Dítě bez manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
31.7.20 12:58
@zoidberg píše:
Máš recht, co taky dneska je pár milionů…
Bylo to skoro zadarmo :mrgreen:

Ty sis ji nevzal a ještě jsi jí platil pár milionů? 8o
A odjela od tebe a mladých na jednorožci, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
31.7.20 12:59
@Bábrdl píše:
Ty sis ji nevzal a ještě jsi jí platil pár milionů? 8o
A odjela od tebe a mladých na jednorožci, ne? :mrgreen:

Asi si mě jen s někým pleteš, neplevelme dále :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.20 13:29
@KimL píše:
Podle mě je svatba hodně důležitá. Aspoň ta první :mrgreen:. Už jen z pohledu příštích generací, nechci být v rodinném stromě zapsána jako svobodná, ale chci tam hezky prstýnky

Vidím to stejně. Já si myslím, že častěji nechtějí svatbu chlapi. A ty odmítané ženské pak ještě tvrdí, že svatba je jen papír a lžou samy sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.7.20 13:35
@Lester Burnham píše:
Vidím to stejně. Já si myslím, že častěji nechtějí svatbu chlapi. A ty odmítané ženské pak ještě tvrdí, že svatba je jen papír a lžou samy sobě.

To si prave taky myslim. Ze ty drsnacky tvrdi a pusobi zatrpkle, ze svatba ne, to je pod jejich uroven, je to zbytecny prezitek, ale zakulisi bude jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.7.20 16:16
@Kelsey píše:
To si prave taky myslim. Ze ty drsnacky tvrdi a pusobi zatrpkle, ze svatba ne, to je pod jejich uroven, je to zbytecny prezitek, ale zakulisi bude jine.
… ta to te mohu ubezpecit, ze existuji i zeny, ktere svatbu odmitaji a rozhodne nepusobi zatrpkle :-))) ja vim s jistotou o jedne 🤟 ale je fakt, ze si nic o prezitku ani, ze by byla pod moji uroven, nemyslim. jen proste nemam potrebu ji v zivote prozit a ke svemu spokojenemu zivotu uz vubec ne. ale plne respektuji, ze to vetsina lidstva ma jinak. prijde mi ale velice prostoduche, kdyz nekdo odsuzuje nesezdsne pary. z osobni zkusenosti - znam plno spokojenych paru tvorici rodinu, za mne mnohem lepsi nez takove pseudorodiny kde hlavni slovo hraje nasili/alkohol/fluhy/hadky/nevery… a ze takovych diskusi zde je
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
31.7.20 18:45
@Modesta píše:
Je to každého věc. Manželství je ochrana slabšího, ale může to být i dvousečná zbraň. Člověk by si měl sakra rozmyslet a prověřit, s kým si dělá dítě, nebo leze do chomoutu. Motýlci v břiše jsou pěkná věc, ale tohle je závazek na celý život, tak by měl dostat přednost spíš neokortex, který je zodpovědný za vědomé rozhodování.

kdyby vzdy rozhodoval neokortex, tak jsme se nikdy nemohli ani narodit a zadna diskuse by se na emimino na toto tema nevedla

konce zname:
„proc ja hloupa si nevzala Ferdu Hunsnabla“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.7.20 18:51
@Pesimistaa píše:
kdyby vzdy rozhodoval neokortex, tak jsme se nikdy nemohli ani narodit a zadna diskuse by se na emimino na toto tema nevedlakonce zname:
„proc ja hloupa si nevzala Ferdu Hunsnabla“

Pištu Hufnágla!!! :roll: Takový mezery ve vzdělání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
31.7.20 19:13
@Baba píše:
Pištu Hufnágla!!! :roll: Takový mezery ve vzdělání

sypu si popel na hlavu a
plazim se kanaly,
slusnym lidem z oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.7.20 19:16
@Pesimistaa píše:
sypu si popel na hlavu a
plazim se kanaly,
slusnym lidem z oci
:mrgreen:
A napiš to správně stokrát!

Si to pamatuju, protože sem to často používala, jednoho takovýho svýho Pištu sem mívala. Jo to byly časy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
31.7.20 19:19
@Baba píše: :mrgreen:
A napiš to správně stokrát!Si to pamatuju, protože sem to často používala, jednoho takovýho svýho Pištu sem mívala. Jo to byly časy :D

Blazeno, vzdyt jsem ti sehnala doktora. Takovy terno!

• Citovat
  • Upravit
60142
31.7.20 19:25
@ontarova.stara píše:
Blazeno, vzdyt jsem ti sehnala doktora. Takovy terno!

Ten můj mě teď začal představovat jako svou první manželku :cert: Ale neva, já ho představuju jako pravděpodobného otce svých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 19:30
@berusa.m píše:
Konečně to někdo řekl tak, jak to cítím i já. Jsem stará (37 :D ) konzerva a páry co mají tvoje děti, moje děti, naše děti a manželství je jen kus papíru - nepovažuji za rodiny.

Že bych přece jen změnila názor a vdala se, aby mnou ňáká Berusa přestala pohrdat a považovala nás za rodinu? 🤔… Eh, nope 😂

Stejně tak mi přijdou legrační poznámky o tom, jak jsem určitě zatrpklá, protože si mne můj chlap nechce vzít. Jako on se do toho nehrne, ale kdybych na tom trvala, tak si mne vezme. Jenže já svatbu nechci a své důvody jsem tu rozebrala dost podrobně.

Je strašlivě zajímavý, že zatímco já a mně podobné svatbou a sezdanými lidmi nepohrdáme, nepovažujeme svatbu za “jenom papír” a ten akt jako takový naprosto neshazujeme (jen ho prostě nepovažujeme za řešení vhodné pro nás), takové Berusy a jim podobné mají pohrdání lidmi jako jsem já plnou hubu. Řeknete mi někdo, upřímně, co si tím kompenzujete?

(Anonym, protože už má původní zpověď na str. 10 byla velmi intimní a chci byt pomocí květiny s ní propojena)

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
31.7.20 19:36
@Baba píše:
Ten můj mě teď začal představovat jako svou první manželku :cert: Ale neva, já ho představuju jako pravděpodobného otce svých dětí.

Vy se mi libite, deti :P.

• Citovat
  • Upravit
19874
31.7.20 19:38
@ontarova.stara píše:

Jo, musí být dobrá dvojka! Dobřes to dala dohromady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.7.20 19:46
@ontarova.stara píše:
:mrgreen: není toho Trošky trošku moc? :twisted:
@robínek píše:
Jo, musí být dobrá dvojka! Dobřes to dala dohromady!

Chceš být druhá manželka? :D Ale to bys měla být zdravotní sestra. Třetí bude žákyňka. Ale na tenhle level dosáhnout jen mistři. Nejčastěji samo chirurgové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí