Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jsem z Ostravy, dnes je 2.5. a my na účtě pořád nic nemáme, jsem totálně na. raná a nevím do kdy mám jako ještě čekat.
@Miky24 píše:
Jsem z Ostravy, dnes je 2.5. a my na účtě pořád nic nemáme, jsem totálně na. raná a nevím do kdy mám jako ještě čekat.
no dnes mají poslední den kdy to můžou odeslat.tak podle banky nejdéle zítra nebo v pondělí. složenku bych řekla tak v úterý
taky furt na složenku čekáme
No my to nemáme na složenku, takže na účet to doufám nepřijde až v pondělí!!A to jsem myslela že se to bere i podle abecedy, my jsme pod B, takže asi začínájí od Ž.
@Rozi 1 píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, 8.4. jsem posílala doporučeně danové přiznání za rok 2010, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho má FÚ na vracení dani? Moc děkuji
Pokud byla současně s přiznáním na zadní straně vyplněna i žádost o vrácení přeplatku, tak je opět 30 denní lhůta na vrácení, a to od data, kdy bylo přiznání (vč. žádosti) doručeno na příslušný FÚ.
Ahoj holky…chci se zeptat jestli jeste nektera stale cekate na dane…dnes rano jsem se byla divat do bankomatu a stale nic
uz se zacinam bat ze mi zadny preplatek ani nedorazi…:(
@adela.n my mame splatnost do 7-meho kvetna, takze nejdyl zitra musi dorazit, ale buh vi, jestli to tak bude..co zavolat nebo zajit na FU? my tam zasli a hned jsme vedeli na cem jsme..
@Mauzik2 to bych zkusit mohla..a to musim zavolat na fu pod ktery spadam nebo je to jedno? a dekuju za odpoved ![]()
@adela.n asi tam, kde spadas, tam budou mit to tve priznani..
@Mauzik2 ok dekuji..jdu zkusit a dam vedet jak sem pochodila…tak drz palce ![]()
@adela.n neni za co..jsem zvedava, co ti reknou..nekdy kdyz je chyba v priznani, obesilaji lidi az po vyplaceni preplatku, nektery volaji, nektery poslou mejla..My tam radeji zasli, kdyby bylo neco spatne, at to hned opravime..ale my dali priznani 2.dubna, tak splatnost mame do 7-meho kvetna..
@Mauzik2 tak prej me tam nemaji vubec zaevidovanou ze me nemuzou najit..takze tam musim jet s tema potvrzenejma kopiema a vyresit to tam…se zblaznim… ![]()