Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
My taky byli včera něco opravovat na financ. v přiznání.
Paní poslala manželovi sms ať se dostaví. Měl dva roky po sobě v přiznání stejnou chybu (zmatky kvůli úvěru, který se převáděl z jednoho baraku na druhý), naštěstí máme přidělenou milou paní, tak se tomu zasmala a pomohla čísla upravit, aby bylo vše v pořádku, co potřebovala si ofotit znovu bez chyby si prožila a prilozila a bylo.
@evulkanov píše:Řádné. Žádné dosud nebylo podáno, takže řádné.
Tak jestli tedy jsem se na netu dočetla správně, tak by to mělo být to Dodatečné daňové přiznání?
Prosim chci ze zeptat kdo tomu rozumi. posilaji automaticky přeplatky na dluhy kdo je ma. děkuji moc za odpověď
@kikinas záleží na tom, o jaké jde dluhy a jak rychlý je exekutor.
@Hanula1212 diky moc za odpověď. Bojime se Vrany z Přerova. ikdyz měsíčně splácíme
@evulkanov píše:
Tak jestli tedy jsem se na netu dočetla správně, tak by to mělo být to Dodatečné daňové přiznání?
Pokud jste letos danové přiznání nepodávali (dělali v práci), pak to bude řádné. Termín jako takový není, roční zúčtování bylo v termínu a nemáte povinnost ze zákona. Takže do 3 let.
(píšu pozdě, nevšimla jsem si, že už se reagovalo )
Ahoj holky bral uz někdo dane s Financaku Liberecky kraj diky
Prosím o radu, manžel si letos ponese přiznání na finančák sám, je zaměstnanec. Já chci podávat přiznání také, jsem na rodičovské a měla jsem drobný přivýdělek na dohodu.
Pokud za zaměstnance podává přiznání účetní, tak mají termín do zítřka jestli to chápu dobře, asi sou ještě jiná pravidla, pokud přiznání zpracovává,,externí,, účetní..
Jak to je když si ho zpracujeme sami? Do kdy máme čas to tam zanést? Moc děkuji, na netu nějak nejsem schopná si to najít.
@Trinetka Do 1.4.2018, daně je možné nárokovat do 3 let, takže pokud nejste povinní daňové přiznání podat ze zákona a nestihnete to, lze podat i později
@jana9020 děkuji za odpověď
já sem právě loni nevěděla, že když podám přiznání, že mi něco vrátí, tak sem to dávala až v létě a nikdo nic neříkal, ale manžel jako zaměstnanec by asi měl trochu včas.. takže se tam vypravíme asi koncem března, moc děkuji ![]()
Dobrý den vtirnu se s prominutím taky se svým dotazem. Jsem na RD a v loni jsem měla asi půl roku práci na DPP kde jsem si vydělala cca 2200 Kč za měsíc ( nic moc ale lepší než drátem do oka), podepisovala jsem jim růžové prohlášení ale nic mi nestrhavali. Budou dělat daňové přiznání oni nebo je to moji povinností? A pokud, budou mi něco vracet?