Golfky Cybex Ruby

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
25.8.10 03:21

To uz nevadi, je to skoda, ale aspon ho nekdo uzije! To moje dite je proste zvykle na sportovni sedacku. Dobrou,
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.8.10 19:19

Holky, první fotka Dazzlu, máme za sebou první prochajdu, recenzi písnu později, teď jdu uklízet ten šílený čurbes doma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.8.10 19:19

ještě jedna, je fakt úúúžasnej, prostě láska na první pohled :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.8.10 10:13

Ahoj holky :-) V dubnu se mi má narodit druhý prcek. Samík bude mít 2 roky a 2 měsíce, takže pro něj budu potřebovat nejspíš nějaké golfky no a miminku přenecháme Maxi Cosi Muru. Nebudu se ptát, zda je Cybex Ruby pro tak velké dítě vhodný, to určitě ano. Ale protože nemám možnost jej vidět v realu, pouze objednat přes net, chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi neposlaly nějaké fotky tohoto golfáče v obou polohách (sed, pololeh). A ještě se chci zeptat, zda s ním jezdíte i přes zimu? Projede i sníh upravený ve městě? Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.8.10 00:48

Ahojky,
ja jsem v realu nestihla vyfotit, hned jsem dala na prodej. Kocarek je to prostorny a i stabilni, ale neda se v nem spinkat- teda pokud mas maleho zvykleho spat v sedu tak ano. Ta druha poloha, je snad jen o 10cm, takovy polosed. Nam nevyhovoval, ale jine maminky si chvali. Proste musis si uvedomit, na co jej budes pouzivat. Ja vetsinou potrebuji kocar, kdyz mi maly spi- mam taky chlapecka 2 roky 3 mesice. Asi se budu opakovat, ale ze zkusenosti vim, ze idealni golfac jeste neexistuje, porad je nejpohodlneji ve sportaku. Ja vyzkousela od cybexu onyx i ruby- oba jedou moc hladce, ale u rubyho mi chybi to polohovani a u onyxe prostornejsi sedacka. Meli jsme i maclaren quest, ale ten s tim mojim 17kg klukem uz moc nezataci a vcera jsem koupila techno xt take od maclarenu a ten mi zas nepripada stabilni- docela se kyvaji rukojete. Asi nejvic jsem byla spokojena se silver crossem dazzle- ma dlouhou zadovou operku a i sirokou sedacku. Madame crazy myslim prodava ten cerny na fotce- mohu jen doporucit.
Ale na zaver, vse zalezi, na co budes kocarek pouzivat a taky na tvem chlapeckovi.
Preji hodne stesti s vyberem!!!
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.8.10 00:52

Jeste me napadlo, ten ruby ma prtava kolecka, myslim, ze tim tezko muzes jezdit venku v zime a taky sedacka neni vyztuzena, jen latka, takze podle me jen letni kocarek nebo po obchodech. Ale Nataska ho ma a je s nim spokojena, tak snad ti napise z jeji vlastni zkusenosti.
Pa Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.8.10 00:58

A naposledy- ruby ma prvni polohu na te prvni tyci a druhou ma zobacek na te druhe tycce- snad to pochopis, jak to myslim. Takze kdyz chces zmenit polohu, je to dost komplikovany, neni to jak klasiky kocarek, co ma operku vyztuzenou, ja to zkousela, kdyz mi maly uz sedel v kocarku a neslo to, jen s prazdnym kocarkem- mas proste hacky na obpu tycich a na nich drzi ta latka- operka na zada. Ale najdes to ukazane na youtube, jde to tezko vysvetlit. Ono jinak to neslo udelat, ale docelakomplikovane.
 Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
30.8.10 09:01

Peťko, díky moc za vysilující popis :-) Tyhle informace bych se při nákupu přes net nedozvěděla, takže mi dost pomůžou v rozhodnutí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.8.10 10:27

jsem tu, nějak to nestíhám :mrgreen:
Fotku bohužel nemám.. nějak vůbec nefotím Vojtu v kočáře..

Peťa to popsala skvěle, se vším souhlasím. to polohování fakt nejde, když je dítě opřené, musí přizvednout záda.. a ani se to nesmí, píšou to v návodu. já nakonec používám jen tu „ležící“ pozici.. aspoň nemusím nic přehazovat.. jen když vím, že potřebuju košík a on nebude spát, hodím to do sedu. zpočátku to šlo ztuha, jako to skládání, ale oběhalo se to a dobrý..

záda jsou opravdu jen kus látky. prověšují se, v zimě v něm bude asi kosa, ale to my stejně nejezdíme.. ani loňskou zimu neseděl vojta v kočáře (jen v croozrovi, páč ho taháme na běžkách..) podle mého je to kočár jaro-podzim + nákupní centra apod. kolečka jsou menší než má onyx, topaz i ostaní golfáčky, ale jezdí se mi s ním moc dobře.
mám 175cm a rukojeti jsou na mě akorát, měla jsem zappa a ten byl nízko :(

skládá se mi dobře - je to jednodušší proti zappovi, kde byly tři pohyby (což mi nevadilo, ale když byl Vojta už větší, chtěla jsem něco jednoduššího..) - tady nohou zvednu páčku a pak druhou nohou zatlačím na páčku a sklopím dopředu.. nemůžu si to vynachválit (proti zappkám) hlavně teď s břichem..

má opravdu těch 5.4kg, což je super.

pod pláštěnku (součástí) se vejde i Vojta. jedině má mokré boty ale to by sedalo vyřešit, jen já byla líná a chtěla jsem co nejrychleji domů. pláštěnka se nandavá dobře..

