břicho se mi zdá spíš víc vylezlo, tak jsem přidala další cvik a snad to bude taky brzy vidět. Taky jsem trochu poupravila i jídelníček.
@Kelly33 Zdravě sem nejedla, což asi brzdilo moje výsledky na bocích a stehnech, kde to nějak ne a ne ubývat.. ![]()
Jinak teď sem začala cvičit s Jillian michaels, ale kalanetika mi dost chybí, takže jí taky 2× týdně zařadím. Když jsem jí předtím cvičila, byla jsem schopná udělat i provaz a skoro i rozštěp. Takže pro ohebnost, výsledky a sílu určitě doporuču všem. ![]()
@Tusý taky mě láká ta Jillian, už jsem si stáhla ten 30ti denní program, ale právě se mi nechce odpoutat od kalanetiky. Takže jsem se zatím rozhodla pokračovat v kalanetice a až mě omrzí nebo už neuvidím výsledky po kalanetice, zkusím tu Jill.
@krmar Já si dávám právě jako hlavní tu jill a doplňkově si dám kalanetiku, protože ta mi hodně chybí.. Ale uvidíš, jak to bude vyhovovat tobě ![]()