Dárky mimo od tchyně

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14574
14.12.22 20:24

Já od extchyne kdysi dostala takovy set - krajkovou křiklavě růžovou sexy kosilku s černou krajkou a k tomu byla tanga sestávající se snurek a jednoho trojúhelnícku o straně asi 3 cm na předním díle :P bylo mi tehdy asi 19 a strasne jsem se stydela a byla ruda až na zadku, nikdy jsem nic takového nenosila :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
14.12.22 20:24
@Anonymní píše:
@Netopirek ne vubec, a jeste spise levnejsi nez abych poslala uplnou palku ikdyby si to mohli dovolit… pravidelne kazdy rok kdyz prijdou na stepana tchyne dava „tajne“ manzelovi obalku s dost velkym obnosem a s propovidkou, at si koupi neco hezkeho. Driv mi to bylo dost lito, ale ted uz se nad tim usmivam, kdyz si ho „tajne“ vezme do chodby kdyz sklizim po obede :D

No mě by mrzelo asi od manžela více, že matičce nedá najevo, že jste manželé… On by měl pak přijít za tebou před ní a pěkně „dívej dostali jsme od maminky obálku..pojedeme na wellnes“… ale on hraje s ní toto divadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
14.12.22 20:26
@bigl píše:
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.

Píše že se o domluvu pokoušeli a neprošlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
14.12.22 20:28
@bigl píše:
A proč mu za ty peníze ke tchánům něco nekoupíte? Nám tcháni taky dají peníze, já za to dětem nakoupím dárky, zabalím a pošlu to k nim pod stromek, ať si to tam vybalí.
Píše že se o domluvu pokoušeli a neprošlo to…
@Perníček22 píše:
Toto jsme navrhli hned na začátku jako první nápad. Ale neprošlo to, jejich odpověď je: „nemá z toho rozum, je to zbytečné, něco jí kupte a dejte to u vás pod stromek“ (což sice uděláme, nicméně nemění to fakt, že je smutná, že u nich pod stromkem nic nemá, nikdo tam nic nemá, ale i tak se nevím jak jí to vysvětlit).
Tak jak píšeš ty fungují praprarodiče, řeknou mi částku, já jim to koupím, zabílím, dovezu a jsou šťastní všichni :kytka:

Já poprvé pochopila že pod tím stromkem u babičky má peníze… takže tam není nic… tak prostě, že ježíšek už byl u vás doma.. a tam nechal všechny dárečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
14.12.22 20:30
@tulipán píše:
Se hodí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já od švagrové dostávám třeba domácí musli (suché vločky zamíchané s rozinkami) v sáčku na dárky. Nebo pidi mističky od vietnamce s hrbolatými okraji, s pidi naplní sušených jablek. Pak dva talířky ze zelenočerveného skla se samolepkou, že jsou pouze k dekorativním účelům. A loni krabici nacpanou hadrem, který nešelvyndat, tak to tchán vyndával a ptal se jí, co to tam je? Zápasil s tím pár minut, radši odešla a neřekla, ona fakt asi nevěděla nebo já fakt nevím, co to bylo :lol:. Teším se letos :lol:.

Promiň, teď jsem se docela smála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
14.12.22 20:35
@lamicina píše:
Tak to mě fakt pobavilo :mrgreen:. A nespletla se švagrovka? Nebyl to třeba sranda dárek pro někoho jiného? Moje mamka dělala z originálních knoflíků takové koláže, ta by je třeba i uvítala :lol:

Nespletla se. Ona je i normalne trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
14.12.22 20:37
@KKK85 píše:
Já poprvé pochopila že pod tím stromkem u babičky má peníze… takže tam není nic… tak prostě, že ježíšek už byl u vás doma.. a tam nechal všechny dárečky.

To by se nabízelo, avšak u druhé babičky a dědy nechává u nich (po vzájemné domluvě s námi) a u prababičky také. Takže pak těžko vysvětlíš, že u jednoho tak a u jiného jinak. :think: Ještě doplním, když se malá narodila domluvili jsme se, že to budeme dělat takto, všichni souhlasili, ale tchánovci si to nakonec rozmysleli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
14.12.22 20:37
@eviku-miluna píše:
Nespletla se. Ona je i normalne trochu mimo.
:lol: no mě to přijde asi nejvíc mimo dárek v téhle diskuzi. Jakože někdo netrefí vkus, velikost atd to chápu, ale co se jí honilo hlavou u knoflíků jako dárku, tak to by mě fakt zajímalo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.12.22 20:38
@bjetuschka píše:
Já dostávám látkové utěrky KAŽDÝ ROK. Pro mladou ženskou mi to přijde jako úlet. Jinak na antistresové omalovánky se používají jiné pastelky než klasické? To mě docela zaujalo :D

Zrovna utěrky chci. Nové ručníky a osušky v barvách koupelen se taky vždy hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
14.12.22 20:44
@Suelinda píše:
Manžel má na hlavě pár vlasů. Dostal fén na vlasy 🤦‍♀️
Mně letos prý jeho babička koupila kabelku, tak se už dopředu děsím 🤣

Fén pobavil :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
14.12.22 20:50
@Zuzik86 píše:
A vám se to nikomu nepovedlo vydolovat? :lol:

Tchán to ven dostal. Ale bylo to tam naštouchlé, bál se zatáhnout, aby to neroztrhl. Proto se jí i ptal, co to je, jak může tahat. Bylo to nějaké sedátko na špagátech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
14.12.22 20:52
@bjetuschka píše:
Promiň, teď jsem se docela smála :lol:
:mrgreen: To jsem ráda. Oni se všichni vždycky tváří, jako když mi daruje zahraniční auto a já to nedostatečně ocenuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
14.12.22 20:59

@tulipán sedátko na spagatech :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148287
14.12.22 21:12
@tulipán píše:
Tchán to ven dostal. Ale bylo to tam naštouchlé, bál se zatáhnout, aby to neroztrhl. Proto se jí i ptal, co to je, jak může tahat. Bylo to nějaké sedátko na špagátech.

Sedátko na židli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
14.12.22 21:16

Já nesnáším kytky. Hlásím to, kudy chodím, ale vždycky nějakou stejně dostanu… často ještě s hláškou: „Vím, že nemáš ráda kytky, ale…“ :roll: Tchýně mi je aspoň chodí zalivat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí