Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, já spadám po Havířovský FÚ a taky na ně čekám jak na smilování boží:D Když vám dorazí, prosím dejte sem zprávu.
Zdravím také čekáme s manželem a stále nic, ale slyšela jsem že už vyplací, snad se dočkáme konečně někdy. ![]()
@miminko79 píše:Zdravím také čekáme s manželem a stále nic, ale slyšela jsem že už vyplací, snad se dočkáme konečně někdy.
Jinak taky Havířov.
@miminko79 píše:
Jinak taky Havířov.
Jenže já je potřebuji do konce týdne:D Ach jo. vím, že na to mají čas do konce dubna, ale mohli by sebou hodit:D
Taktéž čekám ale na učet to už tady na jihu čech lidem přišlo, jenže mne učetní letos zapomnela napsat že to chci na učet a napsala mi to složenkou, takže čekám kdy hodlaji tu složenku poslat, jinak dva roky zpetně jsem to mnela na učtu vždy kolem 11.4. ![]()
@Susan23 tak co kraj tak jinej postup, všichni znamí kolem mne je už maji na účtech od 11.4.ale složenkou ještě nikdo ![]()
@SANDRA75 to určitě, to tak je se vším, záleží na rychlosti FÚ. Ale já mám dostat ještě výplatu, ale vůbec nevím kdy (snad do konce měsíce) a k tomu ty daně. Jenže jsem nějak neodhadla platby a teď budeme mít problém s jídlem. Takže tak:D
Také nic,
ale už jsem slyšela že v pondělí brala na učet Karviná tak se snad už také dočkáme. ![]()
Sranda, je to, že už švagr daně má od 12.4. a to spadáme pod stejný FÚ, ale on je pod Ž a já pod S..
Ahojky tak už vám dorazili daně? já hlásím že včera dorazila složenka KONEČNĚ
To jim to trvalo co ![]()
Já mám na konto ale zatím ještě ne ale taky se dočkáme co nám zbývá.
![]()