Vojta jezdil od roka v zappkách jako v golfáčku a usínal v něm v sedě, v speedim taky usínal v sedě, až pak jsem ho pokládala. takže i tady, když potřebuje, usne a prospí se. rozhodně je to větší leh než v zappovi a nikam se nehroutí, protože leží v tom prověšení a nemá možnost se nikam posunout. spinká se v něm krásně i kamarádky synovi, který je duben 07, ona jezdí hodně MHD a většinou jí klučík vytuhnul na cestě odněkud a páč je těhotná, nemůže ho tahat.. v zappovi jí třeba neusnul, protože se hroutil ke straně..

je to ale opravdu hrozně individuální, každé dítko je jiné, jak píše Peťa, její v něm není spokojené, moje nadmíru.. je to jeho kočárek, ostatní už je všechno miminka.. (když jsem ho posadila do callista tuhle abych vyzkoušela velikost, povídal, ale maminko, to není Vujtův kočárek, vujta má kočárek doma, tenhle je pro miminko :mrgreen: - a btw, krásně se do něj vešel!! i na výšku!! a to není zrovna drobek.. :-P )
pak taky hrozně záleží na co ho budeš využívat.. já jezdím všude autem, kočár mám jako a) nákupní košík b) prostředek pro rychlejší pohyb :) c) místo, kde si sedne/lehne, když se unaví.. jezdila jsem s ním hodně i na naákup do místního obchodu. abych nemusela táhnout nákup (Vojta má spotřebu mlíka jako tele) a taky Vojta jinak nedal.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
30.8.10 11:20

Ahojky Anomisko, ja jsem prave minuly tyden zjistila, ze budeme mit v dubnu take druhe miminko!!! :potlesk:
A Julince budou v dubnu dva roky, takze to mam stejne, jako ty…a taky uz premyslim, ak to udelam s kocarkama :palec: :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
30.8.10 11:32

No jinak abych se dostala k odpovědi, já měla Cybex Ruby, dokonce dvakrát a vždy jsem ho prodala, ale jen kvůli tomu, že prostě byla Julinka ještě malá, a jak nemá pevná zádíčka, byla tam hrozně ohnutá a nemohla pohodlně a rovně sedět.
Ale jinak je Ruby jeden z nej kočárků, co jsem měla, a že jich bylo hodně. Ale opravdu až od cca 18 měsíců a vejš a jako příležitostný kočárek na přejezdy, na hřiště apod. Na delší spaní to není. Nachvíli se v něm prcek určitě dobře schrupne, ale na dýl (když jsi třeba večer na zahrádce a mimi spinká), to myslím není.
Jinak do sněhu také asi ne, ta kolečka jsou fakt hodně malá, ale kočárek jezdí úplně super!
Já mám teď Maclaren Quest, váží skoro stejně jako Ruby, má cca 5,5 kg, ale má polohování zádíček, je trošku vypolstrovaný a dají se polohovat nožičky, když mimi usne. Je tedy o dost dražší, než Ruby, ale zase má doživotní záruku a vydrží určitě minimálně na další miminko…
Takže teď zvažuju, jak to udělám, protože na mimi chci určitě jeden sporťák s hlubokou korbičkou a s boardem pro Julinku a pak chci golfky pro Juli, ale aby tam zároveň mohlo byt příležitostně i mimi.
Takže si asi znovu pořídím Bugaboo Bee s tím, že bude pro Julinku, ale jde úplně do lehu a je určen i pro novorozeňata, takže by v něm mohlo být i mimi.
A nebo mě napadly dvojčecí golfky, které jdou dát do lehu, abych je měla na příští léto. Jezdilo by v něm i mimi, i Julinka…
No a toho Questa bych si také nejraději nechala, ale to už by zase asi bylo moc kočárů… Fakt ještě nevím, jak to vymyslím :think: :dance: :mavam:

Příspěvek upraven 30.08.10 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.8.10 11:33

jéé, madamecr - obrovská gratulace!!!! :kytka: :kytka: :kytka:
tak to si těch kočárků ještě užiješ!! :) a možná i nějaký tandem by to stálo za to zkusit, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
30.8.10 11:35

No já právě přemýšlím, jestli by to mělo smysl, co myslíš, jak moc potřebuje ještě dvouleté dítě kočárek? Myslíš, že stačí board?
Jako tandem bych brala Phil and Teds Sport, Vibe je na mě moc masivní, ale Sport je fajn…
Ale zase bych neměla klasický kočárek s hl. korbičkou, to by mi bylo líto :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.8.10 11:36
madamecrazy píše:
Fakt ještě nevím, jak to vymyslím :think: :dance: :mavam:

:mrgreen: to věřím, je to holt těžké :mrgreen:

a co cybex callisto? i do nového jde krásně vložná taška, třeba od ABC des., fakt super, počítám, že příležistně budu vozit mimi i takhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
30.8.10 11:41

Pro Anomisku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie