Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
20.4.12 11:12

To je fakt, 100%ní není nic, asi vážně jen ten ultrazvuk ;) , jenže doktor mě do října nechce vidět :? Zase na druhou stranu bych tělu měla dát šanci a čas, ať se srovná samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
20.4.12 11:16

jj já už tam taky nechci jít…jenom si mě teď pozval že po mrše mám přijít a že mi napíše ty pilule nějaká…tak se uvidí no…ale pokud nebudu mít na testu // tak do října mě tam nikdo neuvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.4.12 11:40

Tak snad se nám to do října vydaří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
20.4.12 12:08

JOoo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
20.4.12 12:12

ahojda, tak já dneska pociťuju píchání vpravo, vlevo, pobolívání břicha, tak nevím, asi se spíš hlásí MS než to těhu :? no uvidíme, testování nebudu zbytečně uspěchávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.4.12 14:32

Ahoj, tak já jsem na tom podobně. Píchání, pobolívaní…jako kdyby měla přijít MS. A ona přijít dneska má :nevim: , takže bych si ani moc naděje nedávala. Ale oproti minulému cyklu, kdy mi bazálka klesla, se dnes vyšplhala výš…Tak mi svitla zas malá naděje :roll: . Ale spíš si to mé tělo se mnou jen hraje a zítra budu mít mrchu tady :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.4.12 14:49

Janca a rybka: holky naděje umírá poslední… ;) a když přijde mrška, tak ať si to ještě užije, už jí moc času nezbývá, pak si bude muset dát pauzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.4.12 19:54

Ahoj tak se po delší době hlásím :mavam: čárečky sílej a v uterý jdu na kontrolu tak jsem moc zvědavá jestli tam už něco bude. A Vám holky držím palce aby jste mě následovaly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.4.12 15:24

tak mě se přidaly bolestí v kříži, pobolívání pořád trvá a vše většinou ráno a dopoledne, tak nevím, dneska jsem neměřila, chci se alespoň jeden den v týdnu vyspat bez přerušení :P no MS má být ke konci příštího týdne tak uvidíme, každopádně 2× v tomhle týdnu tady u nás kroužil čáp :mrgreen: :mrgreen: :palec: tak že by :?: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.4.12 15:24
@Sooník píše:
Ahoj tak se po delší době hlásím :mavam: čárečky sílej a v uterý jdu na kontrolu tak jsem moc zvědavá jestli tam už něco bude. A Vám holky držím palce aby jste mě následovaly :palec:

Velká gratulace :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
22.4.12 22:08

ahojky holky muzu k vam mi se snazime o mimi uz11 mes me je 27 a priteli 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
23.4.12 06:45

Jasně Michaels přidej se! my už se tak trochu známe viď? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.4.12 07:30

Tak začínám další snažení. Teplota klesla, tak jen čekám, kdy se to rozjede :zed: Nevím proč, ale zase jsem tajně doufala, že by to mohlo vyjít. Teď cítím jen zklamání. Opět. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
23.4.12 07:47

Hlavu vzhůru foxinko :* začíná jaro! už to půjde jako po másle! Já už se na nové snaženíčko těším! dneska sem 4DC a je mi fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
23.4.12 07:50

Jj, to zase bude dobrý. Jen vždycky ten první den, taková jsem už já. Moc si to připouštím. Musím to zklamání vždycky nějak vyventiolovat a pak se jde znovu do boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí