Domácnost - nestíhám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
29.9.12 21:44

Vyjed si nekam na cely vikend a nech mu prdolku doma. Uvidime, jak by to zvladl :-D

• Citovat
  • Upravit
1266
29.9.12 21:44

No tak uklidit v kuchyni, vyprat, vyžehlit - to stíhám, chlívek tu zase nemáme, ale abych tu v bytě vyluxovala a setřela podlahu a prach na poličkách, to prostě ne-možná, je to i tím, že tyhle práce se mi dělat nechtějí, tak si najdu asi radši něco jinýho :lol: Ale zhubla jsem dost, mám už míň kil, než jsem měla před těhotenstvím, tak si myslím, že i tam se neflákám, pořád něco dělám, běhám sem a tam, ale manžel si myslím, že se válím na gauči či co. Jo, vyměnit role by bylo super :palec:, ale k tomu bych manžela nikdy nepřemluvila, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.9.12 21:45

Už od začátku jsem chlapovi řekla, že jestli chce mít navařeno vypráno atd.,tak se musí postarat. U nás je to tak, že když jeden něco dělá druhý je s malou a naopak. Musíš si od začátku stanovit pravidla, jinak budeš celý život otrok.Jste partneři, ne nadřízený a podřízený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
29.9.12 21:46

Jó, to samý. Hlásím, že až děti začnou chodit do školky, do školy, tak tu zdevastovanou a zanedbanou domácnost teprve dávám dohromady a zjišťuju, že mě spousta věcí už je jedno, nebo jsem si na ně zvykla.
Blbý, ale osvobozující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.9.12 21:47

@Milen souhlas.. ono stačí, když si chlap sedne k televizi - jakože sleduje on třeba zprávy a vedle na dece hrká dítěti a když dítě potřebuje, tak se mu věnuje..
Takto, když manžel přišel práce, tak si vzal malého a díval se na svoje programy malého dal tak, aby on na televizi neviděl, ale chrastil mu a dával hračky a tak vydržel i hodinu..
Chlapi musejí jenom chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.9.12 21:49

Výměna rolí - nevím jak ostatní, ale můj by si to stejně udělal po svém. Nechal by malou klidně vyřvat a bylo by :nevim: Já tohle nemůžu. Pak když si stěžuju že jsem jí nedala celej den z ruky a nestihla jsem se ani najíst, tak mi vpálí že to dělám špatně. Takže si za to vlastně můžu sama že nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
29.9.12 21:49

No co na to říct :think: chlapovi bych předvedla takový divadlo.Je takový psaný vtip, že žena za celý den nic neudělá, všude bordel, děti špinavý, před domem roztahané prádlo, nevím co ještě, a muž večer přijde domů a povídá „co se tady stalo?“ a žena mu odpoví „víš miláčku jak se každý den ptáš co jsi dělala? no tak dneska jsem nedělala nic“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1266
29.9.12 21:50
@Sandra752 píše:
Vyjed si nekam na cely vikend a nech mu prdolku doma. Uvidime, jak by to zvladl :-D

Stále kojím, takže to zatím nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
29.9.12 21:50
@Vera111 píše:
mně bylo řečeno, že ano, že jsem jediná. Že kamarádi mají manželky, které všechno zvládají. Uááááá :cert: :cert:

Tak na to bych mu asi řekla něco ve smyslu, že jiné zase mají doma chlapy, co vydělávají i 10× víc jak on a co u toho ještě všechno zvládají :D

• Citovat
  • Upravit
1266
29.9.12 21:54
@kristy84 píše:
A malý hodně pláče, že se s ním pořád zabýváš a nic jiného nestíháš?
Pokud ne, tak ho klidně nech, ať si hraje chvíli sám a udělej si, co potřebuješ.
Já mám doma osmiměsíční holčičku, je hrozně hodná a stíhám vše v pohodě. Taky přes den skoro nespinká. Samozřejmě si i hrajeme spolu, ale pokud potřebuju něco udělat, nechám jí na zemi na puclíkách, obložim jí hračkama a vystačí si :D

Má svojí hrací deku, takže tam tráví veškerý svůj čas. Uplakanej vyloženě není, ale většínou mě chce vidět - jakmile odejdu třeba jen na wc, už brečí, objevím se u něj a hned je klid. Nebo se taky ted začal obracet ze zad na bříško a zpátky to už neumí, takže za chvíli knourá a chce otočit, na bříšku dlouho nevydrží, takže musím k němu pořád chodit a otáčet ho, jinak se vzteká. No asi si to vážně musím nějak líp zorganizovat nebo to prostě dělat po kouskách, i když to dělám už ted si myslím… A manželovy připomínky ignorovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
29.9.12 21:55

A co třeba dát manželovi hadr do ruky a říct mu, co je potřeba? Nebo mu nechat na jeden celý den malý a užít si volný den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.9.12 21:56

@lussinka1984 no já bych si ho dala k sobě.. Třeba když budeš vařit, tak do kuchyně třeba složit deku hračky obložit něčím a hraj si.. Jestli takto přebíháš, tak je jasné, že to nestíháš..A možná by to uvítla i on, že je změna, když dáš obyč deku a jiné hračky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
29.9.12 21:57

A na šátek nebo nosítku si ho zvykat nechci, to už by mě pak vyžadoval opravdu pořád a záda mě pobolívají už ted, natož kdybych no nosila v šátku. Ale to luxování musí být fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.9.12 21:57

Tak pošli manžela do prdele, nebo ať ti pomůže, když je tak chytrej!!!mě něco jako nestíhám v domácnosti vůůůůůůůůbec netrápí a komu se to nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.9.12 21:58

No, já stíhám 2 domácnosti a 7 měsíčního syna.Jsem večer na sra*ku. Manžel pomůže max o víkendu, přes týden do večera. Bohužel, je potřeba mít peníze. Stíhám, musím. Doplácím na to, ale co nadělám :nevim: s malým jsme byli teď v nemocnici, rodinu to nezajímalo, nikdo se nestará, nepomáhá nic. I tak dobře.
Manželovi bych v pátek předala dítko a čau, ať si poradí, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex