Do kdy se vyplácejí daně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5969
27.4.13 22:19
Na kontu jsem to mivala kolem 11.4 dva roky zpět, ono asi taky zaleží jestli je člověk na ŽL což je muj případ, bo je zaměstnanec a daně mu tím pádem pak jdou k vyplatě v další měsící ;) maji na vypláceni 30dní..takže v každém kraji si to dělaj na těch FÚ jak chcou :pocitac:
@miminko79 píše:
Já mám na konto ale zatím ještě ne ale taky se dočkáme co nám zbývá. :roll: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.13 22:30

Tak mě už daně došly v pátek dopoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.4.13 13:45

Ahoj, všem FÚ Havířov, měla jsem je dnes ráno na účtě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Věruškaa
29.4.13 14:50

Já stále ještě čekám :,(

• Citovat
  • Upravit
jESSI13
30.4.13 08:38

Holki já stále ještě nic :-( jsem z Frýdku-Místku a mám to mít na účet..

• Citovat
  • Upravit
30.4.13 13:27

Daně

Dobrý den, já jsem z Prahy a manžel si letos podával daně sám a pořád nic nepřišlo :( Má to na složenku tak jsem počítala že to bude až koncem dubna, ale dnes je posledního a pořád nic.Tak já už nevím, čekám na ty peníze protože je dost potřebuji tak už jsem z toho docela nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
30.4.13 22:48

Hlásím z jihu čech že penize za dane dorazili v pátek složenkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
1.5.13 08:47

Těm co prachy nepřišli, asi bych volala na finančák a zjišťovala co se děje. Může být v daňovce chyba. Jinak FÚ Havířov, v pondělí byly na účtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SarkaNOUS
1.5.13 09:09

No zitra maji posledni den kdy to muzou odeslat.ale vzhledem k tomu ze to tabor zpracoval jiz pred 14dny a ja stale cekam.tak jsem docela nastvana

• Citovat
  • Upravit
8523
1.5.13 09:14

A jak je to obráceně - když musím daně zaplatit? Dělala jsem si daňový přiznání sama, protože jsem měla mimo normální mzdy ještě příjem z pronájmu bytu a z toho musím zaplatit daň. Čekám, kdy dorazí složenka, abych to mohla zaplatit, ale furt nic. Tak aby z toho nebyl nějakej problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
1.5.13 09:17

@PetraJ No nejsem si zcela jistá, zda ti přijde složenka. Tak ti to řekli na FÚ, že posílají složenku? Podle mě, si to máš zaplatit přímo na pokladně nebo přes účet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adnav
1.5.13 11:13

@PetraJ složenka určitě nepřijde, je potřeba zaplatit a splatnost byla 2.4., takže bohužel už máte možná i nějaký ten úrok z prodlení, dle výše daně..ale určitě se ozvěte, aby Vám to nehodili na exekuční..

• Citovat
  • Upravit
8523
1.5.13 11:34
@adnav píše:
@PetraJ složenka určitě nepřijde, je potřeba zaplatit a splatnost byla 2.4., takže bohužel už máte možná i nějaký ten úrok z prodlení, dle výše daně..ale určitě se ozvěte, aby Vám to nehodili na exekuční..

No to mi ani neříkejte. :roll: Tak já tam zítra zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozi 1
1.5.13 15:15

daně 2010

Holky, chtěla jsem se zeptat, 8.4. jsem posílala doporučeně danové přiznání za rok 2010, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho má FÚ na vracení dani? Moc děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
miminko79
1.5.13 18:05

Tak v Havířově už to teda bylo na učtě, jinak byla uzavěrka 2.4.2013 takže na vyplacení pry mají do 2.5.2013 to mi řekli jen těm co jim to ještě nepřišlo. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák